ζωδια σαββατοκύριακο 11- 12/03 B

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 11- 12/03 B

ζωδια Ζυγός
Αφήστε το παρελθόν εκεί που πρέπει να μείνει. Η Σελήνη στην Παρθένο αυτού του Σαββατοκύριακου φωτίζει τον δωδέκατο Οίκο σας των ολοκληρώσεων, βοηθώντας σας να αφήσετε πίσω σας με αγάπη. Καθώς η Σελήνη εξελίσσεται σε μια Πανσέληνο που γυρίζει τη σελίδα την Κυριακή, μια ανησυχητική κατάσταση θα μπορούσε να φθάσει στο τέλος της. Ίσως ξεπεράσατε αυτή τη φάση πριν αρκετό καιρό, αλλά από συναισθηματισμό διατηρούσατε την επαφή.

Η ενοχή θα μπορούσε επίσης να διαδραματίσει έναν παράγοντα, αλλά αυτά τα καλώδια εξάρτησης φτιάχτηκαν για να κοπούν. Πιάστε το ψαλίδι και κόψτε τα, αφήνοντας τον εαυτό σας και το άλλο πρόσωπο ελεύθερους. Με αυτό τον τρόπο, θα δημιουργηθεί χώρος για μια κατάσταση που είναι περισσότερο ευθυγραμμισμένη με το όραμα και τις αξίες σας.

 

Έχει μια ρομαντική σχέση φτάσει στο τέλος της πορείας της; Σκίστε τη σελίδα και επιλέξτε τη διαδρομή της «συνειδητής αποσύνδεσης». Οι αδέσμευτοι Ζυγοί μπορεί να συνδεθούν με μια αδελφή ψυχή ή να εκστασιαστούν από μια φανταστική φιγούρα. Πάρτε το αργά, καθώς αυτή η απατηλή Σελήνη μπορεί να σας κάνει να βάλετε τους ανθρώπους σε μη ρεαλιστικά βάθρα. Αυτές οι φεγγαραχτίδες θα μπορούσαν επίσης να προκαλέσουν μια καλλιτεχνική αναγέννηση ή ένα βαθύτερο πνευματικό ταξίδι. Ώρα να αναβιώσετε την πρακτική του διαλογισμού ή να βγάλετε έξω τα πινέλα σας και πάλι;

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Το «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο» δεν είναι συνήθως σύνθημα για το αποκλειστικό ζώδιό σας, αλλά η Σελήνη στην Παρθένο αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό. Καθώς φωτίζει τον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης, και μετατρέπεται σε Πανσέληνο την Κυριακή, η δημοτικότητά σας ανεβαίνει.

Φέρτε τα likes, τις κοινοποιήσεις και τα retweets! Και τι λέτε να ανεβάσετε και μερικά δικά σας; Ενθαρρύνετε τους ανθρώπους των οποίων τα οράματα υποστηρίζετε και αρχίστε να χτίζετε γέφυρες. Καθώς ο ενδέκατος Οίκος κυβερνά τις ανθρωπιστικές προσπάθειες, η Πανσέληνος αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να ξυπνήσει την επιθυμία σας για έναν «παράγοντα αλλαγής». Συγκλονισμένο από τις παγκόσμιες υποθέσεις; Διοχετεύστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια στον ακτιβισμό ή ακόμα και στην πολιτική.

