ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 07-13/08 A

tarw-krisi

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 07-13/08 A

ταρω Κριός: Το Εννέα των Κυπέλλων
Ο παραδοσιακός ορισμός αυτής της κάρτας είναι η «Κάρτα «των Ευχών». Παραδοσιακά, είναι ένας οιωνός που δείχνει ότι μια πολύ σημαντική ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα. Σηματοδοτεί μια εποχή που θα αγκαλιάσετε και θα απολαύσετε κάτι καλό που θα εμφανιστεί στη ζωή σας.

Δεν σημαίνει ρεαλιστικά ότι θα βγουν τα νούμερα του τζόκερ που έχετε παίξει ή ότι θα σας ανακαλύψει ένας ατζέντης του Χόλιγουντ – χωρίς να είναι απίθανο. Αλλά πιο πιθανό είναι να σηματοδοτεί μια εποχή στη ζωή σας που θα έχετε την επιβεβαίωση ότι σας αγαπούν, σας τιμούν και σας θεωρούν σημαντικό μέλος μιας ομάδας. Οπότε, είτε βρεθείτε πολύ τυχεροί είτε όχι, σας περιμένει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα νιώθετε καλά με τα θετικά σας συναισθήματα.

 

ταρω Ταύρος: Το Επτά των Ξιφών
Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη. Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο – καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι, μέχρι να πάρουν τα πάνω τους.

zodia-taro-45

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε ή να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για εσάς και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Ο Διάβολος
Υπάρχουν μια-δυο κάρτες που πάντα τρομάζουν τους ανθρώπους όταν τις βλέπουν – και αυτή είναι μία από αυτές. Όμως δεν είναι μια κάρτα που δείχνει μιζέρια και χαμό, δείχνει ότι είστε εθισμένοι σε κάτι που είναι κακό για εσάς. Σας περιορίζει, σας κρατά από το να είστε το ολοκληρωμένο, υγιές, ευτυχισμένο άτομο που θέλετε να είστε.

Μπορεί να είναι μια συνήθεια όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, το πρόχειρο φαγητό ή οι υπερβολές στο διαδίκτυο. Αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα πρόσωπο ή ένα σύστημα πεποιθήσεων, μια δουλειά ή ακόμα και ένα χόμπι που ρουφάει όλο το χρόνο σας, την ενέργεια σας και τους πόρους σας, κάνοντάς σας μονοδιάστατους και κρατώντας σας από το να επιτύχετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να αντιμετωπίσετε τον δαίμονά σας κατά μέτωπο. Δεν θέλετε να είστε πάντα δεσμευμένοι σε αυτό, σωστά;

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω Καρκίνος: Το Τέσσερα των Ράβδων Αντίστροφα
Στην ορθή της θέση, αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη δημόσια προβολή της δέσμευσης και με την αναγνώριση του ποιου είστε και με ποιον είστε συνδεδεμένοι. Στην αντίστροφη θέση της, υποδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καλά με τις επαφές σας. Μπορεί να μην νιώθετε ότι τα πράγματα πάνε καλά με τους άλλους – και ενώ θα θέλατε να δείξετε με το δάχτυλο οποιονδήποτε άλλο, είναι πιθανό να μοιράζεστε την ευθύνη.

Αυτή η κάρτα είναι μια ευγενική υπενθύμιση, ότι πρέπει να κοιτάξετε την ευρύτερη εικόνα και να δουλέψετε τις συντροφικές σας ικανότητες. Δεν είναι η εβδομάδα για να το παίξετε ντίβες, είναι η εβδομάδα για να βρείτε την απόλαυση ως ομαδικοί παίκτες.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω Λέων: Ο Τροχός της Τύχης
Ο Τροχός της Τύχης προοιωνίζει μια απρόσμενη – αλλά ευχάριστη – αλλαγή. Αυτή η κάρτα ανακοινώνει μια εκπληκτική ευκαιρία ή μια αναπάντεχη πρόσκληση: θα κάνετε μια εξαιρετική συναυλία, θα ρίξετε το κορίτσι ή τον πρίγκιπα, θα πάρετε μια αύξηση ή ένα μπόνους, μπορεί να κερδίσετε ένα βραβείο για ένα σχέδιο… κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Μπορεί να θέτετε όλη σας την εστίαση και την προσοχή σε έναν τομέα της ζωής σας, προσπαθώντας να επιτύχετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αλλά αυτή είναι μια ξαφνική μίνι-επανάσταση που θα συμβεί, σε μια εντελώς διαφορετική περιοχή. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν αφήνουμε τις προσδοκίες και τη διαχείριση, υπάρχει χώρος για να εκδηλωθεί η μαγεία. Αυτή την εβδομάδα να είστε ανοικτοί, για να λάβετε – μεταφορικά – ένα καλάθι με δώρα από το σύμπαν. Είναι πιθανό να εμφανιστεί εκεί απ’ όπου δεν το περιμένετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Παρθένος: Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα
Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι έχετε μια γνώμη που δεν είναι εντελώς αντικειμενική αυτή την εβδομάδα. Η εκτίμησή σας μολύνεται ελαφρώς από τη δική σας ατζέντα και δεν λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες ενός άλλου ατόμου. Αυτή η κάρτα σας προειδοποιεί ότι το να μπλέκεστε στη δουλειά κάποιου άλλου (δηλαδή να προσφέρετε ανεπιθύμητες συμβουλές) θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερο κακό από όσο καλό.

Μην βιαστείτε να πείτε σε κάποιον ότι δεν εγκρίνετε τις επιλογές του ή τον ίδιο. Βγάλτε τις προσδοκίες σας από την εξίσωση και προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση από την πραγματικότητα του άλλου. Το να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι – και καλύτερο με κλειστό το στόμα – είναι το θέμα αυτής της εβδομάδας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia