ζωδια ωροσκοπιο ημερας 26/02 Παρασκευη

zwdia-erwtikes-21-7-14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 26 Φεβρουαριου

Οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης μας θα θυμούνται από χθες την προειδοποίηση για την εμφάνιση πιθανώς συγκεχυμένων και χαοτικών εντάσεων.

Αυτό οφείλεται στην 24ωρη διαδρομή της Σελήνης κενού πορείας στον Ζυγό, που αρχίζει στη 1:19 μμ με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και φτάνει μέχρι τη 1:27 μμ του Σαββάτου. Μέσα σε αυτό το διάστημα πραγματοποιείται μια παράλληλη θέση που θα βρεθεί ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (5:08 μμ).

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

zodia-taro-45

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα πραγματοποιείται στις 9 μοίρες νότια του Ισημερινού και λειτουργεί ως προάγγελος της ετήσιας σύζευξης των δύο πλανητών την Κυριακή. Με αυτή τη δόνηση στον αέρα, ενδείκνυται η πνευματική μελέτη, η ψυχική αναζήτηση, η χρήση της φαντασίας για δημιουργικούς σκοπούς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αντενδείκνυνται οι φαντασιώσεις, οι ψευδαισθήσεις, οι ανέφικτοι στόχοι. Το πιο συνετό που έχουμε να κάνουμε, είναι να αναζητήσουμε ανακούφιση μέσω του διαλογισμού, των δηλώσεων και την απομάκρυνση από το πιεστικό μας πρόγραμμα.

Θα παρατηρήσουμε επίσης ότι θα λάβουν ιδιαίτερη βαρύτητα τα μεταφυσικά και επιστημονικά ενδιαφέροντα, κοντά στην περίοδο που ο Ερμής θα λαμβάνει μια πολύ υποστηρικτική όψη 60 μοιρών με τον Ουρανό (1:03 πμ του σαββατου).

ζωδια Σαββατοκυριακο 27/28-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 27-28/02/02 Β

 

Παρά το άστατο περιβάλλον που θα επικρατεί στη διάρκεια της νύχτας από την κενού πορείας διαδρομή της Σελήνης, θα είναι καλό να καταγράψουμε τις πολύτιμες εκφάνσεις για επίλυση προβλημάτων ή οργάνωση της στρατηγικής μας, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει την Αθηνά στις 13 μοίρες του Υδροχόου στις 11:25 πμ του Σαββάτου.

zodia-astra-tarot