ζωδια πανσεληνος προβλεψεις 22/05

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

ζωδια Πανσέληνος στον Τοξότη – Ωροσκόπια

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 22 Μαΐου 2016, είναι μία Μπλε Σελήνη που μας φέρνει σε απευθείας επαφή με ένα ενδιαφέρον παράδοξο. Μπορεί να ονειρευόμαστε πως πάμε προς μια αναζήτηση ενός οράματος, αλλά ο ιδιότροπος Ήλιος στους Διδύμους αποσπά τις ανώτερες αποστολές μας με ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις την παρούσα στιγμή.

Ο Ήλιος στους Διδύμους γεμίζει τα πνευματικά μας πανιά με ακόρεστη περιέργεια. Όλα μοιάζουν με ανοιχτή πόρτα, πρέπει μόνο να περάσουμε το κατώφλι της για να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες. Εν τω μεταξύ, η μεγαλόπνοη Σελήνη στον Τοξότη αντανακλά τις δυνατότητες στους μακρινούς ορίζοντες, αντί για αυτούς στο δίπλα δωμάτιο. Δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε πως το γρασίδι είναι πιο πράσινο στην επόμενη πλαγιά.

Στο τέλος, το δέλεαρ της μακράς διαδρομής είναι πιο επιτακτικό από το άμεσο περιβάλλον μας, διότι αυτή η Πανσέληνος είναι σε Σύνοδο με τον ενεργητικό Άρη στον Τοξότη. Αλλά ο Άρης είναι ανάδρομος, αυξάνοντας τις θερμοκρασίες, ενώ εμποδίζει την πρόοδο μας. Είμαστε ανυπόμονοι, καθώς η αντίθεση του Ήλιου στον Άρη επιμένει στην άμεση ικανοποίηση και μπορεί να νιώσουμε απογοήτευση, ακόμα και θυμό αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε.

zodia-taro-45

Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη ενέργεια να τη χειριστούμε, εκτός και αν ασκήσουμε αυτοσυγκράτηση. Εστιάζοντας στην συμπόνια, αντί για την επιθετικότητα, μας βοηθάει να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας και να κρατάμε υπό έλεγχο τις φιλοδοξίες μας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Κριός

Είναι υπέροχο να είστε τόσο θετικοί για τις τρέχουσες δραστηριότητές σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί έτσι ώστε να μην σπαταλήσετε όλους τους πόρους σας. Συχνά, τα κύματα του ενθουσιασμού σας μπορεί να έρχονται και να φεύγουν γρήγορα, δελεάζοντας σας να δαπανήσετε αυθόρμητα την ενέργειά σας όσο διαρκεί. Ωστόσο, η επεκτατική Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει τον 9ο οίκο σας, του μακροπρόθεσμου οράματος σας, προσκαλώντας σας σε νέο έδαφος και ζητώντας σας να διατηρήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο έντασης για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο. Μην καίτε όλα σας τα καύσιμα, μόνο και μόνο επειδή η αντοχή σας μοιάζει ατελείωτη. Η εξάσκηση στην υπομονή και την επιμονή αυξάνει τις πιθανότητές σας για επιτυχία.

ζωδια Ταύρος

Το να απαντάτε σε αλλαγές στις διαπροσωπικές δυναμικές σας είναι ιδιαίτερα κουραστικό, όταν η ενθουσιώδης Πανσέληνος στον Τοξότη κατακλύζει τον 8ο Οίκο σας, της Οικειότητας και της Μεταμόρφωσης. Συνήθως, προτιμάτε μια πιο μεθοδική προσέγγιση στην πλοήγηση μέσα από τη ζωή σας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, οπότε πρέπει να συγκεντρώσετε όλο σας το θάρρος και να βρείτε έναν τρόπο να συμβαδίσετε με την τρέχουσα ενέργεια. Μην ξεσπάσετε το φόβο σας πάνω σε κάποιον άλλο, η αντίσταση είναι πραγματικά μάταιη. Μπορεί να εκπλαγείτε με τον εαυτό σας όταν θα συνειδητοποιήσετε πόσο γρήγορα μπορείτε να προσαρμοστείτε μόλις αφεθείτε τελείως.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Δίδυμοι