Εξακολουθείτε να ψάχνετε τη φυλή σας; Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να φωτίσει μια παρέα με συγγενικά πνεύματα. Ρίξτε την ασπίδα σας και αρχίστε την ανάμειξη. Μια συνεργασία θα μπορούσε να γίνει επίσημη ή μπορεί να αποφασίσετε να χωρίσετε τους δρόμους σας με έναν φίλο που έχετε ξεπεράσει. Συμβαίνει, οπότε αντί να νιώθετε ένοχοι, αρχίστε να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους στο δικό σας μήκος κύματος. Είναι οι συσκευές σας ξεπερασμένες; Αυτή η πανσέληνος διέπει την τεχνολογία, οπότε δώστε στα gadget σας μια αναβάθμιση. Αν έχετε να ξεκινήσετε μια ψηφιακή επιχείρηση, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι η καλύτερη στιγμή. Θα έχετε επίσης ένα υψηλό ποσοστό προβολής, είτε κάνετε online γνωριμίες είτε ποντάρετε για μια καταπληκτική τιμή πώλησης για ένα πολυπόθητο αντικείμενο. Ας αρχίσει το ψάξιμο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Τοξότης
Ώρα να κάνετε μια ανοδική κίνηση, Τοξότες! Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη είναι στην Παρθένο και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας, βάζοντας στο μάτι σας έναν μεγάλο στόχο. Αλλά αυτό δεν θα είναι απλά ένα όνειρο. Ο δέκατος Οίκος έχει να κάνει με τη χαρτογράφηση ενός εφικτού, βήμα-προς-βήμα σχεδίου για να φτάσετε εκεί. Ακόμη καλύτερα, την Κυριακή έχουμε τη μόνη πανσέληνο στην Παρθένο του έτους, η οποία θα μπορούσε να φέρει τα σχέδια που θέσατε σε κίνηση τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε ένα λαμπρό σημείο καμπής. Καλώς ήρθατε στη διευθυντική σουίτα… ή όποια κι αν είναι η δική σας έκδοση επιτυχίας.

Οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν μια Πανσέληνο είναι η περίοδος συγκομιδής, οπότε ετοιμαστείτε για κάποια πρωτοφανή ανάπτυξη. Μια μεγάλη νίκη στην καριέρα σας θα μπορούσε να είναι στα χαρτιά και έπαινοι θα μπορούσαν να έρθουν, μαζί με μια αύξηση ή έναν επιβλητικό νέο τίτλο. Έτοιμοι να εγκαταλείψετε μια κουραστική και αποστραγγιστική δουλειά; Αυτή η Πανσέληνος σας βοηθά να κάνετε μια χαριτωμένη έξοδο. Μια ηγετική θέση που έχει το όνομά σας πάνω της, θα μπορούσε να σας παραδοθεί. Μην αγχώνεστε αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά με τα μάτια κλειστά. Όσα δεν ξέρετε, θα τα μάθετε κατά μήκος του δρόμου. Η θέση αυτή μπορεί να σας φέρει στο δημόσιο μάτι. Ετοιμαστείτε για το κοντινό σας, Τοξότες!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Ρίξτε μεγάλο δίχτυ αυτό το Σαββατοκύριακο! Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και τον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, αφυπνίζοντας το indie πνεύμα σας. Μια επιθυμία να επεκταθείτε – σε συνδυασμό με ένα κύμα αισιοδοξίας – σας βρίσκει να ονειρεύεστε πιο πολλά από όσα συνήθως.

Αυτή η ενέργεια ανατροφοδοτείται περαιτέρω από την Πανσέληνο της Κυριακής, η οποία μεγεθύνει αυτή την περιπετειώδη ζώνη. Ξεφλουδίστε τον προσεκτικό τρόπο λειτουργίας σας και πάρτε ένα ρίσκο στο όνομα της προσωπικής ανάπτυξης. Είτε το άλμα σας είναι μεγάλο είτε μικρό, απελευθερωθείτε από μια κατάσταση περιορισμού και επεκταθείτε σε ευρύτερους ορίζοντες.

Ένα σχέδιο ταξιδίου θα μπορούσε ξαφνικά να προκύψει, κατά τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν αυτή την Πανσέληνο. Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας είναι ενημερωμένο, καθώς μπορεί να χρειαστεί να πάτε πιο μακριά από το σπίτι από όσο περιμένατε. Αν ήσασταν σε αναμονή για μια δελεαστική ευκαιρία για διακοπές, αυτό το ολόγιομο φεγγάρι θα μπορούσε να σας προτρέψει να πατήσετε το κουμπί “Κάντε Κράτηση”. Δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε τα όρια της πόλης; Φανταστικές διαδρομές μπορούν να είναι εξίσου ικανοποιητικές. Εργαστήρια και online μαθήματα μπορούν να εμπνεύσουν νέες δυνατότητες – ίσως να φυτέψουν σπόρους για ένα επιχειρηματικό τόλμημα.

ζωδια Υδροχόος
Μετακινηθείτε λίγο πιο κοντά, Υδροχόοι. Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη περνά στην Παρθένο και στον οικείο όγδοο Οίκο σας, κρούοντας την έκκληση για ιδιωτικότητα. Η σύνδεση είναι το κορυφαίο πράγμα στην ατζέντα σας, οπότε ακυρώστε αυτές τις αόριστες απαντήσεις στις προσκλήσεις και στα ομαδικά στέκια. Εστιάστε σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο ή επαναφορτιστείτε με λίγο – πολύ αναγκαίο – μοναχικό χρόνο. Η Κυριακή φέρνει την ετήσια Πανσέληνο στην Παρθένο, η οποία θα μπορούσε να φέρει μια βασική σχέση στο προσκήνιο. Θα μπορούσατε να εξετάσετε ένα κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα ή να κάνετε τα πράγματα επίσημα στην ερωτική σας ζωή. Συζητήστε για αυτά λεπτομερώς κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Ερευνήστε όσο χρειάζεστε για να νιώσετε ήσυχοι να προχωρήστε προς τα εμπρός.

Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας για το αμοιβαίο κέρδος. Εξερευνήστε τον τρόπο που μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα με τη συγχώνευση των πόρων σας. Σκεφτείτε: ένας κοινόχρηστος χώρος γραφείου, τοπικά προϊόντα, κοινή κουβερνάντα. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να ξεδιπλώσει μια καυτή έκπληξη, επίσης, καθώς ο όγδοος Οίκος είναι η ερωτική σφαίρα. Οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας είναι στα πάνω τους, οπότε μοιραστείτε τις με κάποιον που αξίζει να μείνει. Αν η χειμερία νάρκη έχει οδηγήσει σε μια σεξουαλική ύφεση, ετοιμαστείτε για μια επανεκκίνηση!

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Ιχθύες
Ιδού η δύναμη των δύο! Όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη είναι στην Παρθένο και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, βάζοντάς σας σε λειτουργία «συν ένα». Όταν η Σελήνη ωριμάσει σε μια Πανσέληνο αυτή την Κυριακή, μπορεί να νιώσετε την έμπνευση να συνδεθείτε με το άλλο σας μισό. Είτε αυτό είναι το άλλο σας μισό που έχετε ήδη σχέση, είτε κάποιο νέο, οραματιστείτε τι θέλετε εσείς από τους πιο σημαντικούς δεσμούς σας. Μια σαφής εικόνα είναι απαραίτητη, καθώς μάλιστα οι Ιχθύες είναι οι πιο ισχυρά εκδηλωτικοί του Ζωδιακού. Καλές ειδήσεις: η ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου που άνοιξε τα μάτια σας, σας ώθησε να προσδιορίσετε τι πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους. Τώρα μπορείτε να διοχετεύσετε αυτή την αυτογνωσία στην οικοδόμηση στερεών συμμαχιών.

Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για κακή μεταχείριση, Ψάρια, ήρθε η ώρα να φτιάξετε συνεργασίες που έχουν βάση τον αμοιβαίο σεβασμό. Αυτή η Πανσέληνος θα φωτίσει την αλήθεια για τους ανθρώπους στη ζωή σας. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας για μια κακή σχέση ή για τις σκιερές επιχειρηματικές συναλλαγές κάποιου. Αυτή είναι η ημέρα που πρέπει να γυρίσετε από την άλλη και να τρέξετε προς την αντίθετη κατεύθυνση – πριν ξεκινήσουν οι έμμονες ιδέες σας. Αν έχετε βρει κάποιον άξιο υποψήφιο, κάντε το επίσημο. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να αλλάξετε την κατάσταση της σχέσης σας ή να υπογράψετε μια επίσημη συμφωνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65