ερωτοσκοπιο 24/07 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 24/07 Κυριακή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Διώξετε κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σας. Έχετε πολλά να πείτε και άλλα τόσα να κάνετε. Οι μέρες μέχρι να εισέλθει ο νέος μήνας μπορούν να σας δώσουν τα αποτελέσματα στην αγάπη, και για όλα αυτά που τόσο πασχίζετε.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η δυναμική και η τόλμη του ζωδίου σας, πάντα κρατάει το ενδιαφέρον των άλλων ψηλά. Αυτό το καλό σας χαρακτηριστικό διατηρείστε το εσείς οι εν σχέση, και θα δείτε προσεχώς να σας εκφράζει το ταίρι σας παράπονο συναίσθημα και προτάσεις για ένα κοινό μέλλον.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Φροντίστε οι φετινές σας διακοπές να είναι καλύτερες από τις περσινές. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ξεχάσετε όλα αυτά που σας ενόχλησαν. Κάντε τις αλλαγές σας, και μην κολλήσετε να πάτε και μόνοι σας με τις καλές σας παρέες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε μπερδευτεί με όλα αυτά τα καλά που σας περιστοιχίζουν αλλά και τον νέο κόσμο, που σας κάνει πολλές προτάσεις. Είσαστε σε μια εξαιρετική περίοδο, που μπορείτε να δείτε την ζωή σας να ανεβαίνει κλάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Έχετε την ανάγκη να βάλετε νέα πρόσωπα στην ζωή σας για να αλλάξετε παραστάσεις, και να ξεφύγετε από τις ίδιες επαναλαμβανόμενες και θλιβερές καταστάσεις. Ο ήλιος σας προσφέρει χρήμα, αγάπη και πολλές άλλες ευκαιρίες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η διάθεση σας συνεχίζει να είναι στο ναδίρ. Αυτό ξεκινάει από την μετριότητα της προσωπικής σας ζωής, και συνεχίζεται με τα δύσκολα οικονομικά. Από τον νέο μήνα του Αυγούστου, όλα αυτά με την δική σας θέληση θα ανατραπούν ευχάριστα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Κάποια πρόσωπα θα προσπαθήσουν, να φέρουν στο προσκήνιο ζητήματα και υποθέσεις, που εσείς προσπαθείτε να ξεχάσετε. Αυτό μην το επιτρέψετε και ιδίως για άτομα και συναισθήματα, που ακουμπούν στο ευαίσθητοι παρελθόν σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Κυνηγάτε αντί να προτείνετε. Αυτό σίγουρα δεν γοητεύει κανέναν τελικά. Καλύτερα μιλήστε για όλα αυτά τα περίπλοκα, που έχετε στο μυαλό σας και μην αφήνετε τους άλλους να υποθέτουν. Σίγουρα θα σας ερμηνεύσουν λάθος και κάποιος θα βγει χαμένος.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το κομμάτι της ζωής σας που λέγεται, συναισθηματική ζωή, δεν λειτουργεί καλά, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε λύπη, πίκρα. Ο Ήλιος μέσα από τον συγγενικό Λέοντα, προσφέρει ευκαιρίες να για να κάνετε τις αλλαγές μαζί με τον άνθρωπο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μπορείτε να βρείτε στον χάρτη τον πιο μακρινό προορισμό για τις φετινές σας διακοπές. Η διάθεση των περισσοτέρων Αιγόκερων είναι σε ελεύθερη πτώση. Αυτό το έχετε αφήσει φυσικά εσείς μα σας συμβεί. Ενεργοποιηθείτε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μπορεί κάποιο να μην σας καταλαβαίνουν. Σίγουρα είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια, στο να σας αποκωδικοποιήσει ένας απλός άνθρωπος. Για το άτομο το οποίο ενδιαφέρεστε, κάντε μια αλλαγή και γίνετε πιο προσιτοί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Έχετε όπως πάντα τον άσο στο μανίκι σας. Αυτό αφήστε το για τον ερχόμενο μήνα, που θα σας ζητήσουν εξηγήσεις και απαντήσεις. Μην υιοθετήσετε και πάλι την παθητική στάση. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε επιτέλους την θέση σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.