Όχι άλλος καφές για εσάς σήμερα το πρωί. Η ζωή σας είναι ήδη τρελή και έχετε περισσότερες πιθανότητες να απολαύσετε τον θόρυβο των υψηλών συχνοτήτων αν θυμάστε να θέτετε υγιή όρια. Παρ’ όλα αυτά, μπαίνετε σε μεγάλο πειρασμό να πείτε ναι στην επόμενη πρόσκληση, επειδή τα πάντα ακούγονται φανταστικά όσο η Πανσέληνος στον Τοξότη επεκτείνει την ενέργεια του 7ου Οίκο σας, των Άλλων. Δυστυχώς, κάθε λεωφόρος εξερεύνησης, οδηγεί σε έναν κόσμο γεμάτο από πιθανούς περισπασμούς. Να είστε επιλεκτικοί, αλλιώς θα καταλήξετε να αντιμετωπίζετε τις ευθύνες σας στο τέλος της ημέρας, όταν θα συνειδητοποιήσετε όλα αυτά που δεν καταφέρατε.

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Αστρολογια 24/05-27/06 Εγκεφαλικα Παθη

ζωδια Σ/Κ 21-22/05 Πανσέληνος – Μυστικισμός και Αισθησιασμός

ζωδια Καρκίνος

Το να αποφύγετε την καθημερινή σας ρουτίνα σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε ένα ρίσκο, όταν ο παρορμητικός Άρης προκαλεί ανάφλεξη στην Πανσέληνο στον Τοξότη και στον 6ο Οίκο της εργασίας σας. Ευτυχώς, η κοινή λογική σας πιθανότατα θα επικρατήσει πριν αναρριχηθείτε πολύ ψηλά στα άκρα. Αν ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, μην φοβηθείτε να μείνετε πίσω στους επαγγελματικούς σας στόχους. Και μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας αν θα πρέπει να αφήσετε μια ευκαιρία να γλιστρήσει, επειδή περισσότερες πιθανότητες είναι ήδη στο δρόμο. Η τωρινή κατάσταση είναι ένα προκαταρκτικό τεστ για τις καταπληκτικές δυνατότητες που έρχονται.

zwdia-agnh

 

ζωδια Λέων

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και είστε εντάξει με το να το κάνετε, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε τον δημιουργικό σας εαυτό σε ρίσκο. Και πάλι, μπορεί να νιώσετε αυτό το γνωστό σφίξιμο στο στομάχι σας, επειδή κάτι είναι εκτός ισορροπίας. Αν και η εξωστρεφής Πανσέληνος στον Τοξότη ενθαρρύνει τον 5ο Οίκο σας, της αυτό-έκφρασης, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να προκαλέσετε δράση. Ακόμα κι αν είστε πολύ απασχολημένοι, βρείτε χρόνο για στοχασμό, έτσι ώστε να μην χάσετε την επαφή με ότι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Η τρέχουσα περίοδος της αμφιβολίας για τον εαυτό σας, τελειώνει όταν θα ακούσετε την καρδιά σας.

ζωδια Παρθένος

Η απορρόφηση τόσο πολλών νέων πληροφοριών σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι μεγάλο δίλημμα. Προτιμάτε τα εισερχόμενα δεδομένα να καταφθάνουν σε σταθερούς ρυθμούς, επιτρέποντάς σας να διεκπεραιώνετε αποτελεσματικά κάθε κομμάτι νέας είδησης και μετά να διαχειρίζεστε αυτό που θα έρθει στη συνέχεια. Δυστυχώς, θα στερηθείτε αυτή την πολυτέλεια, αν δεν μπορέσετε να επιβραδύνετε την ενέργεια. Ευτυχώς, η φιλοσοφική Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει τον 4ο Οίκο σας, των Ριζών σας, βοηθώντας σας να γυρίσετε πίσω στα βασικά. Καθορίστε προτεραιότητες και επικεντρωθείτε στην εργασία σας, αφήνοντας την λογική ανάλυση για το μέλλον.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ζυγός

Θα θέλατε να ελαχιστοποιήσετε το απρόβλεπτο και το χάος που φέρνουν οι άνθρωποι στη ζωή σας, όσο η θορυβώδης Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει τον 3ο Οίκο, του άμεσου περιβάλλοντός σας. Παρά το γεγονός ότι οι άλλοι μπορεί να φαίνονται πολύ πιεστικοί για το καλόβολο στυλ σας, είναι πολύ πιθανό να χάσετε την ευχαρίστηση τη στιγμή που θα υποχωρήσετε. Ευτυχώς, το να αναγνωρίσετε την ασάφεια σας βοηθά να ανακουφιστεί η τρέχουσα απογοήτευσή σας. Στο τέλος, θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή περισσότερο, όταν σταματήσετε να προσπαθείτε να ελέγξετε όλες τις μεταβλητές και επικεντρωθείτε στην καταμέτρηση των ευλογιών σας.

