ζωδια σαββατοκυριακο 15-16/07 Α

zodia-oikos-3

ζωδια σαββατοκυριακο 15-16/07 Α

ζωδια Κριός
Κριοί, αφιερώστε αυτό το Σαββατοκύριακο σε έργα που σας παθιάζουν ή απλώς ακολουθήστε την ευτυχία σας. Η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στο ζώδιό σας, και δεν έχετε τη διάθεση να αφήνετε το χρόνο σας να υπαγορεύεται από την ατζέντα κάποιου άλλου. Το Σάββατο η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον επεκτατικό Δία, στον διαπροσωπικό έβδομο Οίκο σας.

Ο χρόνος για τον εαυτό σας μπορεί να διακοπεί, από δεσμεύσεις που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε εύκολα. Στην κοινωνική σκηνή, προσέξτε να μην επισκιάσετε τους άλλους. Πάρτε μια ανάσα και περάστε δίπλα το ραβδί της ομιλίας. Η Σελήνη της Κυριακής σας ζητά να αξιολογήσετε τους μεγάλους στόχους σας. Έχετε μερικά μεγάλα σχέδια, αλλά ποια από αυτά θα σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους; Το κύρος και τα χρήματα δεν αρκούν για να σας ικανοποιήσουν στο ευρύτερο μέλλον.

 

ζωδια Ταύρος
Τι κρατάτε ακόμα, Ταύροι; Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος. Αφήστε τα περασμένα να μείνουν περασμένα, αλλά μην καείτε δύο φορές. Η αντίθεση Σελήνης – Δία του Σαββάτου, μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε μια ανούσια πώληση. Όταν κάποιος που τα λέει ωραία προσπαθήσει να σας δελεάσει στην σπηλιά του, μην πιστέψετε ότι αυτή η φορά θα είναι διαφορετική. Αν επιλέξετε να παίξετε το χαρτί αυτού του ατόμου, δεν θα είστε εσείς οι νικητές.

zodia-taro-45

Η Σελήνη της Κυριακής σας βοηθά να αφήσετε πίσω σας κάποια πράγματα. Μείνετε μακριά από τους αρνητικούς και αγκαλιάστε θετικούς ανθρώπους και καταστάσεις, που σας επιτρέπουν να φτάσετε στο υψηλότερο δυναμικό σας. Είχατε μερικές αποκαλύψεις κατά την Πανσέληνο της 9ης Ιουλίου. Εάν ακόμα δεν είστε σίγουροι αν η διαίσθησή σας ήταν σωστή, η Σελήνη την επιβεβαιώνει.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Δίδυμοι
Νιώθετε ζωντανοί στη φυλή σας; Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Αξιολογήστε τον εσωτερικό σας κύκλο και βεβαιωθείτε ότι είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που σας φέρνουν το καλύτερο. Το Σάββατο, μια αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Δία θα μπορούσε να σας κάνει να ξεγράψετε κάποιους λίγο βιαστικά. Πριν τους καταχωρίσετε στην κατηγορία «δεν αξίζουν τον χρόνο μου», γνωρίστε τους καλύτερα.

