ταρω ερωτικες προβλέψεις 26/02 Κυριακή

ταρω ερωτικες προβλέψεις 26/02 Κυριακή

ταρω κριός: Το 10 των Ράβδων
Έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα σας. Το πρόβλημα για να προχωρήσετε, είναι η νωθρότητά σας!
Βρείτε τον ρυθμό που μπορείτε να αποδώσετε. Νιώθετε ότι δεν δοκιμάζετε κάτι παραπάνω, από φόβο μήπως δεν καταφέρετε να το ολοκληρώσετε.

Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε έναν πολύπλευρο κρύσταλλο σε ένα σημείο του σπιτιού, ώστε να είναι στο ύψος του κεφαλιού σας και να τον περιστρέφετε συχνά. Αυτός θα διαχέει τη θετική ενέργεια σε όλο τον χώρο σας.

 

ταρω ταύρος: Το 4 των Πεντάκτινων
Προσέξτε τα σήματα που εκπέμπετε σήμερα με τη συμπεριφορά σας. Κάποιος μπορεί να παρεξηγήσει την προσέγγισή σας και να προσβληθεί.
Δείξτε στους άλλους τι πρέπει να κάνουν, κάνοντάς το πρώτα εσείς. Αποφύγετε να δίνετε διαταγές ή να φέρεστε σαν να έχετε κάποια εξουσία που δεν σας έχει δοθεί.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε συχνά τα φυτά που έχετε στον χώρο σας. Ξερά φύλλα ή μαραμένα λουλούδια πάνω τους ή στη βάση τους, θα επιφέρουν μαρασμό στο σπίτι σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 10 των Ξιφών
Ο αληθινός χαρακτήρας ενός ανθρώπου θα σας εντυπωσιάσει όταν έρθετε πιο κοντά του. Θα φύγει κάθε επιφύλαξη που είχατε απέναντί του.
Συνειδητοποιήστε ότι έχετε περισσότερους υποστηρικτές από όσους νομίζατε. Θα δείτε ότι θα βρίσκουν ανταπόκριση ακόμη και οι πιο τολμηρές ιδέες σας.
Συμβουλή της ημέρας: Κάντε συνήθειά σας να καταγράφετε το πρωί τις υποχρεώσεις που έχετε για την κάθε μέρα. Όσες δεν ολοκληρωθούν, να είναι πρώτες στη λίστα της επόμενης μέρας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος; Το 6 των Κυπέλλων
Αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο κάποιο άτομο που να σας εμψυχώνει, βρείτε τα κίνητρα μέσα σας ή λειτουργήστε με τα όπλα που έχετε.
Ίσως η ομάδα εργασίας σας να είναι μικρή για όσα πρέπει να διεκπεραιώσετε. Ο μόνος τρόπος να αποδώσετε, είναι να λειτουργήσετε όλοι με τους ίδιους κανόνες.

Συμβουλή της ημέρας: Αν το κρεβάτι σας βρίσκεται κάτω από ένα επικλινές ταβάνι και δεν μπορεί να μετακινηθεί, τοποθετήστε έναν στενό καθρέφτη σε εκείνη τη γωνία της οροφής. Βάλτε στα πλάγια του κρεβατιού ράβδους μπαμπού, ώστε η κορυφή τους να φαίνεται στον καθρέφτη σαν να δείχνει προς τα κάτω. Τα μπαμπού θεραπεύουν και απορροφούν την αρνητική ενέργεια του χώρου, που προκαλεί η πίεση της οροφής.

ταρω λέων: Ο Ιππότης των Ράβδων
Θα σας δοθεί μια σπουδαία ευκαιρία να διαπρέψετε στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε τη, αποδίδοντας με συνέπεια και οργανωτικότητα.
Αν έχετε την αίσθηση ότι έχετε απομακρυνθεί από ένα άτομο του στενού σας κύκλου, είναι στο χέρι σας να κάνετε την επαναπροσέγγιση.
Συμβουλή της ημέρας: Αν έχετε την αίσθηση ότι έχει μειωθεί η απόδοσή σας στον εργασιακό σας χώρο, τοποθετήστε κάπου έναν πετεινό. Ο κόκορας έχει την ιδιότητα να απορροφά την αρνητική ενέργεια που έχει βαλτώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω παρθένος: Το Άρμα
Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας η λέξη «απογοήτευση». Στέκεστε απέναντι σε κάθε υποχρέωσή σας σαν να πρόκειται για μάχη που πρέπει να κερδίσετε!
Κάποιες φορές μπορεί να έχετε αντίπαλό σας τον χρόνο. Η καλύτερη πρακτική για να προχωράτε απρόσκοπτα, είναι να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας επηρεάσει αρνητικά.
Συμβουλή της ημέρας: Χώστε τρία κινέζικα νομίσματα στο χώμα μιας γλάστρας που έχετε στον χώρο σας. Αυτοί οι «σπόροι» θα κεντρίσουν την ευημερία και την οικονομική ανάπτυξη στο σπιτικό σας.

ταρω ζυγός: Ο Κόσμος
Έχετε φτάσει στο σημείο που θα δείτε επιτέλους τους καρπούς των κόπων σας. Απολαύστε το συναίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας, χαρείτε την απόκτηση όσων λαχταρά η καρδιά σας!
Θα στρέψετε μια αρνητική εξέλιξη σε πλεονέκτημα, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Συνεχίστε να κοιτάτε κατάματα τους στόχους σας.
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε δύο κινέζικα νομίσματα με κόκκινη κορδέλα και τοποθετήστε τα κοντά στο κρεβάτι σας. Έτσι θα ενισχύσετε τον δεσμό και το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω σκορπιός: Το 4 των Ξιφών
Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας αυτή την περίοδο, ώστε να εντείνετε τις προσπάθειές σας στον εργασιακό τομέα.
Σκεφτείτε συνετά τις νέες προοπτικές που θα σας προκύψουν σε ένα θέμα που απαιτεί μια δύσκολη απόφαση. Ένας καλός φίλος θα σας παράσχει κάθε βοήθεια.

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι πάντα καθαρό το μπάνιο σας. Ο χώρος είναι από μόνος του επιβαρυμένος με αρνητική ενέργεια λόγω της αποχέτευσης, δεν θέλετε να τον δυσχεράνετε με ακαταστασία και βρωμιά!

ταρω τοξότης: Ο Άσος των Ράβδων
Εντοπίστε τα καλά στοιχεία μιας συγκυρίας στον εργασιακό τομέα, για να πετύχετε περισσότερη επιτυχία και επαίνους.
Αν κάνατε μία και δύο προσπάθειες να προσεγγίσετε κάτι που σας ενδιαφέρει, ίσως είναι καιρός να δοκιμάσετε διαφορετική προσέγγιση. Έχετε τα φόντα να τα καταφέρετε!
Συμβουλή της ημέρας: Μια ευρύχωρη και φωτεινή είσοδος στο σπίτι σας, δίνει άμεσα ξεκούραση και ανακούφιση σε όποιον μπαίνει. Βάλτε λάμπες με δυνατό φως και όμορφα διακοσμητικά που δεν θα περιορίζουν τη διάβαση.

ταρω αιγόκερως: Ο Πύργος
Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να προωθήσετε δυναμικά τη δουλειά και το όποιο «προϊόν» σας. Η δημιουργικότητα θα αυξήσει τα κέρδη σας!
Λειτουργήστε με ταχύτητα, γιατί ένας ανταγωνιστής σας ενδέχεται να σας προσπεράσει αν υποτιμήσετε τις ικανότητές του.
Συμβουλή της ημέρας: Συνηθίστε να διακοσμείτε την εξώπορτά σας με αντικείμενα που συνάδουν με την εποχή. Αυτή η πρακτική θα κάνει όσους έρχονται στο σπίτι σας να χαμογελούν, άρα να μπαίνουν στο σπιτικό σας με θετική και χαρωπή διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Καταπολεμήστε την παρόρμησή σας να απομακρυνθείτε από εμπόδια που προκύπτουν στην πορεία σας. Αν τα αντιμετωπίσετε, θα δείτε ότι απλοποιείται το σκεπτικό που πρέπει να ακολουθήσετε.
Μην κρύβετε πλέον τα συναισθήματά σας για ένα ιδιαίτερο άτομο. Έχει έρθει η στιγμή να τα εκφράσετε – και θα λάβετε θετική ανταπόκριση!
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα μεγάλο φυτό ή ένα άγαλμα στη βάση μιας μεγάλης σκάλας που υπάρχει στον χώρο σας. Αυτό θα σταματά την ορμητική κίνηση της ενέργειας από επάνω προς τα κάτω.

ταρω ιχθύες: Το 8 των Ξιφών
Κάντε μια μικρή παύση στις διαπραγματεύσεις σας για μια επένδυση – υλική ή συναισθηματική. Η αναθεώρηση θα σας οδηγήσει σε καλύτερη συμφωνία!
Αν δεν θέλετε να αναλάβετε μόνοι μας ένα συγκεκριμένο εγχείρημα, η στιγμή είναι κατάλληλη για να προσεγγίσετε άτομα που θα θέλατε να συνεργαστείτε.
Συμβουλή της ημέρας: Η ενέργεια κινείται και ανανεώνεται πιο αποτελεσματικά, αν ανοίγετε σε καθημερινή βάση τα παράθυρά σας για λίγη ώρα.

tarw-zwdia