ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/07 Τρίτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/07 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Εσάς … αν θέλετε να φύγετε, δεν σας κρατάει τίποτα και κανένας. Αυτό έχει να κάνει με την πύρινη ιδιοσυγκρασία σας, που δεν αντέχει και σε κανένα επίπεδο να παραμένει, εγκλωβισμένη με μέτριες καταστάσεις. Αυτό που ζείτε τώρα, μέσα στον δεσμό σας, σίγουρα δεν σας αρκεί, άρα το χρονικό όριο έχει έρθει, που πρέπει να μιλήσετε και να πείτε τα όποια παράπονα… αλλά και προτάσεις σας. Οι οικονομικές σας απολαβές… πολλαπλασιάζονται.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Αν εσείς, μέσα σε μια σχέση, δεν είστε ικανοποιημένοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγετε και άμεσα. Οι περισσότεροι, του ζωδίου, αυτήν την εποχή βιώνουν καταστάσεις, που δεν τους ταιριάζουν. Μιλήστε και θα δείτε, ότι οι δρόμοι θα ανοίξουν. Μόνοι και εργένηδες, από τον καινούργιο μήνα του Αυγούστου, θα δεχτούν καινούργια άτομα, στην ζωή τους, που θα τους ανανεώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Είσαστε πάρα πολύ αυστηροί, με τον άνθρωπο σας, που ζητάει κάτι περισσότερο από την σχέση σας, που δεν την βοηθάτε καθόλου, από την μεριά σας για να εξελιχθεί και να ισορροπήσει. Όλα τα άλλα, είναι οι δικές σας φοβίες γύρω από δεσμεύσεις και ανασφάλειες. Όπως και να έχουν τα πράματα μέσα στο μυαλό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να πάρετε τις αποφάσεις σας, πριν να λήξει το Καλοκαίρι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Όλα θα πρέπει και αυτήν την φορά να περάσουν από τα δικά σας χέρια και μυαλό. Ο άνθρωπος σας, έχει αφήσει επάνω σας το πρόγραμμα των διακοπών, τις αποφάσεις γύρω από δεσμεύσεις, και όλα τα άλλα που αφορούν άμεσα την σχέση σας. Αυτό από την μια είναι καλό, καθώς δείχνει ότι σας εμπιστεύεται απεριόριστα, και από την άλλη μια άλλη ερμηνεία είναι, ότι τεμπελιάζει!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Ότι και όποιον και να διαλέξετε να έχετε δίπλα σας, θα είναι ο σωστός. Έχετε περάσει μέσα από ιδιαίτερα μεγάλες δυσκολίες … το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ζωή σας και τώρα πια ξέρετε τι και ποιος σας αξίζει – ταιριάζει. Υπάρχουν φυσικά και οι εν σχέση, που έχουν την εσώτερη ανάγκη να πάνε τον δεσμό τους, σε ένα επίπεδο πιο δεσμευτικό… ίσως και από το Φθινόπωρο. Πάντως, τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο κάλλιστο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Έχετε πει τις αλήθειες σας, στον άνθρωπο που τώρα πρόσφατα έχετε γνωρίσει και το μόνο που ζητάτε πια είναι να είστε μαζί, και χωρίς εκπλήξεις. Είναι μια εποχή και που μέχρι να έρθει ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σε 4 εβδομάδες, εσείς θα έχετε στρώσει τις περισσότερες καταστάσεις, της καθημερινότητας σας. Αυτό θα σας δώσει κα έναν αέρα αυτοπεποίθησης.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.