ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 20-26/02 B

prwin-epanasyndesi

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 20-26/02 B

ζωδια ζυγός
Διανύετε μια εποχή που θέλει ζεστασιά, φροντίδα, ρομάντζο και φίλους! Αυτό θα είναι το σκεπτικό σας από την αρχή αυτής της εβδομάδας, αναζητώντας την ομορφιά που κάνει τα πάντα πιο βολικά και ισορροπημένα.

Από το μέσο της εβδομάδας και θα σκέφτεστε όλα αυτά που θέλετε να εκφράσετε, αναζητώντας τους τρόπους να ανθίσετε σαν λουλούδι! Και όταν εκφράζετε τα συναισθήματά σας, οι άνθρωποι ανταποκρίνονται θετικά. Αυτό να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας το Σαββατοκύριακο που θα έχει αρκετούς φίλους στο περιβάλλον σας αλλά και στιγμές μοναξιάς που σας είναι απαραίτητες.

 

ζωδια σκορπιός
Με την έναρξη αυτής της εβδομάδας σας κατακλύζουν πολλές ιδέες, ανταλλάσετε απόψεις με άτομα του κύκλου σας για να ψυχαγωγηθείτε και να δείτε τι μπορεί να βγει από όλα αυτά. Από την Τετάρτη και μετά η ενέργεια και ο μαγνητισμός σας θα έχουν φτάσει στα ύψη και θα ακτινοβολείτε.

zodia-taro-45

Γύρω στην Παρασκευή θα έχετε φιλοσοφική διάθεση για τρέχοντα αλλά και για σημαντικά γεγονότα γενικότερα. Μετά από μια χαρωπή εβδομάδα, φτάνει το Σαββατοκύριακο κι εσείς θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια τοξότης
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με εσάς και τους φίλους σας να παρακολουθείτε τους υπόλοιπους ανθρώπους να περνούν από μπροστά σας, σαν να βλέπετε τηλεόραση! Σίγουρα έχετε έναν περίγυρο που σας λατρεύει, όμως μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα αναρωτιέστε γιατί να παίρνει η ζωή παράξενες κατευθύνσεις. Από περιέργεια, σας ιντριγκάρει το νόημα της ζωής…
Γύρω στην Παρασκευή θα νιώσετε να ανορθώνεται το ηθικό σας, από κάποιες φιλοφρονήσεις που θα σας γίνουν. Φυσικά λατρεύετε να σας λατρεύουν, ποιος άλλωστε δεν το θέλει αυτό; Το Σαββατοκύριακο θα σας χρειαστεί το αυθεντικό πνεύμα και η διαύγειά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με καλές αναλογίες ως προς τις επαγγελματικές σας καταστάσεις. Αν ήσασταν ήρωας ηλεκτρονικού παιχνιδιού, θα είχατε τώρα το όπλο που πετά πύρινες μπάλες. Θα πρέπει να εξασκηθείτε στις αδυναμίες σας, γι’ αυτό μην βιαστείτε να κάνετε βήματα μπροστά αν δεν είστε βέβαιοι για την πορεία σας.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά η πειθαρχία θα είναι ζωτικός παράγοντας και θα αντιληφθείτε ότι όλα είναι εφικτά, ενόσω εμμένετε στους στόχους σας. Το Σαββατοκύριακο θα εξελιχθούν πολύ θετικά τα σχέδια και οι δραστηριότητές σας και θα έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο.

ζωδια υδροχόος
Θα είναι καλό για εσάς να αποφύγετε να εμπλακείτε σε δραστηριότητες έξω από τις συνηθισμένες σας με την έναρξη αυτής της εβδομάδας. Συζητήστε με εκείνο το ιδιαίτερο άτομο που έχετε ξεχωρίσει στον κύκλο σας γιατί έχετε ίδιες απόψεις, ίσως σας εκπλήξει η εξέλιξη. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα επικεντρώσετε τη σκέψη σας σε θέματα καριέρας.
Κάποιες προσεγγίσεις που θα έχετε γύρω στην Παρασκευή, θα σας υπενθυμίσουν ότι ο κόσμος είναι ένα αχανές μέρος με αμέτρητες ευκαιρίες! Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να το περάσετε με φίλους, όμως την Κυριακή θα πρέπει οπωσδήποτε να εργαστείτε.

zwdia shmera

ζωδια ιχθύες
Η νέα εβδομάδα θα σας ξυπνήσει με διάθεση εκκαθάρισης και τακτοποίησης. Από τα παλιά σας ρούχα και αντικείμενα μέχρι τις παλιές σας συνήθειες, όλα θα είναι στη λίστα των περικοπών σας. Δεν σας ενοχλεί καθόλου η ιδέα των αλλαγών, όμως μέχρι το μέσο της εβδομάδας θα σας προβληματίζει η υποψία ότι κάποιος φαίνεται να θέλει να στείλει εσάς για στεγνό καθάρισμα! Το σίγουρο είναι ότι αποσπά από εσάς περισσότερα απ’ όσα αξίζει, κι αυτό πρέπει να εκλείψει.

Ολοκληρώνοντας αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί, να είστε υποψιασμένοι αλλά να δώσετε και στους γύρω σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ειδικά το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή φροντίστε τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia