ταρω ερωτικες προβλέψεις 20/03 Δευτέρα

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλέψεις 20/03 Δευτέρα

ταρω κριός: Ο Αυτοκράτορας Αντεστραμμένος
Υπάρχει μια ανισορροπία που αφορά την εξουσία και το καθήκον. Νιώθετε ότι η σχέση σας έχει καταστεί χαοτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ίσως πάλι ο ένας από τους δύο να θέλει να κυριαρχεί. Οι κανόνες της σχέσης χρειάζονται αναθεώρηση και αναβάθμιση. Ίσως και η σεξουαλική σας ζωή να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η έλλειψη ισορροπίας και ισότητας θα επιφέρει συγκρούσεις, ίσως και τον χωρισμό. Αναρωτηθείτε αν έχετε καταπιέσει τα συναισθήματα και τον σεξουαλισμό σας. Έχετε υψώσει ασυναίσθητα ένα τείχος άρνησης σε κάποιες πτυχές της ζωής σας.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω ταύρος: Ο Θάνατος
Μην σας τρομάζει η σκέψη, αυτή είναι μια θετική κάρτα για τα ταρώ γιατί δηλώνει το απαραίτητο πρώτο βήμα για μια μεταμόρφωση. Μπορεί να μεταμορφωθεί η σχέση σας, αλλάζοντας ρόλους εντός ή εκτός σπιτιού. Ίσως να πεθαίνουν οι ψευδαισθήσεις για τη σχέση και να τα βλέπετε όλα στη ρεαλιστική τους μορφή. Δεν αποκλείεται να χωρίσετε και έτσι να ανοίξει η πόρτα για να βρείτε το καρμικό σας ταίρι. Ίσως πρέπει πλέον να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες που πληγώνουν τη σχέση σας. Το μήνυμα πάντως είναι να αποδεχθείτε την αλλαγή με ευγνωμοσύνη.

ταρω δίδυμοι: Ο Κρεμασμένος
Σήμερα θα επικρατήσει η προσφορά, η αναμονή αλλά και οι θυσίες. Ίσως η σχέση σας να περνά φάση στασιμότητας εξαιτίας γεωγραφικής απόστασης. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ανιδιοτελή και πνευματική σας οπτική, να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του ταιριού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε και οι δύο άνθρωποι, με αδυναμίες και ελαττώματα.
Ίσως προκύψει κάποια ασθένεια ή απώλεια εργασίας, και να κληθεί ο ένας σύντροφος να στηρίξει τον άλλο. Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν, αν στραφούν σε άτομα με λιγότερο υλιστικά οράματα. Είναι πιθανό να εντοπίσετε το ιδανικό ταίρι σε χώρους που θα προσφέρετε εθελοντική εργασία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Η Αυτοκράτειρα
Η σημερινή θα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θα θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας. Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους. Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο.
Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

ταρω λέων: Η Σελήνη
Σήμερα θα θυμηθείτε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι απαραίτητες πτυχές της ζωής. Οι άνθρωποι και οι σχέσεις τους περνάνε από φάσεις, άλλοτε γεμάτες έκσταση και άλλοτε με ενοχλήσεις για το παραμικρό. Αντίστοιχα μπορεί να αλλάζουν τα γούστα και οι διαθέσεις των συντρόφων.
Η Σελήνη υποδεικνύει επίσης την αγορά σπιτιού ή ότι θα γίνετε γονείς. Ενδέχεται να εξαπατηθείτε από έναν ερωτικό σύντροφο, είτε από τις δικές σας ελπίδες και τους φόβους σας. Οι αδέσμευτοι να δώσουν σημασία στα όνειρα και στο ένστικτό τους, ίσως τους οδηγήσουν στην εύρεση της αγάπης.

ταρω παρθένος: Ο Τρελός
Η μέρα σήμερα σας φέρνει αυθορμητισμό, χαρά και γέλιο. Αφήστε την περιέργειά σας να σας καθοδηγήσει, ξεχάστε παλιές πληγές και αναζητήστε νέες ελπίδες, ανοιχτείτε σε καινούργιες ανακαλύψεις. Ίσως σας έλξει ένα άτομο νεότερο ή αυθόρμητο. Ζήστε την εμπειρία χωρίς αναλύσεις, αδράξτε τη στιγμή.
Οι δεσμευμένοι θα αποζητήσουν ελευθερία από τις ευθύνες, με σύμμαχο το ταίρι τους. Νιώθετε πιο νέοι και ανέμελοι, κι είναι ιδανική στιγμή για μια απόδραση. Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες, ακόμη κι αν εμπεριέχουν ρίσκο ή αφέλεια.

ταρω ζυγός: Ο Ιεροφάντης Αντεστραμμένος
Στη σχέση σας έχει εισβάλει η συγκατάβαση. Αν μαλώνετε με το ταίρι σας, θα είναι για μια τελετή γάμου που θα ικανοποιεί τις οικογένειες και των δυο σας. Ίσως να νιώθετε ανία μέσα στην καθημερινότητά σας, άρα πρέπει να βρείτε τρόπο να επιστρέψει ο ενθουσιασμός στη σχέση σας.
Οι αδέσμευτοι δυσκολεύονται να ζευγαρώσουν, γιατί δεν συνάδουν με τους «κανόνες» του περίγυρού τους. Πολλοί θεωρούν ότι χλευάζετε τους νόμους που εκείνοι υπηρετούν. Τώρα καλείστε να υποταχτείτε ή να αλλάξετε κοινωνικό κύκλο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω σκορπιός: Το Αστέρι Αντεστραμμένο
Ενώ σας προσφέρεται μια ευκαιρία για ανανέωση, κάτι σας κρατάει πίσω. Ο φόβος της απογοήτευσης λόγω των εμπειριών σας, δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά η καρδιά σας δεν νιώθει την ελπίδα. Η επούλωση χρειάζεται χρόνο. Όσο αφορά τα ζευγάρια, ίσως ο ένας να αναζητά ανανέωση της σχέσης και ο άλλος χωρισμό.
Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν ένα ενδιαφέρον άτομο, ωστόσο θα νιώθουν και οι δύο πλευρές έναν δισταγμό. Ίσως αυτή την περίοδο να νιώσετε πιο ασφαλείς με μια φιλία αντί για το πάθος.

ταρω τοξότης: Ο Μάγος
Θα σας δοθούν εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην μένετε άπραγοι, αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που διαθέτετε. Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας αποφέρουν πλούσια οφέλη, αν κατευθύνετε λόγια και πράξεις προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα δείτε να περνάει η προσωπική σας ζωή σε πιο αίσια επίπεδα.
Οι αδέσμευτοι διέπονται από αυτοπεποίθηση και ικανότητα να έλξουν κοντά τους το ταίρι που λαχταρούν. Αν έχετε περισσότερα ταίρια, η συμβουλή είναι να εστιάσετε πλέον μόνο σε ένα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Ο Ερημίτης
Έχετε ανάγκη από ειλικρινή ενδοσκόπηση, γι’ αυτό θα σας κάνει καλό λίγος χρόνος απομόνωσης. Τα ζευγάρια θα θυμηθούν να εκτιμούν τα καλά του συντρόφου τους αντί να κρίνουν τα ελαττώματά του.
Οι αδέσμευτοι καλούνται τώρα να σκεφτούν τις επιθυμίες τους από τον έρωτα και τι θέλουν από μία σχέση. Ίσως νιώθετε αυτάρκεις και δεν σας ενδιαφέρει το ρομάντζο. Ίσως πάλι θέλετε επανασύνδεση με μια πρώην σχέση. Και να μην ξαναφουντώσει η αγάπη, θα μάθετε τα αίτια του χωρισμού.

ταρω υδροχόος: Η Κρίση
Θα βιώσετε μια περίοδο αφύπνισης στο ρομαντικό πεδίο, μετά από ένα σημαντικό διάστημα αδράνειας. Η ερωτική ζωή με το ταίρι σας θα αναζωπυρωθεί, και θα νιώσετε να σοβαρεύουν τα αισθήματά σας. Η μέρα θα σας φέρει συγχρονισμό και εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής, από γάμο ή την απόκτηση παιδιών, μέχρι τη μετοίκιση σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.
Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δουν να ανθίζει ένα ρομάντζο, και ίσως νιώσετε να γνωρίζεστε με το άλλο άτομο από πάντα!

ταρω ιχθύες: Η Δικαιοσύνη Αντεστραμμένη
Σήμερα προσέξτε τα μυστικά που έχετε κρυμμένα κάτω από το χαλί ή κάποιες ανεπιθύμητες ξαφνικές αποκαλύψεις. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει ότι λήγει τη σχέση ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Φοβάστε την αίσθησή σας για επερχόμενες αλλαγές. Μια σειρά συγκυριών θα αποκαλύψει ψέματα και απάτες. Οι επικρίσεις ρίχνουν σκιές στη σχέση σας, είτε από τρίτους είτε από δικές σας παρερμηνείες. Συχνά αυτή η κάρτα απαιτεί να αφυπνιστείτε πριν να είναι αργά.

zwdia