ζωδια ωροσκοπιο ημερας 5/5 Πεμπτη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 5 Μαιου

Η ευχή της ημέρας είναι να καταφέρατε να αποβάλλετε μέρος της υποβόσκουσας δυσαρέσκειας, στη διάρκεια της προκλητικής πεντάδας ουράνιας γεωμετρίας της χθεσινής μέρας.

Το σύμπαν θα προσπαθήσει να μας εξευμενίσει μέσω ενός δεσμού έμπνευσης 72 μοιρών ανάμεσα στην λάτρη της ηρεμίας και της αρμονίας Ήρα και τον απόμακρο Πλούτωνα (11:44 πμ), αλλά και με μια παράλληλη όψη πνευματικής ώθησης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία (5:01 μμ).

 

Εντούτοις υπάρχει άλλη μια πεντάδα αντίθετων ενεργειακών δυνάμεων, που θα προσπαθήσει να θολώσει τον ενθουσιασμό μας για τη ζωή. Συγκεκριμένα, ο Άρης θα σχηματίσει έναν καυστικό δεσμό 135 μοιρών με τον επαναστάτη Ουρανό (5:12 μμ), ενώ η Σελήνη θα έχει μια κόντρα παράλληλη όψη με τον Ποσειδώνα (5:38 μμ) και μια παράλληλη όψη με τον Ουρανό (5:45 μμ).

zodia-taro-45

Και όλες αυτές οι μη παραδείσιες «αντι-συμμαχίες» συντελούνται στη διάρκεια ενός κενού πορείας της Σελήνης στον Κριό, που θα διαρκέσει μέχρι να περάσει το φεγγάρι στον Ταύρο – το ζώδιο της εξαρσης του – στις 8:11 μμ.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για να γίνει η ατμόσφαιρα λίγο πιο εκφοβιστική, η επόμενη Νέα Σελήνη πρόκειται να ανάψει τις μηχανές της σύντομα.

Άρα όλη η σημερινή μέρα και μεγάλο μέρος της επομένης περνά υπό την αιγίδα του μηνιαίου κύκλου της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού – κάτι ανάλογο με ένα περίτεχνο κενό πορείας της Σελήνης, όπου καλούμαστε να ολοκληρώνουμε εκκρεμούσες υποχρεώσεις και να μην κάνουμε έναρξη για τίποτα σημαντικό.

Και ενώ μπορεί να προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις στα γιατί, τα πού και τα πώς, η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη (8:13 πμ της επομένης), μπαίνει μουλωχτά μέσα στο μυαλό μας και τα συναισθήματά μας και εντείνει την ανάγκη για χαρά και απόλαυση.

zwdia-zvdia-taro-00