ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο 02/10

anadromos-poseidwnas

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο 02/10

Αυτό το 24ωρο θα συναντήσουμε τόσες ευκαιρίες όσες και προκλήσεις στο δρόμο μας.

 

Αισθήματα ευφορίας καθώς και σκέψεις επιτυχίας μπερδεύονται μεταξύ τους, λόγω του σχηματισμού ενός ρευστού τριγώνου πάνω στα ζώδια του αέρα ανάμεσα της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ήλιου που βρίσκεται στο ζωδιο του Ζυγού στις 14.17 μ.μ , ενώ ο Ήλιος στις 18.30 μ.μ κινείται παράλληλα με τον Ερμή και δημιουργεί μία εμπνευσμένη αρμονική σχέση όψης 72 μοιρών με την Αθηνά στις 21.58 μ.μ , όπου ως αποτέλεσμα έχουμε την λήψη δυναμικής βοηθείας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων μας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και συντηρητικοί με θέματα που έχουν να κάνουν με επενδύσεις και επενδυτικά πλάνα αφού στις 20.23μ.μ. ο κόκκινος πλανήτης Άρης θα σχηματίσει μία ασυμβατη ένωση 150 μοιρών με την Εστία και έπειτα στις 10.20 μ.μ ο Ερμής θα διπλασιάσει σε ισχύ αυτή την δύναμη στον ουρανό με το να έρθει σε θέση αντίθεσης με την Εστία.

Ζητήματα που σχετίζονται με : θέματα ασφαλείας και προστασίας- ποσοστά ασφαλιστικής κάλυψης και συγκεντρώσεις των αδελφοτήτων τονίζονται ιδιαίτερα ενεργειακά.

Στις 07.32 π.μ ( ξημερωματα της επομενης )η Σελήνη στους Διδύμους θα κάνει μία υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών με τον ενισχυτή της διαίσθησης πλανήτη Ουρανό στον Κριό, φαινόμενο το οποίο θα ενισχύσει και τη διαίσθηση σας και θα σας οδηγήσει σε ανακαλύψεις στην υψηλότερη συνείδηση σας καθώς εσείς θα μελετάτε προχωρημένα πνευματικά θέματα (αφού θα νιώθετε την εσωτερική ανάγκη να το πράξετε αυτό).

zvdia-zwdia-tarw