ζωδια Σκορπιός

Δεν αισθάνεστε ότι απειλείστε από μια έντονη συναισθηματικά αλληλεπίδραση που παραμονεύει στις σκιές. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, ενώνεται με τον πολεμιστή Άρη για να ενισχύσει τον 2ο οίκο σας, της αυτοεκτίμησης, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τη σχέση μεταξύ επικοινωνίας και οικειότητας. Αλλά η αποφυγή ενός θέματος από κάποιον άλλο, είναι αρκετή για να σας κάνει να θέλετε να ουρλιάξετε. Όσο πιο πολύ προσπαθείτε να αναφέρετε το θέμα που σας απασχολεί, τόσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση. Ξεπεράστε την τρέχουσα προσωπική σας ατζέντα και αφήστε τη συζήτηση για μια άλλη μέρα, όταν οι άλλοι θα είναι πιο πρόθυμοι να σας συναντήσουν στα μισά του δρόμου.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Τοξότης

Η χαλάρωση φαίνεται σχεδόν αδύνατη, γιατί δεν θέλετε να χάσετε τίποτα όσο κάνετε διάλειμμα. Ο μαχητικός Άρης ενώνετε με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας αυξάνοντας τις ανησυχίες σας ότι κάποιος θα μπορούσε να κερδίσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αν υποχωρήσετε για να ξεκουραστείτε. Από την άλλη πλευρά, δεν έχετε αρκετή ενέργεια για να παλέψετε με κανέναν σχετικά με μικρές διαφορές. Σταματήστε να προσπαθείτε να προλέγετε τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε. Τίποτα δεν είναι τόσο επείγον ώστε να μην μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο.

ζωδια Αιγόκερως

Έχετε μια συναρπαστική ιστορία να πείτε, αλλά το να βρείτε το σωστό άτομο για να την ακούσει είναι μια πραγματική πρόκληση όσο η Πανσέληνος στον Τοξότη ενεργοποιεί τον 12ο Οίκο σας, της ιδιωτικής ζωής. Αντιστέκεστε δικαιολογημένα να ανοίξετε την καρδιά σας στον οποιονδήποτε, πρέπει να είναι κάποιος που υποστηρίζει τα όνειρά σας. Αλλά τα λόγια σας αυτή τη στιγμή μπορεί να προκαλέσουν μια απρόσμενη αντίδραση, που εκτροχιάζει τον αρχικό σας σκοπό. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανακάλυψη σας, αν είστε αρκετά επίμονοι για να ακολουθήσετε μια συζήτηση όπου και αν αυτή οδηγεί.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Υδροχόος

Τα προοδευτικά σας σχέδια απαιτούν την συμμετοχή των άλλων, αλλά μπορεί να μπερδευτεί το θέμα όσο προσπαθείτε να τους πείσετε να συμμετάσχουν στον σκοπό σας. Είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί κάποιος να αντιστέκεται στην πιθανότητα να δημιουργήσει μία αξιοσημείωτη εκδήλωση, αλλά η ιδέα σας για την καλοπέραση δεν είναι απαραίτητα η ίδια με όλων των άλλων. Κατά ειρωνικό τρόπο, η Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει τον 11ο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, υποδεικνύοντας πως θα μπορούσατε να βρείτε μεγαλύτερη συναισθηματική ικανοποίηση αν ξοδεύατε λιγότερο χρόνο προσπαθώντας να είστε οι επικεφαλής και περισσότερο χρόνο υποστηρίζοντας τα όνειρα των φίλων σας.

ζωδια Ιχθύες

Μπορεί να μοιάζετε με μητέρα χήνα καθώς προσπαθείτε να προστατέψετε τους φίλους και την οικογένεια σας, μαζεύοντας τους κάτω από τα φτερά σας. Η ιδεαλιστική Πανσέληνος στον Τοξότη παθιάζει τον 10ο Οίκο σας, της δημόσιας ευθύνης, δελεάζοντας σας να αφήσετε τις δικές σας ευθύνες να ξεγλιστρήσουν, όσο εσείς συμπαραστέκεστε σε κάποιο άλλο άτομο που χρειάζεται τη βοήθεια σας. Να θυμάστε, ακόμα και οι συμπονετικές πράξεις έχουν τα όρια τους. Το να δημιουργείτε υγιή όρια είναι απαραίτητο όταν νοιάζεστε τόσο πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00