ερωτοσκοπιο 27/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

omorfi-osmi-erwtika-kalyteri-geysi

ερωτοσκοπιο 27/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 21 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Με το σταγονόμετρο λετε τις αλήθειες σας. Δεν είστε έτοιμοι, δεν αρέσκεστε πια στις παλιές σας επιλογές, έχετε απογοητευτεί ίσως από κάτι – λάθος συμπεριφορά?! Όλα αυτά που την ερχόμενη εβδομάδα, που τα αστρολογικά δεδομένα σας ωθούν, θα τα βάλετε σε μια σειρά.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Η αναψυχή σας προέχει αυτό το χρονικό διάστημα, που έχετε καταφέρει και ηρεμείτε μετά από μια παρατεταμένη εποχή που σας προβλημάτισε. Οι χωρισμένοι είναι και αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, για κάτι νέο και ανανεωτικό στην ζωή τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Τα πλάνα σας ίσως να βρουν μια μικρή καθυστέρηση ένεκα της καινούργια θέσης του Άρη στον Σκορπιό. Αφιερώστε πολύ περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και αφήστε τους μεγάλους έρωτες να περιμένουν για το Καλοκαίρι….προσεχώς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Χρήσιμες πληροφορίες θα σας πέσουν στην αντίληψη, για την νέα προσωπικότητα που ζητάει να σας κερδίσει την προσοχή. Οι μέρες είναι πολύ θετικές για όλα τα ζώδια του νερού, και τις ερωτικές τους επιθυμίες. Κάτι ανάλογο θα ισχύσει και στους δεσμευμένους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Είστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση, και για ακόμη μια φορά καλείστε εσείς να λύσετε προβλήματα, των άλλων. Οι σχέσεις οι αισθηματικές, έχουν πια περάσει σε ένα επίπεδο που είτε θα πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα, είτε να λυθούν, απελευθερώνοντας του συμβαλλόμενους.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκόπιο – Παρθένος: Συμμάχους θα δείτε αυτήν την εποχή τους φίλους και τους γνωστούς σας. Είσαστε σε μια κρίσιμη φάση ζωής, που η αισθηματική σας πραγματικότητα δεν σας χαροποιεί. Αν βιώνετε χωρισμό, κάντε λίγη υπομονή, μέχρι να λήξει ο Μάιος σας έρχεται μια είδηση από το πρώην ταίρι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Πολλές οι προτάσεις, που σας έρχονται και με καλές προοπτικές. Όλο το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο με νέο κόσμο που θα θελήσει να σας πλησιάσει ερωτικά. Η Αφροδίτη από την θέση της το μόνο που δίνει στους ελεύθερους είναι περιπέτειες. Τα καλύτερα…έπονται.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Με το Άρη μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, όλα θα ανατραπούν. Δεν υπάρχει πια περιθώριο για λάθη, και παρεξηγήσεις σε κανέναν Σκορπιό. Όλα θα λυθούν και θα αποδώσουν ευθύνες σε όλους που εμπλέκονται. Ζευγάρια που είναι σε διαδικασίες χωρισμού, πιθανόν και να κάνουν δεύτερες σκέψεις, για σμίξιμο υπό όρους και προϋποθέσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αξιοποιήστε το καλό χρονικό διάστημα, και μην δώσετε τροφή για σχόλια σε οικογενειακούς κύκλους. Ήδη έχουν γίνει πολλά λάθη και το τελευταίο που θέλετε είναι να σας δείξουν με το δάκτυλο. Αυτό πράξτε το και μέσα στην σχέση σας, που δηλώνει ήδη κουρασμένη από τις συμπεριφορές. Σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι προσπάθειες που κάνετε για να φανερωθούν. συμβιβαστικές λύσεις θα βρουν τελικά τον δύσκολο στόχο τους. Το άτομο που εδώ και καιρό, σας ταλαιπωρεί, σας αποφεύγει και σας έχει στην αναμονή, τελικά θα πεισθεί να σας εμπιστευτεί.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Έχετε κολλήσει στο παρελθόν και δεν λετε να δείτε με θάρρος τα καλά που σας αποδίδει το μέλλον. Ο ερχόμενος μήνας, έχει για εσάς ήδη έτοιμες νέες γνωριμίες, αλλά και λύσεις για προβληματικές αισθηματικές καταστάσεις. Δεχτείτε να βάλετε και λίγο κρασί στο νερό σας
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Το πλανητικό σκηνικό σας έχει εκπλήξεις. Όχι υποχρεωτικά θετικές. Αυτοί που έχουν στην ζωή τους, δεύτερη ερωτική σχέση, κινδυνεύουν αυτή να αποκαλυφθεί μέσα από επικοινωνιακά λάθη. Οι μέρες προστάζουν προσοχή παντού, αλλά και γενναία ξεκαθαρίσματα.
Ευκαιρίες αγάπης:*

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.