Φτιάξτε το σκηνικό για μια χαλαρή συζήτηση, ίσως για ποτό ή δείπνο. Κάντε τους να χαλαρώσουν και μπορεί να αποκαλύψετε ρομαντικές δυνατότητες ή δυνατότητες δημιουργίας μιας επιχειρηματικής συνεργασίας. Η Σελήνη της Κυριακής θα μπορούσε να εμπνεύσει μια πολύ αναγκαία δόση ελαφρότητας. Εάν βράζατε για κάτι μέσα σας την περασμένη εβδομάδα, θα μπορέσετε επιτέλους να το αφήσετε. Το να επιτρέψετε σε ένα μικρό δράμα να σας φάει, δεν αξίζει τον κόπο. Στο τέλος, εσείς είστε αυτοί που υποφέρετε από αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Καρκίνος
Μπορεί να είναι Σαββατοκύριακο, αλλά το μυαλό σας είναι στους μεγάλους στόχους σας, χάρη στη Σελήνη που περνά και τις δύο μέρες στον Κριό και στον δέκατο Οίκο σας που επικεντρώνεται στο μέλλον. Είστε ικανοποιημένοι με τα τωρινά δεδομένα ή επιθυμείτε περισσότερα; Ήρθε η ώρα να επιταχύνετε το παιχνίδι σας, Καρκίνοι. Στην αντίθεση Σελήνης – Δία του Σαββάτου, ίσως χρειαστεί να απορρίψετε τις ανέσεις για να προωθήσετε έναν σημαντικό στόχο. Εφαρμόστε λίγη σοβαρή προσπάθεια και ολοκληρώστε τους. Μπορεί να εντυπωσιάσετε τους σωστούς ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να ωθήσουν τις προσδοκίες σας προς τα εμπρός.

Η Σελήνη της Κυριακής θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική συζήτηση για το μέλλον, με έναν ρομαντικό σύντροφο ή έναν σοφό διοικητικό συμβούλιο. Η συζήτηση για το πενταετές σχέδιό σας (ή ακόμα και το σχέδιο των πέντε μηνών) σας δίνει μια σαφέστερη αίσθηση κατεύθυνσης. Δεν χρειάζεται να τα καταλάβετε όλα, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Για εσάς, αυτή είναι μια τεράστια συναισθηματική ανακούφιση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Ανοίξτε το στόμα και βάλτε μέσα το καλοκαιρινό σας σανδάλι! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον ένατο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Αλλά στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία του Σαββάτου, η ειλικρίνειά σας είναι σαν γροθιά που μπορεί να στείλει τους ανθρώπους προς την αντίθετη κατεύθυνση. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, μιλήστε πιο μαλακά αντί να σαρώνετε τους ανθρώπους με τις συμβουλές σας. Παρόλο που μπορεί να γνωρίζετε ακριβώς πώς να διορθώσετε τα διλήμματά τους, περιμένετε μέχρι να σας το ζητήσουν.

Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται περισσότερο στην αλλαγή, όταν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις αποφάσεις τους. Δώστε τους αυτή την επιλογή. Η Σελήνη της Κυριακής σας βοηθά να δείτε την ευρύτερη εικόνα για ένα θέμα που σας μπερδεύει. Το να το γυρνάτε γύρω-γύρω στο αναλυτικό μυαλό σας, το μόνο που έχει κάνει είναι να σας μπερδέψει περισσότερο. Ανοιχτείτε σε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει και να δει αυτή την κατάσταση από μια εντελώς διαφορετική οπτική. Δεν έχουν χαθεί όλα, οπότε να έχετε πίστη!

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Η ένταση μεγαλώνει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Κριό και στον οικείο όγδοο Οίκο σας. Προσέξτε ένα εμμονικό χαρακτηριστικό αυτό το Σάββατο, Παρθένοι. Έχετε στρέψει την προσοχή σας σε κάτι τόσο έντονα που σχεδόν πονάει, αλλά η απελπισία σας μπορεί να φανεί πιεστική ή καταναγκαστική. Αφήστε υποδείξεις εδώ και εκεί, αλλά να είστε διακριτικοί.

Αφήστε το χρόνο να περάσει και θα κινήσετε την περιέργεια των ανθρώπων, κάτι που τελικά θα τους κάνει να έρθουν στο πλευρό σας. Η Πανσέληνος της περασμένης εβδομάδας στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, έφερε στο φως μια δημιουργική κίνηση ή μια ισχυρή έλξη. Η Σελήνη της Κυριακής σας βοηθά να διοχετεύσετε αυτή την ακατέργαστη ενέργεια σε μια υγιή διέξοδο. Είστε σε θέση να σκεφτείτε στρατηγικά, αντί να λειτουργείτε με προτροπές και ένστικτο. Κάντε μια επιλογή που ισορροπεί το κεφάλι και την καρδιά σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66