ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/03 Α

apostasi-sti-sxesi

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/03 Α

ζωδια κριός
Δεν κατανοείτε όσα άτομα του φιλικού σας κύκλου ανοίγουν την εβδομάδα τους μέσα στην γκρίνια και τη μιζέρια. Αυτή την περίοδο εσείς είστε κατακλυσμένοι από τύχη, αγάπη και αθλητική διάθεση! Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας για να διασκεδάσετε, γιατί οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά πιο χαμηλών τόνων.

Από την Πέμπτη και μετά θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, για να καταγράψετε δεδομένα και σχέδια. Μπαίνοντας στο Σαββατοκύριακο, τα άστρα απαιτούν από εσάς να μαζέψετε γύρω σας όσο γίνεται πιο πολλά άτομα. Μιλήστε και γελάστε, χωρίς καμία αφορμή!

 

ζωδια ταύρος
Η εβδομάδα θα μπει με ένα κομμάτι από ντόμινο, που θα κουνηθεί και θα βάλει σε κίνηση μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων. Το αποτέλεσμα θα είναι να βρεθείτε μπροστά σε πολύ περισσότερα απ’ όσα λαχταρούσατε! Απολαύστε αυτή την ατμόσφαιρα, που θα τη συνοδεύει η εξαιρετική στήριξη που θα έχετε από όλα τα άτομα του φιλικού σας κύκλου.

zodia-taro-45

Η διασκέδαση θα συνεχιστεί και τις μέρες που θα ακολουθήσουν, με πολύ κόσμο και πολλά παιχνίδια – ίσως και ντόμινο! Το Σαββατοκύριακο θα είστε τόσο γεμάτοι και με τόσο φορτισμένες τις μπαταρίες σας, που ακόμη και οι αγγαρείες του σπιτιού θα σας φαντάζουν απολαυστικές!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια δίδυμοι
Η έναρξη της νέας εβδομάδας είναι εξαιρετική για να εκφράσετε τις αμέτρητες ιδέες σας, αλλά και να δραστηριοποιηθείτε με όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σας. Με ένα φιλικό άτομο στο πλάι σας, δείξτε εμπιστοσύνη να σας οδηγήσουν οι φιλοδοξίες και ο ενθουσιασμός σας. Μην δώσετε καμία σημασία και συνέχεια στο πώς μπορεί να εκλαμβάνουν οι άλλοι τις πράξεις σας, εσείς επικεντρωθείτε στο να διεκπεραιώσετε αυτά που θέλετε.

Με λίγο πιο μειωμένη ταχύτητα θα προχωρήσετε από την Πέμπτη και μετά, καθώς θα εστιάσετε επίσης στο να δώσετε ή να λάβετε βοήθεια από άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις. Ευχάριστο αναμένεται να είναι και το Σαββατοκύριακό σας, όπου θα ήταν ιδιαίτερα θετικό και για εσάς να παράσχετε βοήθεια σε άτομα του κύκλου σας που τη χρειάζονται.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Η διάθεσή σας στην αρχή της νέας εβδομάδας θα επικεντρωθεί στην τέχνη: σε μια φωτογραφία, μια καρτ ποστάλ, έναν πίνακα που διεγείρει τη φαντασία σας. Αυτό το σκηνικό θα γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρο στη συνέχεια, με εσάς ως κεντρικούς ήρωες σε αυτό το σκηνικό.

Αν και η ταχύτητα θα αυξηθεί και τα συναισθήματα θα ενταθούν, θα πρέπει να υιοθετήσετε μια συνετή προσέγγιση γύρω στην Παρασκευή. Εστιάστε στις λεπτομέρειες των πραγμάτων, συζητήστε τις με φίλους. Το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί η δημιουργικότητά σας για να επιλύσετε ένα μικρό πρόβλημα στο σπίτι.

ζωδια λέων
Οι πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας θα είναι οι καλύτερες για εσάς εδώ και καιρό, καθώς θα διέπεται από πολύ ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και περιπετειώδες πνεύμα. Το ηθικό σας θα ανορθωθεί τόσο, που η καλή σας διάθεση θα διατηρηθεί μέχρι και την Τετάρτη! Από το μέσο της εβδομάδας και μετά ωστόσο, οι ρυθμοί σας θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάποια οικονομικά θέματα, όπως να εντοπίσετε και νέες πηγές για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Το Σαββατοκύριακο θα είστε πλημμυρισμένοι ενέργεια, την οποία όμως θα επενδύσετε στην αναζήτηση αγορών που θέλετε να κάνετε, για το σπίτι ή τον εαυτό σας.

ζωδια παρθένος
Με τα αντανακλαστικά σας σε έξαρση θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, αν και θα επιλέξετε να μην χορέψετε στους ρυθμούς που σας επιτάσσουν οι άλλοι. Θα σας κάνει καλό να πάρετε όσο χρόνο θέλετε και να σκέφτεστε διεξοδικά, πριν πείτε ή κάνετε οτιδήποτε. Το μέσο της εβδομάδας όμως θα είναι πιο ιδανικό για να λειτουργήσετε αυθόρμητα.

Από την Πέμπτη και μετά θα έχετε την ανάγκη να γίνετε παράτολμοι. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και την καρδιά σας που κτυπά δυνατά. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε ότι είστε στο επίκεντρο της προσοχής- ακόμη και ενός ιδιαίτερου ατόμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66