ζωδια σαββατοκυριακο 24-25/12 Β

erwtika-mystika-zwdiwn

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 24-25/12 Β

ζωδια Ζυγός
Καθόλου ξεκούραση για εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο, Ζυγοί! Με δύο αρμονικά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών, να φωτίζουν τους ουρανούς στο πιο παιχνιδιάρικο και ρομαντικό μέρος του χάρτη σας, θα είστε σαν μια μηχανή ασταμάτητης δράσης. Η όψη του Σαββάτου του δομημένου Κρόνου και του επαναστατικού Ουρανού, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εκφράσετε επιτέλους τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας στο άλλο σας μισό ή σε ένα σημαντικό πρόσωπο. Αν ήδη παλεύετε για να συμβιβαστείτε ή να τα βρείτε σε ένα θέμα, θα βρείτε έναν καινοτόμο τρόπο για να το ξεπεράσετε αυτό. Σπίθες θα μπορούσαν να ανάψουν ξαφνικά με έναν φίλο επίσης – μήπως ο έρωτας της ζωής σας ήταν μέρος του κοινωνικού σας κύκλου όλο αυτό το διάστημα; Προετοιμαστείτε για μια πραγματική στιγμή ρομαντικής ταινίας στη ζωή σας.

Το δεύτερο τρίγωνο της Κυριακής είναι επικό: η κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Οίκο σας του έρωτα, και ο τυχερός Δίας στον Ζυγό, σας κάνουν να λάμπετε φωτεινότερα από τα λαμπάκια των Χριστουγέννων. Φορέστε κάτι λαμπερό και βγείτε στην πόλη μετά το δείπνο. Αφήστε τον εαυτό σας να γεμίσει με αγάπη και ευγνωμοσύνη, κάνοντας συγκινητικές προπόσεις ή τρέχοντας τριγύρω με ένα κλαδάκι γκι. Ενώ είστε τόσο εμπνευσμένοι και ξεκάθαροι, σημειώστε μερικές ρομαντικές σκέψεις για το επόμενο έτος. Μπορεί να εκπλαγείτε με ένα καταπληκτικό δώρο (ταξίδι ίσως;) ή ίσως να γίνετε εσείς οι Άη Βασίληδες φέτος και να κάνετε ένα δώρο – έκπληξη σε κάποιον άλλο.

 

ζωδια Σκορπιός
Κρατήστε τις εορταστικές παντόφλες σας στο ντουλάπι για τώρα, Σκορπιοί. Αυτό το Σαββατοκύριακο δύο αρμονικά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών, θα ανάψουν τη δράση και δεν θα θέλετε να τη χάσετε. Το Σάββατο ο δομημένος Κρόνος και ο καινοτόμος Ουρανός ευθυγραμμίζονται, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει μερικές συναρπαστικές ιδέες γύρω από τα επιχειρηματικά και τα οικονομικά. Μπορεί αυτά να μην είναι τα θέματα που προγραμματίζατε να σκαλίσετε αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο, αλλά ας το παραδεχτούμε, είστε Σκορπιοί – το μυαλό σας πάντα σχεδιάζει την επόμενη παγκόσμια κυριαρχία!

zodia-taro-45

Τουλάχιστον, θα μπορούσατε να έχετε μια αποκάλυψη για τους στόχους σας του 2017, οπότε σημειώστε μερικές φιλόδοξες ιδέες ώστε να μην τις ξεχάσετε. Μπορεί επίσης να εφαρμόσετε και κάποιες υγιείς νέες ενημερώσεις στις παραδοσιακές συνταγές: γλυκοπατάτα και κολοκυθάκια, γέμιση χωρίς γλουτένη ή νέες ανατροπές στις σαλάτες.
Την Κυριακή η καρδιά σας εκρήγνυται και μένει ορθάνοιχτη, καθώς η στοργική Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας ενώνονται με τους πιο ευαίσθητους τομείς του χάρτη σας. Οι πιο εγκάρδιες γιορτές! Για τα ζευγάρια, αυτή θα μπορούσε να είναι η ημέρα που θα γνωρίσουν ο ένας την οικογένεια του άλλου, που θα μιλήσουν για μωρό ή θα κάνουν σχέδια για ένα κοινό σπίτι.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Γεια σας εορταστικοί πολεμιστές του Σαββατοκύριακου! Χάρη σε δύο αρμονικά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών που φωτίζουν τους ουρανούς, θα γιορτάζετε καθώς τα δέντρα και τα αστέρια θα λαμποκοπούν. Το Σάββατο, ο δομημένος Κρόνος στον Τοξότη ενώνεται με τον καινοτόμο Ουρανό στον 5ο Οίκο σας της αγάπης, της φήμης και της αυτοέκφρασης.

