ζωδια ωροσκοπιο ημερας Πεμπτη 15/10

anadromos-aris

ζωδια  ωροσκοπιο ημερας Πεμπτη 15/10

Αργά και σταθερά μπορείτε να βγείτε νικητές σε αυτόν τον αγώνα αρκεί να ακολουθήσετε το παράδειγμα της χελώνας του γνωστού μύθου στον αγώνα δρόμου με τον λαγό .

 

Ο χθεσινός κενός σεληνιακός κύκλος θα συνεχιστεί και ολόκληρη την σημερινή ημέρα, και θα επηρεάσει έντονα τα συναισθήματα μιας και διαδραματίζεται στο ιδιόμορφα συναισθηματικά εκφραζόμενο ζώδιο του Σκορπιού, και θα λάβει τέλος αύριο (Παρασκευη) στις 12.19 μ.μ. με την εισχώρηση της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη.

 

Οι θεραπευτικές δυνάμεις θα επανέλθουν δυναμικά στο προσκήνιο σήμερα στις 12.15 μ.μ. όταν η Σελήνη σχηματίσει μία υποστηρικτική όψη τριγώνου με τον Χείρωνα πάνω στα τα ζώδια του Νερού.

zodia-taro-45

Προσπαθήστε επίσης όσο γίνεται περισσότερο να παραμείνετε σταθεροί όσο αφορά την παραγωγικότητα σας στα πεδία που είστε εξειδικευμένοι σήμερα και ιδίως την στιγμή που ο πλανήτης Άρης θα κοντραρει δυνατά την Δήμητρα μέσω μίας όψης 135 μοιρών. (16.40 μ.μ.).

zvdia-zwdia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ακόμα μία δυνητική επαφή τριβής 135 μοιρών θα εμφανιστεί στο ουράνιο στερέωμα στις 03.25 τα ξημερώματα (Παρασκευη) , η οποία θα γεννηθεί μέσω της αλληλεπίδρασης του Ήλιου και του Ποσειδώνα, γεγονός το οποίο θα κρατήσει αρκετές ώρες και θα συσσωρεύσει αρκετή ενέργεια στο πεδίο των δυνάμεων.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η ενέργεια καθώς επίσης και οι δυνάμεις που θα δημιουργηθούν δεν γίνεται να αξιοποιηθούν για προσωπικό μας όφελος ούτε για την πρόοδο μας , μιας και θα καταναλωθούν στο να επιφέρουν και πάλι στο σύμπαν ισορροπία μεταξύ των θετικών και αρνητικών επιδράσεων, με το να εξομαλύνουν την κατάσταση στον ουρανό , λόγω της αυξημένης σύγχυσης και της έκρυθμης κατάστασης που υπάρχει και επικρατεί στο ψυχρό ψυχικό κλίμα της ανθρωπότητας γενικότερα.

zodia-astra-tarot

 

Πάλι καλά που ο Άρης στην Παρθένο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους σχηματίζοντας μία όψη τριγώνου όψεως 120 μοιρών στις 06.37 πμ της επομένης, και μας παρέχουν μία πηγή φυσικής ζωτικότητας, ενώ ακόμα αντιμετωπίζουμε ως νούμερο έναν εχθρό μας το κενό σεληνιακό κύκλο που είναι ακόμα φυσικά εν ισχύ.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’