ζωδια σαββατοκυριακο 01-01/07 A

erwtikes-5314

ζωδια σαββατοκυριακο 01-01/07 A

ζωδια Κριός
Η δυναμική της εξουσίας είναι εκτός λειτουργίας, Κριοί; Το τεταμένο τετράγωνο του Σαββάτου, ανάμεσα στη Σελήνη στη διαπροσωπική σας ζώνη και τον εξουσιαστικό Πλούτωνα, μπορεί να ανεβάσει την πίεση. Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε εκφοβισμένοι ή γίνετε ο στόχος κάποιου που βγάζει κατά λάθος το θυμό του σε εσάς, μην το ανεχτείτε. Να είστε στρατηγικοί στον τρόπο που μετατοπίζετε την ενέργεια, ειδικά επειδή μια σκληρή δέσμη από τον επιθετικό Άρη σας κάνει αντιδραστικούς. Το να υποκινήσετε έναν ανοιχτό πόλεμο, θα σας αφήσει με μεγαλύτερα προβλήματα.

Συμβουλή: Μην ενισχύετε την επιθετική συμπεριφορά. Όταν οι άλλοι δουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν καμιά αντίδραση από εσάς, θα σταματήσουν. Ξεγλιστρήστε μακριά για λίγο ιδιωτικό χρόνο την Κυριακή (μόνοι ή με κάποιον ξεχωριστό), καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στον οικείο όγδοο Οίκο σας. Εάν όντως χάσατε την ψυχραιμία σας χθες, αυτός ο ψυχολογικά έξυπνος χάρτης των αστεριών θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κερδίσετε μερικές βασικές γνώσεις.

 

ζωδια Ταύρος
Ενώ μπορεί να ακούγεται σαν αντίφαση, μπορείτε να τιμάτε τις αρχές σας και να αμφισβητείτε τις πεποιθήσεις σας. Το Σάββατο η Σελήνη βυθίζεται στο σοβαρό έκτο Οίκο σας και σας κρατά κοντά στις αξίες σας. Αλλά καθώς σχηματίζει μια σκληρή γωνία με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, ενθαρρύνεστε να ανοίξετε το μυαλό σας σε άλλες οπτικές γωνίες, ακόμη και αν νομίζετε ότι η άποψή σας είναι η σωστή.

zodia-taro-45

Εξερευνήστε τις επιλογές σας πριν τις απορρίψετε, Ταύροι. Και αν παρακινηθείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές, μην κάνετε τίποτα δραστικό μέχρι να διερευνήσετε όλες τις οπτικές. Με μια άλλη σκληρή δέσμη να προέρχεται από τον παρορμητικό Άρη, θα μπορούσατε να μιλήσετε με θυμό ή να απορρίψετε την σκληρή κριτική. Φίλτρα, παρακαλώ! Η Κυριακή φέρνει περισσότερη αρμονία στους δεσμούς σας, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και στη διαπροσωπική σας ζώνη. Περάστε τη μέρα σας με τους πιο κοντινούς σας ή με ένα ξεχωριστό άτομο που αξίζει την αμέριστη προσοχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Δίδυμοι
Αν δείτε κάτι, πρέπει να πείτε κάτι; Οι υπερευαίσθητες αισθήσεις σας μπορεί να είναι σε συναγερμό αυτό το Σάββατο, χάρη σε ένα επικίνδυνο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον σκιερό Πλούτωνα στον όγδοο Οίκο σας του μυστηρίου. Αλλά διαβάζετε αυτή την κατάσταση σωστά; Η διαίσθησή σας σάς δίνει ενδείξεις, αλλά ίσως δεν σας δίνει όλη την ιστορία. Μην βγάλετε συμπεράσματα ή εκφράσετε τις παρατηρήσεις σας μέσω μεγαφώνου, Δίδυμοι. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των ανθρώπων και μιλήστε σε αυτούς έναν προς έναν για να μάθετε όλα τα γεγονότα.

Την Κυριακή, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στον αναλυτικό έκτο Οίκο σας και σας βάζει σε πιο ισορροπημένο πνεύμα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια Σελήνη που δίνει έμφαση στην υγεία, πηγαίνετε για μια βόλτα και συζητήστε τα (ή σκεφτείτε τα) όλα. Ο συνδυασμός του καθαρού αέρα και της φυσικής κίνησης, μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την παρατεταμένη ένταση. Αν εξακολουθείτε να ανησυχείτε, αντιμετωπίστε τις υποχρεώσεις σας. Η διευθέτηση των μικρών πραγμάτων μπορεί να θέσει τα μεγαλύτερα ζητήματα σε προοπτική.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Καρκίνος
Οι μη επιλυθείσες οικογενειακές δυναμικές μπορεί να επηρεάσουν μια παρούσα σχέση το Σάββατο. Ένα εμπρηστικό τετράγωνο, ανάμεσα στη Σελήνη στον εγχώριο τομέα σας και τον σκιώδη Πλούτωνα στον Οίκο της σχέσης σας, μπορεί να σας κάνει να προβάλλετε τα θέματα με τους γονείς σας (ειδικά με τη μητέρα σας) σε έναν συνάδελφό σας ή στο αντικείμενο του πόθου σας. Και με τον θερμόαιμο Άρη στον Καρκίνο να μπαίνει στον καυγά, σίγουρα δεν θα μασήσετε τα λόγια σας.

Κάντε μια παύση πριν αντιδράσετε, Καρκίνοι, και αναγνωρίστε ότι πιθανότατα παθαίνετε ένα φλάσμπακ εδώ. Στηρίξτε τον εαυτό σας, αλλά μην καταρρακώσετε την αξιοπρέπεια κανενός στη διαδικασία. Την Κυριακή, η Σελήνη στον θεατρικό πέμπτο Οίκο σας μπορεί να φουντώσει τις φλόγες ενός δράματος. Να είστε εποικοδομητικοί, καβούρια. Μπορείτε να διοχετεύσετε αυτή την παθιασμένη ενέργεια σε μια πιο ευχάριστη διέξοδο, όπως ένα πολυτελές ολοήμερο ραντεβού ή έναν διασκεδαστικό καφέ με πολλά γέλια. Κρατήστε το θετικό!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Το μυαλό και το σώμα σας δεν είναι ξεχωριστές οντότητες. Αυτή είναι μια υπενθύμιση που έρχεται ως ευγενική χορηγία της σκληρής γωνίας του Σαββάτου, μεταξύ της Σελήνης στον πνευματικό τρίτο Οίκο σας, του αγχωτικού Άρη στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης και του διερευνητικού Πλούτωνα στη ζώνη της υγείας σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση μεταξύ της ζωτικότητάς σας (ή της έλλειψής της) και των σκέψεών σας. Η ύπαρξη σε μια κατάσταση συνεχούς στρες, μπορεί να οδηγήσει σε σωματικές ασθένειες.

Εάν νιώθετε εξαντλημένοι ή έχετε επίμονους πόνους, η αιτία μπορεί να είναι συναισθηματική. Ανησυχείτε για έναν αγαπημένο σας, αλλά το κρατάτε για τον εαυτό σας; Προσέξτε αυτό το άτομο και μιλήστε του από την καρδιά σας, αντί να του κάνετε διάλεξη. Ο χάρτης της Κυριακής επιβάλλει τη φροντίδα του εαυτού σας, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στον τέταρτο Οίκο σας. Μια φίλη ή μια συγγενής σας θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική. Στραφείτε σε εκείνη με ένα SOS. Με τη ζώνη του σπιτιού σας να φωτίζεται, κάποιος χρόνος αποκατάστασης στο σπίτι μπορεί να σας προετοιμάσει για την επόμενη εβδομάδα.

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Οι Σούπερ-Παρθένοι έρχονται για να σώσουν την κατάσταση; Όχι αυτή τη φορά. Είστε προγραμματισμένοι για να λύνετε προβλήματα, αλλά κάτω από τα αστέρια του Σαββάτου αντισταθείτε στην επιθυμία σας να μπείτε στο ρόλο του σωτήρα. Με ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης στον τομέα της ασφάλειάς σας και του σκιώδη Πλούτωνα στον δραματικό πέμπτο Οίκο σας, το να φορέσετε την κάπα σας θα σας βγάλει από το παιχνίδι σας. Και με τον αγχωτικό Άρη στην ομαδική σας ζώνη, μερικοί άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για την εξάπλωση των συγκρούσεων παρά για την εξεύρεση λύσης. Κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και επικεντρωθείτε σε εσάς σήμερα.

Η κοινωνικοποίηση βελτιώνεται την Κυριακή, όταν η Σελήνη περνάει στον επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας. Συναντηθείτε με φίλους (χωρίς δράματα) για διασκέδαση και ξεκούραση. Πηγαίνετε σε ένα τοπικό φεστιβάλ, εξερευνήστε μια περιοχή με μαγαζιά, κάντε ένα αυθόρμητο πικ-νικ στο πάρκο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66