ερωτοσκοπιο 25/07 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 25/07 Δευτέρα ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Κάντε μια ανάλυση, σε όλα αυτά που σας περικυκλώνουν. Ίσως και να βρείτε κάποιες λεπτομέρειες που σας έχουν ξεφύγει. Είστε τετραπέρατοι άρα αν ασχοληθείτε λίγο περισσότερο θα βρείτε την άκρη. Οι ταξιδιώτες έχουν μπροστά τους εκπλήξεις.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δεχτείτε να ακούσετε αυτά που σας λένε. Μπορεί μέσα από αυτό να καταλάβετε, τι είναι αυτό που μπαίνει ανάμεσα στην σχέση σας και την καταστρέφει. Σαφώς για αρχή, απομακρύνετε τους γνωστούς και καλοθελητές φίλους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είναι μια καλή εποχή, που έχετε ήδη κάνει τον μεγάλο σας απολογισμό, και το μόνο που απομένει είναι να δείτε τι κρατάτε από το προηγούμενο διάστημα. Δεν επιθυμείτε να ξαναπεράσετε τα ίδια, και σαφώς δεν θα το επιτρέψετε στον εαυτό σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Παλιά ερωτικά χρέη υπάρχουν στο μυαλό σας, και έχετε κάθε καλή διάθεση να τα βρείτε και να τα ενεργοποιήσετε. Η Σελήνη η νέα του Αυγούστου, σας δίνει φως και γοητεία για να τολμήσετε τα βήματα σας, με διαφορετικό τρόπο πλέον.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Σημαντική αυτή η εβδομάδα, που θα δυναμιτίσει σε επικοινωνιακό επίπεδο τα ζευγάρια των Λεόντων, που είναι σε μόνιμη υπερένταση και αδυναμία συνεννόησης. Μόνο καλά και λύσεις, μπορούν να εξαχθούν από κάτι τέτοιο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Υπάρχει η ψυχική ανάγκη για αλλαγές σε όλα. Από αυτό που ζείτε στην προσωπική σας ζωή, μέχρι σε αυτά που κάνετε σε επαγγελματική δράση. Οι μέρες που υπολείπονται για να κλείσει ο Αύγουστος, σας παρουσιάζουν ευκαιρίες και υποστηριχτές.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Αδυνατείτε να προσαρμοστείτε σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο τώρα σας. Νέα πρόσωπα, τρίτα υπόγεια γεγονότα, επανασυνδέσεις, ένα απαιτητικό παρελθόν. Ο κυβερνήτης σας, ταρακουνά την ησυχία σας… ευχάριστα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Καλύψτε τα νώτα σας και μην λέτε πολλά. Όλοι σας παρακολουθούν και προσπαθούν να καταλάβουν, τι έχετε στο μυαλό σας. Κρατήστε τα σχέδια σας κρυφά στον συρτάρι, και όταν οι συνθήκες είναι γόνιμες, αποκαλύψτε τα με επιχειρηματολογία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το μέλλον της σχέσης σας το έχετε αφήσει τελείως στην άλλη πλευρά. Δεν επιθυμείτε να παλέψετε πια, για κάτι που μόνο σας στεναχωρεί. Οι όψεις του Κρόνου με τον Δία, σας αναγκάζουν να κάνετε κάποια βήματα προς τα πίσω, για να δείτε πιο καθαρά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η συμπεριφορά σας έχει ξενίσει πολύ κόσμο. Λίγοι αυτοί που μπορούν να σας καταλάβουν και να σας ξεκλειδώσουν. Από τις αρχές του νέου μήνα, θα δείτε ότι η ψυχολογία σας αλλάζει προς το πολύ καλύτερο και εσείς θα κάνετε μια προσπάθεια, να γεφυρώσετε τα χάσματα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι πρωτοβουλίες που έχετε πάρει για να αλλάξετε πολλά μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό – γάμο, θα βρουν τον στόχο τους. Ακόμη και όσοι είναι ακόμη στο κλαμπ των ελεύθερων, θα έχουν ερωτική επιτυχία με το άτομο που τελευταίως πολιορκούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ζείτε και απολαμβάνετε, μια εποχή που όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον σωστό δρόμο και στην ερωτική σας πραγματικότητα, αλλά και στα οικονομικά – εργασιακά σας θέματα. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί σαν δυναμική μέσα στον επόμενο μήνα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.