ζωδια Σαββατοκυριακο Τοξοτης 17-18/10

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια τοξότης

Ίσως τελικά αυτό να είναι το Σαββατοκύριακο σας που δεν πρόκειται να σταματήσετε αν δεν χτίσετε την αυτοκρατορία σας ή τουλάχιστον εάν δεν την φανταστείτε ολοκληρωτικά.

Ο κυβερνήτης σας Δίας, το Σάββατο σχηματίζει μία αρκετά σπάνια ένωση με τον Άρη και επηρεάζει άμεσα τον 10 οίκο που σχετίζεται με τις φιλοδοξίες σας.

zodia-taro-45

Μετά βίας θα μπορέσετε αν μπορέσετε να σταματήσετε τον εαυτό σας το Σαββατοκύριακο από το να τρέξει μανιωδώς στο γραφείο και να ασχοληθεί με την υλοποίηση των σχεδίων σας για την παγκόσμια κυριαρχία σας.

Το εργασιακό στρες θα είναι στα ύψη επίσης το διήμερο αυτό λόγω των συνεχών σκέψεων σας και εργασίας σας πάνω στο πλάνο σας για την κυριαρχία σας οπότε προσέξτε αυτόν τον τομέα, πριν σας δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα υγείας.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν το διήμερο αυτό σας έρθει έντονη επιθυμία να γράψετε ένα καυστικό ηλεκτρονικό ιμέιλ προς το αυταρχικό σας αφεντικό ή τον απαιτητικό σας πελάτη, καλύτερα να το αποθηκεύσετε ως πρόχειρο και να μην το στείλετε απευθείας Θα γράψετε μια λιγότερο εκρηκτική έκδοση του μηνύματος αυτού , μετά την κοσμική αυτή αλλαγή οπότε κάντε λίγο υπομονή και μην πέσετε σε αυτή την παγίδα.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

 

Με τη Σελήνη να βρίσκεται σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο στο ζώδιο σας, θα είστε ακόμα πιο ενεργοποιημένοι εσωτερικά και εξωτερικά. Επομένως βγείτε έξω και κινηθείτε κυριολεκτικά.

Λίγη σωματική δραστηριότητα και λίγος χρόνος αποκλειστικά για εσάς, ώστε να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις και να ηρεμήσετε είναι απαραίτητα να γίνουν το Σαββατοκύριακο αυτό. Συγκεντρωθείτε μονάχα σε ότι αξίζει για αυτό ξεχάστε τα πολιτικά δρώμενα και τα διάφορα κοινωνικά σκάνδαλα και μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia