ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη 27/08

egwismos-simainei-eleytheria

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη 27/08

Αν αυτές τις τελευταίες 4 ημέρες κάνατε τεράστια πρόοδο στον τομέα της επαγγελματικής σας καταξίωσης ή οι περισσότεροι από τους στόχους σας επιτεύχθηκαν, τότε βαθμολογήστε με Άριστα το Σύμπαν.

Ολόκληρο το Σύμπαν από την Κυριακή που μας πέρασε, τροφοδοτεί συνεχώς τη γη με θετική ενέργεια ανάπτυξης και ευημερίας, ιδίως με την χθεσινή ολοκλήρωση της ετήσιας ζεύξης μεταξύ του Ήλιου και Δία. Η θετική αυτή εορτή συνεχίζεται από ότι φαίνεται και από το ξημέρωμα της σημερινής ημέρας, και ολόγυρα μας απλώνονται τελικά μόνο θετικά πεδία ανάπτυξης και προόδου για εμάς.

Στην ημερήσια διάταξη του σήμερα προβλέπεται κατά τις 10.21 π.μ να υπάρξει ένας σχηματισμός ασταθής τριγωνικής όψης μεταξύ της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου ο οποίος θα δώσει μία ώθηση σε κάθε τομέα επικοινωνίας καθώς και σε κάθε προσπάθεια που σχετίζεται με την λογοτεχνία γενικότερα.

zodia-taro-45

Προσοχή όμως διότι μετά τον σχηματισμό αυτό, η Σελήνη θα μπει για λιγότερο από μία ώρα δηλαδή μέχρι τις 11.05πμ ακριβώς, σε κενή τροχιά θα φέρει στην επιφάνεια διάφορα συναισθήματα αμφιβολίας και δισταγμού. Αυτή η αλλαγή στην ψυχική διάθεση θα διαρκέσει ώσπου η Σελήνη να εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Μιας και η επόμενη Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο από σήμερα λοιπόν αρχίζει και η 48ωρη περίοδος που προηγείται του σχηματισμού αυτής. Όπως είναι γνωστό , δύο 24ωρα πριν και δύο μετά από τον σχηματισμό της Πανσέληνου έχουμε σε όλο το Σύμπαν την ύπαρξη τρομερών δυνάμεων και δυναμικών πεδίων ενεργειών που επηρεάζουν τόσο το ουράνιο στερέωμα όσο όμως και εμάς τους ίδιους σωματικά και ψυχικά.

Από σήμερα θα αρχίσουν να ταξιδεύουν σε ολόκληρο το σύμπαν και στο δικό μας πλανητικό και γαλαξιακό σύστημα φυσικά, ενεργειακές δονήσεις οι οποίες δύναται να γίνου αισθητές από το σώμα- το μυαλό και την ψυχή μας, ιδίως από το υποσυνείδητο εγώ μας- δονήσεις φώτισης που στόχο έχουν την ανθρώπινη αφύπνιση στα πεδία της καρδιάς και της σκέψης.

Τα πεδία αυτά θα πολλαπλασιαστούν σε αριθμό και δύναμη όσο η Σελήνη θα φτάνει στην ολοκλήρωση και μεταμόρφωση της σε Πανσέληνο, το Σάββατο. Το αποτέλεσμα της Πανσέληνου του Υδροχόου, θα είναι η ενδυνάμωση του πνεύματος της ομαδικότητας. Οπότε, ενέργειες όπως ομαδικά αθλήματα, ομαδικά πρότζεκτ, διοργανώσεις μιας κοινότητας κλπ θα κάνουν έντονα την εμφάνιση τους αυτές τις ημέρες.

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ιδίως όμως να περιμένετε την εμφάνιση στη γη μίας ενωμένης παγκόσμιας κοινής ιδεολογίας -σκέψης και στάσης ζωής , κοινή σε όλα τα μήκη και πλάτη της Υδρογείου να ξεπετάγεται σαν κοινωνικό φαινόμενο έντονα μπροστά στα μάτια μας κατά την Πανσέληνο .

Προσθήκη ενδυνάμωσης στο παγκόσμιο αυτό φαινόμενο κοινής σκέψης και ιδεολογίας θα είναι και το ενεργειακό πεδίο – θετικό ως προς τους τομείς της λογοτεχνίας και της φιλοσοφίας- που φέρνει η έξοδος του πλανήτη Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου και η είσοδος του στο ζώδιο του Ζυγού (18.46μμ) , καθώς και η πέρα του συνηθισμένου χρόνου παραμονής του Ερμή στον Ζυγό αυτή τη φορά δηλαδή ως τις 2 Νοεμβρίου 2015.

Η περαιτέρω παραμονή του Ερμή στον Ζυγό οφείλεται στο αστρικό φαινόμενο της ανάδρομης πορείας του ιδίου του πλανήτη η οποία παίρνει μέρος από τις 17 Σεπτεμβρίου 2015 ως τις 09 Οκτωβρίου 2015.

zwdia-zodia-astrologia-65