ερωτοσκοπιο 23/09 Παρασκευή ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 23/09 Παρασκευή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Αν τελικά δεν ξέρετε τι να πείτε, καλύτερα κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Διαθέστε παραπάνω χρόνο για να σκεφτείτε καλύτερα, και χωρίς να ξεχνάτε το παρελθόν σας. Από αύριο που οι επικοινωνίες επανέρχονται, κάντε την κίνηση σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δοκιμάστε για ένα μικρό χρονικό διάστημα να μείνετε μακριά από εντάσεις και περαιτέρω εξηγήσεις, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τελικά κάποιες φορές, η συνειδητή σιωπή μπορεί να έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Δεχτείτε να μην πιέσετε άλλο τον άνθρωπο σας αυτές τις ημέρες. Σίγουρα αισθάνεστε ότι έχετε αδικηθεί, και ότι πρέπει άμεσα να υπάρξουν κάποιες εξηγήσεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα, αυτό θα το έχετε αυτοβούλως από την άλλη πλευρά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Διώξτε επιτέλους από το μυαλό σας τις εικόνες του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούν. Δεν υπάρχει χώρος στο παρόν και το μέλλον σας, για ιστορίες που έκαναν τον κύκλο τους. Οι βραδινές ώρες θα έχουν φλερτ για τους free.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Διαλέξτε τελικά τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς. Όλοι αυτοί που σας περιτριγυρίζουν, είναι ιδεατοί για εσάς και τις επιθυμίες σας. Μπορεί να είστε βασιλιάδες και να ανοίγετε σε όλους την αγκαλιά σας, αλλά για εσάς κρατήστε το καλύτερο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Έφυγε και πάει στο Ζυγό! Αυτό είναι κάτι που θα σας ξεκουράσει πια. Τώρα η ματιά και η κρίση σας είναι στο 100%. Δείτε με μια πιο ενδελεχή σκέψη, ποιος θα παραμείνει κοντά σας σαν πιθανός σύντροφος και ποιος θα πρέπει να φύγει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μην μεταθέτετε αυτά που έχετε να κάνετε άμεσα και που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Οι μέρες θα είναι γεμάτες ευκαιρίες για να λύσετε τις εκκρεμότητες σας. Αυτοί που είναι μέσα σε σοβαρές σχέσεις θα μιλήσουν πιο σοβαρά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Μην εμπλέκεστε σε τρίτες καταστάσεις. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Κρατήστε την σχέση σας μακριά από τα μάτια και τα στόματα των τρίτων. Είναι μια εποχή που όλα αλλάζουν, και εσείς πρέπει να δείτε που και με ποιον θα πορευτείτε. Προσοχή στα πάντα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είστε ταυτόχρονα σε δύο καταστάσεις οι περισσότεροι. Το τέλος σήμερα του ανάδρομου Ερμή, σας κάνει να θέλετε να ξεκαθαρίσετε πια όλα αυτά που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Το παρελθόν τις επόμενες ημέρες, θα σας χτυπήσει δυνατά την πόρτα… και θα επιμείνει μέχρι να ανοίξετε. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή, σε αυτούς που έχουν καταφέρει και ήδη έχουν ξαναφτιάξει τη ζωή τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι επιλογές σας στον αισθηματικό τομέα, κάθε μέρα σας απογοητεύουν. Άρα αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι θα τροποποιήσετε προς όλες τις κατευθύνσεις. Καλύτεροι όλων οι ανέμελοι ελεύθεροι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Είσαστε πολύ αγχωμένοι με θέματα που αντιλαμβάνεστε ότι δεν εξελίσσονται στην προσωπική σας ζωή, όπως τα είχατε σκεφτεί – συμφωνήσει. Δεχτείτε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας με την συμβολή του συντρόφου σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.