ζωδια ωροσκοπιο ημερας 25/05 Τεταρτη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 25 Μαιου

Δεν έχουμε κάθε μέρα οι άνθρωποι τη χαρά να απολαμβάνουμε δωράκια ευγενώς προσφερόμενα από το σύμπαν. Σήμερα όμως θα έχουμε αυτή την ευκαιρία, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω, ο Δίας από την Παρθένο και ο Ερμής από τον Ταύρο θα μας χαρίσουν ένα Μεγάλο Τρίγωνο.

Να σημειωθεί ότι ο Ερμής βρίσκεται παράλληλα στη φάση ανάκτησης της ορθόδρομης πορείας του, μετά από 3 εβδομάδες που ήταν ανάδρομος.

 

Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να ανασκουμπωθούμε και να αδράξουμε κάθε πρωτοβουλία που μεγεθύνεται στη διάρκεια αυτών των σεληνιακών τριγώνων, αρχικά με τον Δία (10:41 πμ) και στη συνέχεια με τον Ερμή (12:36 μμ). Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις χρυσές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά μας και θα αφορούν κυρίως τις επαγγελματικές μας κινήσεις.

zodia-taro-45

Λίγο αργότερα θα είναι καλό να επιδείξουμε όλοι ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά ατυχήματα και τραυματισμούς, καθώς η Σελήνη θα έχει τη μηνιαία συνάντησή της με τον συνήθη ύποπτο στην πρόκληση προβλημάτων, τον Πλούτωνα (5:22 μμ).

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επίσης η Αφροδίτη αναμένεται να επιτεθεί με απρόσμενο τρόπο στην Ήρα, μέσω ενός δυσχερούς δεσμού 150 μοιρών (6:54 μμ), ενώ στη συνέχεια ενδέχεται να εντείνει τις διαφωνίες σε κάθε τομέα μέσω μιας επαφής τριβής 135 μοιρών με τον Πλούτωνα (6:45 πμ της επομένης).

Στο μεταξύ η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον ατίθασο Ουρανό (4:13 πμ της επομένης), το οποίο ταυτόχρονα θα αποτελέσει και έναρξη μιας νέας διαδρομής κενού πορείας του φεγγαριού που θα διαρκέσει μέχρι τις 5:28 μμ της Πέμπτης.

Να είστε σε επιφυλακή για κάθε προειδοποιητικό σημάδι που μπορεί να εντοπίσετε στη διάρκεια της μέρας αύριο, γιατί ένα τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο – το τρίτο ανάμεσά τους από τις 2 Αυγούστου του 2015 – ετοιμάζεται να αλλάξει παγκοσμίως τους τομείς των επιχειρήσεων, των επαγγελμάτων και της πολιτικής, με ένα ισχυρό τράνταγμα.

zwdia-fotia