Επαναστατήστε στην ερωτική σας ζωή σας, παίρνοντας σταθερές αποφάσεις και δίνοντας σαφή μηνύματα στα ενδιαφερόμενα μέρη. Μπορεί επίσης να μειώσετε σταθερά τους δεσμούς σας με ένα τοξικό πρώην ταίρι. Μια δημιουργική ιδέα θα μπορούσε να κερδίσει την προσοχή σας και ένας γλεντζές συνεργάτης σας θα μπορούσε να αποδειχθεί μια νέα συναρπαστική επαφή – κάποιος που θα σας ανοίξει πόρτες κατά το επόμενο έτος. Αν είστε γύρω από εκνευριστικούς συγγενείς, η ψυχραιμία σας μπορεί να πάει από το μηδέν στο απίστευτα καυτό, σε έναν καρδιακό παλμό. Ακουμπήστε στον ώριμο Κρόνο για να σας βοηθήσει να μετριάσετε τις απαντήσεις σας, ώστε να μπορέσετε να μιλήσετε από πεποίθηση και όχι από οργή.

Η αγάπη γεμίζει τον αέρα την Κυριακή, καθώς ο κυρίαρχος πλανήτης σας ο Δίας ευθυγραμμίζεται με την αρμονική Αφροδίτη. Δεν πειράζει αν σταματήσετε να σκέφτεστε την πολιτική και τα προβλήματα για λίγες ώρες, Τοξότες. Βγείτε έξω και απολαύστε μια βόλτα, έναν ζεστό καφέ και δεθείτε με παλιούς και νέους φίλους. Ένα ειδύλλιο θα μπορούσε επίσης να προκληθεί, με ένα άτομο που γνωρίζετε κοινωνικά ή ακόμα και μέσω ίντερνετ. Σίγουρα δεν μπορεί να είστε το μόνο άτομο που ρίχνει μια ματιά στο fb τα Χριστούγεννα, έτσι δεν είναι;) Τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν ζωηρές συναθροίσεις και – ας ελπίσουμε! – μερικές πιο ανεκτικές συζητήσεις κάτω από αυτή την ανοιχτόκαρδη όψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγόκερως
Κρατήστε το τζάκι αναμμένο και τον φούρνο προθερμασμένο! Δύο αρμονικά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών, κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο μια ασταμάτητη ροή δράσης. Το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας ο παραδοσιακός Κρόνος ενώνεται με τον αυθόρμητο Ουρανό, πυροδοτώντας τις πιο συναισθηματικές και εσωτερικές περιοχές του χάρτη σας. Θα μπορούσατε να αναμίξετε την παράδοση, με νέα ήθη και έθιμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Είστε ο τυπικός Αιγόκερως που είναι βράχος για όλους; Σήμερα κάποιος θα μπορούσε να αναδυθεί ως άγκυρα, μια σταθεροποιητική δύναμη μέσα στο χάος. Αν παλεύατε να συγχωρήσετε ή να αφήσετε μια μνησικακία πίσω σας, αυτό το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού θα μπορούσε τελικά να σας δανείσει τη δύναμη να το πράξετε. Τα παιδιά και οι γυναίκες συγγενείς, ιδίως οι μητέρες, είναι στο προσκήνιο τώρα.

