ερωτοσκοπιο 27/05 Σαββάτο ωροσκοπιο

ζωδια-αστρολογια-1

ερωτοσκοπιο 27/05 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν χρειάζεται να δείχνετε σε κανέναν τον καημό, που έχετε μέσα στην καρδιά σας, για μια χαμένη αγάπη. Αυτός σας κάνει και φαίνεστε πιο δεδομένοι και όχι ίσως και τόσο ενδιαφέροντες. Κρατήστε ψηλά το ανάστημα σας και θα δείτε τις αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν υπάρχουν πια μέσα στο μυαλό σας αυτά που περάσετε στο παρελθόν. Οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης, σας κάνουν πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο, και το πιο πιθανόν είναι μέσα στον επόμενο μήνα, να δείτε θεαματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Δεν μπορείτε από την μια να κατακρίνετε τον άνθρωπο σας, για τάσεις απιστίας, και από την άλλη, να μπαίνετε σε μια λογική να ψάχνετε και για κάτι άλλο. Σίγουρα πολλοί είναι οι πειρασμοί, που υπάρχουν στον δρόμο σας. Αυτό είναι καλό μόνο για τους ελεύθερους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-768

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα, και σας ψάχνουν. Πολλές οι σκέψεις κάποιου από το παρελθόν, που σας ψάχνει και αναζητά να σας κάνει, προτάσεις έρωτα, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Σκεφτείτε και στον δικό σας χρόνο απαντήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, μόνο σας μπερδεύουν. Άρα, θα πρέπει από τώρα, να υιοθετήσετε μέσα στον νέο μήνα, μια στρατηγική που θα ασχοληθείτε μόνο πια με τον εαυτό σας, και ότι σας ευχαριστεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Από τα παλιά, μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος Μάιος, θα σας εμφανιστεί απρόσκλητα μια μεγάλη σας αγάπη. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να το επιθυμούσατε να σας συμβεί, αλλά ποτέ δεν τολμήσατε ευθέως να το ζητήσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν είστε και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική φόρμα. Από την μια η οικογένεια σας και από την άλλη η εργασία σας, που σας έχουν απορροφήσει, την καθημερινότητα. Μια ρουτίνα, που σίγουρα καλό θα ήταν να την αλλάξετε για το Καλοκαίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλά τα περίεργα που σας συμβαίνουν, αυτήν την εποχή. Κάποιος από τις γνωριμίες που ήδη υπάρχουν, θα σας πλησιάσει με έναν τρόπο διαφορετικό, ίσως λίγο πιο ερωτικό. Ότι δεν σας αρέσει, καλό είναι να το σταματήσετε από την αρχή του.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Αυτά που έχετε αναλυτικά συζητήσει με τον άνθρωπο σας, για την καινούργια σεζόν, θα αρχίσουν από τις επόμενες ημέρες, να γίνονται πραγματικότητα. Σε αυτό θα έχετε και ξαφνική βοήθεια, από χρήματα που θα σας έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο, για να σκέφτεστε όλα αυτά τα άσχημα, του παρελθόντος. Αυτό σαν φιλοσοφία δεν σας ταιριάζει. Οι εποχές αλλάζουν και κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνετε και εσείς, που ψάχνετε για μια καινούργια αγάπη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Από την νέα εβδομάδα, θα έρθουν κάποια νέα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας και θα σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία. Αυτό σε επόμενο επίπεδο, θα καταφέρετε να ισορροπήστε και την προσωπική σας ζωή κα με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Και εσείς οι ίδιοι, γνωρίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχει αντιληφθεί και ο άνθρωπος σας, που έχει σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας πλησιάσει περισσότερο αισθηματικά και να βελτιώσει το κλίμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης