ερωτοσκοπιο 27/10 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

ερωτοσκοπιο 27/10 Πέμπτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Σκεφτείτε τι ζητάτε από μια σχέση, και ανακοινώστε το τελικά στον άνθρωπο σας. Θα το εκτιμήσει και το πιο πιθανόν είναι, να σας το προσφέρει. Από την ερχόμενη εβδομάδα, εσείς οι ελεύθεροι, θα βρεθείτε στο επίκεντρο νέας γνωριμίας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Το να βάζετε συνεχώς στους ώμους σας, νέες υποχρεώσεις δεν θα σας κάνει πιο αρεστούς. Το πιο πιθανόν είναι απλά να σας κουράσει, αλλά και να σας κάνει και πιο δεδομένους προς τον άνθρωπο σας, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι αισθηματικές σχέσεις, που δεν κινούνται προς την κατεύθυνση που ζητάτε, είναι θέμα, μόνο λίγων ημερών να τις διώξετε από την καθημερινότητα σας. Οι αδέσμευτοι και οι χωρισμένοι, θα έχουν μια επικοινωνία με πρόσωπο από το εργασιακό τους περιβάλλον, που θα τους παραξενέψει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είστε πολύ αναστατωμένοι αυτήν την εποχή…. και αυτό συσχετίζεται άμεσα με την ερωτική σας σχέση, που δεν την βλέπετε να έχει τον ενθουσιασμό που είχε κάποτε. Ίσως αυτό να οφείλεται στην φθορά του χρόνου, ίσως και σε κούραση ψυχική.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο – Λέων: Ενεργοποιηθείτε άμεσα και μην αφήνετε τους τρίτους να έχουν άποψη και θέση, μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Είτε αυτοί είναι οι φίλοι σας, είτε οι συγγενείς σας. Μέχρι να λύσετε τις διαφορές σας, με τον άνθρωπο σας, μην λέτε πολλά γύρω.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Πολλές οι ευκαιρίες, που θα σας δοθούν, για να ξεκαθαρίσετε για τελευταία φορά με το άτομο που μόνο συγκρούεστε τον τελευταίο καιρό, το τι ζητά έκαστος. Επιτυχίες για τους sinlges, που θα δώσουν καινούργιες αγάπες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δεν είναι στην δική σας αρμοδιότητα, να λέτε στον σύντροφο σας, τι να κάνει, και ιδίως αν υπάρχει μια πρώην οικογένεια. Αυτό σίγουρα δεν σας φέρνει κοντά. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας, θα δώσουν στους ερωτευμένους, ιδέες για κοινές δραστηριότητες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μην βασίζεστε 100%, στο τι σας λένε οι άλλοι, το πιο πιθανόν είναι να βγείτε σε ξένους δρόμους. Τώρα που όλα τα αστρολογικά είναι με το μέρος σας, εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Ακόμη και ένας χωρισμός είναι στο πρόγραμμα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μην απομακρύνεστε πολύ από τις συνήθειες σας. Όλα είναι σε μια ρευστότητα και μόνο η δική σας δυναμική, μπορεί και πάλι να τα ισορροπήσει. Μέχρι να φύγει ο Οκτώβριος το χαμόγελο και η αισιοδοξία σας, θα επιστρέψει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Όλα είναι σύνθετα και δύσκολα, μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Δεν εισπράττετε αυτά που ζητάτε και το μόνο που έχει απομείνει είναι ένταση και απομάκρυνση. Κάντε μια ακόμη προσπάθεια, όλο αυτό είναι μόνο παροδικό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η διασκέδαση η ποιοτική, είναι κάτι που σας έχει λείψει και το μόνο που χρειάζεστε είναι τους φίλους σας, Ακόμη και εσείς που έχετε βγει από σχέση και ακόμη υπάρχει ο πόνος, μέσα στην καρδιά σας, σίγουρα η ψυχαγωγία είναι αναγκαία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Έχετε πληθώρα επιλογών και αυτό που μένει, είναι όσο ο Ήλιος θα ευνοεί τα υδάτινα ζώδια εσείς, να επιλέξετε τον σωστό σύντροφο. Μεγάλη υποστήριξη και εξέλιξη, θα έχετε και στην οικονομική σας ζωή. Όλα απλά βελτιώνονται.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.