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία της Κυριακής, ανοίγει τις καρδιές και φέρνει ένα κύμα παρήγορης ασφαλείας στην ερωτική σας ζωή. Έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο ή να κάνετε μια δέσμευση; Πάρτε το υπολογισμένο ρίσκο, που θα επιβεβαιώσει και θα εμβαθύνει το δεσμό σας. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε μια απρόσμενη χειρονομία εκτίμησης από την εργασία σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, στείλτε ένα εορταστικό μήνυμα στους πελάτες ή το κοινό σας, ίσως με ένα μικρό δωράκι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Για βγείτε έξω! Υδροχόοι, είστε σε πλήρη λειτουργία κοινωνικής πεταλούδας αυτό το Σαββατοκύριακο, χάρη σε δύο αρμονικά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών που ανάβουν τον ουρανό. Το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας ο παρορμητικός Ουρανός ευθυγραμμίζεται με τον παραδοσιακός Κρόνο, στους πιο κοινωνικούς τομείς του χάρτη σας.

Προσκαλέστε αυτοσχέδια επισκέπτες και τραβήξτε μια καρέκλα στο τραπέζι σας, φτιάξτε νέα γιορτινά έθιμα, περάστε από πάρτι και συναντήστε τους φίλους σας στην πόλη. Συναρπαστικές ειδήσεις ή διαδικτυακές φιλίες θα μπορούσαν επίσης να συμβούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες – ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να δικτυωθείτε κατά τη διάρκεια των γιορτών;

Την Κυριακή, ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, ενώνεται με τον επεκτατικό Δία και μαζί ανοίγουν το μυαλό σας και την καρδιά σας. Διαπολιτισμικές σπίθες θα μπορούσαν να ανάψουν ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιον ενώ ταξιδεύετε. Οι φιλίες παίρνουν επίσης μια ανοδική ώθηση. Επίσης αυτή είναι μια καταπληκτική ημέρα για να προγραμματίσετε διακοπές. Πάρτε μερικά από αυτά τα Χριστουγεννιάτικα μετρητά και ξεκινήστε τις αγορές από τις προσφορές εισιτηρίων!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες
Ας αρχίσει η δράση! Αυτό το Σαββατοκύριακο, δύο αρμονικά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών θα ανάψουν τον ουρανό, κάνοντας τις γιορτές υπερδραστήριες. Το Σάββατο θα μπορούσατε να φτιάξετε μερικές νέες παραδόσεις, καθώς ο συμβατικός Κρόνος και ο καινοτόμος Ουρανός ευθυγραμμίζονται. Θα μπορούσατε επίσης να εμπνευστείτε από κάποια νέα καριέρα ή από στόχους που θα σας βγάλουν χρήματα, έτσι απομακρυνθείτε λίγο από τις γιορτές και σημειώστε τις ιδέες σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, θα μπορούσατε να σκοράρετε κάποια καλή πώληση την τελευταία στιγμή. Είτε ίσως θα είστε εσείς αυτοί που θα τρέξετε, να αγοράσετε ένα ακριβό δώρο πριν κλείσουν τα καταστήματα. Ο πατέρας σας ή ένας άλλος σημαντικός άντρας, θα μπορούσε να παίξει ένα ρόλο στα γεγονότα σήμερα.

Την Κυριακή ανοίξτε την καρδιά σας! Η Αφροδίτη και ο Δίας ενώνονται στις πιο ευαίσθητες και αισθησιακές ζώνες του χάρτη σας. Αυτά οι δύο θετικοί πλανήτες, ονομάζονται «ευεργέτες» για τις χρήσιμες επιρροές τους. Αν παλεύετε ήδη να αφήσετε τις άμυνές σας ή να ανοιχτείτε σε κάποιον σημαντικό, σήμερα θα είναι ασφαλές το λιμάνι. Κρατάτε κακία από μια παλιά προδοσία; Ήρθε η ώρα να αφήσετε τα περασμένα πίσω σας. Η συγχώρεση είναι θεϊκή, Ιχθύες. Και αν δεν μπορείτε απλά να το αφήσετε αυτό στο παρελθόν, μπορείτε να αποφασίσετε να αφήσετε αυτό το άτομο πίσω σας με αγάπη. Ευχηθείτε του τα καλύτερα και προχωρήστε σε ένα ευτυχισμένο, νέο κεφάλαιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66