ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 14-22/08 Α

kiniseis-apoplanisis-zwdia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 14-22/08 Α

ζωδια κριός
Με λίγη απομονωτική διάθεση θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς, καθώς δεν θα θέλετε να ξεπροβάλλετε καθόλου το κεφάλι σας στον ήλιο. Προχωρώντας οι μέρες όμως, θα θέλετε να βγείτε και να σαρώσετε με ορμή! Ήδη μέχρι την Πέμπτη θα σημειώνετε μεγάλη πρόοδο, θα μιλάτε ακόμη και με αγνώστους, θα θέλετε να δοκιμάζετε άγνωστες γεύσεις και πρωτοπόρες ιδέες.

Γύρω στην Παρασκευή θα πρέπει να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας, για επαγγελματικούς λόγους. Δεν θέλετε η ένταση που νιώθετε σας να σας οδηγήσει σε προχειρότητες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ωστόσο, μπορείτε να εξασκηθείτε στα τεντώματα!

 

ζωδια ταύρος
Όσο και να θέλετε να χειριστείτε τα πάντα με λίγη ανεμελιά στην αρχή της νέας εβδομάδας, θα είναι αδύνατον. Τα πάντα έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτή την περίοδο και τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα. Μάλιστα θα νιώσετε το κεντρί της ζήλιας για κάτι, που θεωρείτε και οι ίδιοι ανόητο να ζηλεύετε… Στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε την αίσθηση ότι δεν αποδίδετε άρτια – κάτι που θα είναι αλήθεια.

zodia-taro-45

Λειτουργήστε με μετριοφροσύνη όσο αφορά το φιλικό σας περιβάλλον. Μην θεωρείτε κανέναν δεδομένο και μην ξεχνάτε να δείχνετε στους φίλους σας πόσα σημαίνουν για εσάς. Μέχρι την Παρασκευή θα βρείτε τις ισορροπίες σας και τη γενικότερη κοινωνική σας υπόσταση. Ευτυχώς με αυτή την αίσια διάθεση θα περάσετε όλο το Σαββατοκύριακο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Η υγεία θα είναι το θέμα που θα σας απασχολήσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς θα νιώθετε μια μικρή αδιαθεσία. Το παραμικρό σύμπτωμα θα σας στέλνει στο διαδίκτυο, να ερευνάτε τι μπορεί να συμβαίνει. Δεν θα συμβαίνει κάτι, ωστόσο αυτή η ερευνητική διάθεση θα σας ακολουθήσει και τις επόμενες μέρες. Θα μετατραπείτε σε ντετέκτιβ, γιατί κάτι θέλετε να το ψάξετε σε βάθος…

Ως την Παρασκευή θα έχετε περισσότερες ερωτήσεις απ’ όσες απαντήσεις, όμως και το Σάββατο δεν θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις ανακαλύψεις σας. Την Κυριακή όμως, κάποιος θα πει κάτι που θα κάνει όλα τα κομμάτια που συλλέγατε μέσα στην εβδομάδα να μπουν στη θέση τους και θα έχετε πλέον όλη την εικόνα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια καρκίνος
Σαν βάρκα που την παρασύρουν τα κύματα θα νιώθετε τα πάντα στην αρχή αυτής της εβδομάδας, χωρίς να μπορείτε να σταθείτε πουθενά με ασφάλεια. Μην προσπαθήσετε καν να βάλετε κάποιες υπογραφές που σκέφτεστε τώρα, ούτε το χαρτί δεν θα μένει στη θέση του! Στο μέσο της εβδομάδας η ατμόσφαιρα θα καλμάρει λίγο, όμως η δική σας ναυτία θα σας κάνει να μην θέλετε να βγείτε από το σπίτι.

Θα είναι καλό να φροντίσετε λίγο την υγεία σας και να προσέξετε τη διατροφή σας αυτές τις μέρες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να φανούν κάποια ψήγματα κοινωνικής διάθεσης, ωστόσο θα είναι καλό να φανείτε ελαστικοί προς τον εαυτό σας όσο αφορά τα άτομα που θα συναναστραφείτε.

zwdia - love

ζωδια λέων
Για να ανακαλύψετε τι συμβαίνει στην «αυλή» σας, ενίοτε είναι απαραίτητο να ξεριζώσετε τα πάντα για να εξετάσετε διεξοδικά το χώμα… Τούτου λεχθέντος, στην αρχή της εβδομάδας θα θέλετε να δείτε τι γίνεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Αν σας ακούγετε βαρετό, δεν θα είναι καθόλου.

Στο μέσο της εβδομάδας θα είστε ορμητικοί, διασκεδαστικοί, περιπετειώδεις, γεμάτοι ρομαντική διάθεση και ενθουσιασμό! Αξιοποιήστε όλες αυτές τις ημέρες μέχρι και την Κυριακή, για να χαρείτε κυρίως τον δικό σας ανανεωμένο εαυτό. Θα είναι καλό να βρείτε χρόνο για ένα τρυφερό τετ-α-τετ με το έτερό σας ήμισυ…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια παρθένος
Ιδιαίτερα χρήσιμη θα σας φανεί η υπερκινητικότητά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Θα έχετε μια ακόρεστη πνευματική περιέργεια, του είδους που οδήγησε στις μεγαλύτερες προόδους σε όλους τους επιστημονικούς – φιλοσοφικούς – καλλιτεχνικούς τομείς. Θα είστε γνήσια ευφυείς! Αξιοποιήστε αυτή τη διαύγεια της σκέψης σας στα μέσα της εβδομάδας, που κάποια προβλήματα στο οικογενειακό πεδίο ενδέχεται να προκαλέσουν τις αντοχές σας.

Μέχρι την Παρασκευή όλα θα έχουν επιλυθεί και θα επιστρέψετε στις δημιουργικές ενασχολήσεις σας. Το Σαββατοκύριακο θα σας διέπει τόσο έντονη πειραματική διάθεση, που θα είναι απόλυτα σωστό από μέρους σας να είστε ανοικτοί στα πάντα…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις