19/10 Μεγαλο Ωροσκοπιο Σεληνης β

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στον Ζυγό

 

Νέα Σελήνη – Παρθένος

Προτιμάτε να τακτοποιήσετε την ντουλάπα σας – και πολλών άλλων… – παρά να μετάσχετε σε μια έντονη συζήτηση με κάποιον που προκαλεί τις αξίες σας! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό έχει την πρόθεση να χτίσετε γέφυρες, γι’ αυτό με την ανάδυσή της στον 2ο Οίκο σας της Αυτοεκτίμησης μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή, αν θέλετε να επανέλθει η γαλήνη στο περιβάλλον σας.

zodia-taro-45

Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες αναταραχές που θα αφορούν οικονομικά θέματα ή κοινούς πόρους, γι’ αυτό θα είναι συνετό να δράσετε εκ των προτέρων και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες με όλους τους εμπλεκόμενους. Μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες εκπλήξεις να καταστρέψουν μια διευθέτηση, που έχει τα εχέγγυα να είναι αρμονική και προσοδοφόρα. Η επικοινωνία επιλύει τα προβλήματα πριν προκύψουν!

Ο σπόρος σας: αφθονία και ευημερία

 

Νέα Σελήνη – Ζυγός

Χαρούμενα γενέθλια σε όλους τους Ζυγούς! Είστε γνήσιοι πρωταθλητές του δικαίου και της ομορφιάς, γι’ αυτό ο κόσμος έχει τώρα ανάγκη τις υπερφυσικές σας δυνάμεις περισσότερο από ποτέ. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα ανάψει πυροτεχνήματα στον 1ο Οίκο σας του Εγώ, ενδυναμώνοντάς σας να βελτιώσετε την εικόνα σας και να επανεκτιμήσετε τις προτεραιότητές σας.

Επιστρατεύσετε το δημιουργικό σας χάρισμα για να κάνετε την προσωπική σας μεταμόρφωση και να ανορθώσετε τη ζωή σας. Κάντε μια νέα αρχή, θέτοντας φιλόδοξους στόχους και εκφράζοντας τις ανάγκες σας στο δίκτυο στήριξης που διαθέτετε. Οι άλλοι είναι τόσο συνηθισμένοι να εξυπηρετείτε εσείς αυτούς, που ίσως χρειαστεί να πείτε ξεκάθαρα τι θέλετε για να το αντιληφθούν! Η ευγένειά σας είναι πιο γλυκιά κι από γλυκό του κουταλιού!

Ο σπόρος σας: αγάπη στον εαυτό σας

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Νέα Σελήνη – Σκορπιός

Περιφέρεστε σαν σε όνειρο, περιπλανιέστε ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας, αποφεύγετε τις κοινωνικές δραστηριότητες όποτε μπορείτε να τους ξεφύγετε. Η απόδραση από το ρεαλισμό είναι το μόνο που σας απασχολεί, με τη ρομαντική Νέα Σελήνη στον Ζυγό να παίζει τις μελωδίες της στον 12ο Οίκο σας του Μυστηρίου!

Η διείσδυση στη διαίσθησή σας θα είναι η πιο φυσική ενασχόληση για εσάς τώρα, αν μπορείτε να απαλλαγείτε από κάθε σύνδεση με την καθημερινότητα – να αφεθείτε να υπερίπταστε στο τίποτα… Κάποια μυστικά αναμένουν να ανακαλυφθούν, αν είστε πρόθυμοι να βουτήξετε αρκετά βαθιά και να τα βρείτε. Διαλογισμός, μεταφυσική, μουσική, είναι τα πιο γρήγορα μέσα προσέγγισης του θεϊκού. Οι θαμμένοι θησαυροί σας αναμένουν!

Ο σπόρος σας: πνευματική εξερεύνηση

 

Νέα Σελήνη – Τοξότης

Τα συναισθήματά σας εντείνονται χωρίς να έχουν πού να πάνε, η ανάγκη σας για ατομική ελευθερία ίσως είναι τόσο μανιώδης που να αποσπαστείτε χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες! Το να ακολουθήσετε ένα καπρίτσιο θα θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα του πλαισίου που σας περιβάλλει, όμως ενίοτε το να ακολουθήσετε την καρδιά σας απαιτεί να μπείτε σε άγνωστα μονοπάτια.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα μπει στον 11ο Οίκο σας όσων Ελπίζετε και Ονειρεύεστε, ζητώντας σας να σκεφτείτε διπλά την ατομικότητά σας για το καλό του συνόλου… Βρείτε έναν τρόπο να εντάξετε τη μοναδικότητά σας σε ευρύτερα σύνολα, ώστε να χαρείτε τα θετικά και των δύο αυτών κόσμων. Η αλήθεια είναι πως ό,τι δημιουργείται συνεργατικά, είναι πολύ καλύτερο από όσα μπορεί να κάνει κάποιος μόνος του!

Ο σπόρος σας: πίστη στο μέλλον

zodia-astra-tarot

Νέα Σελήνη – Αιγόκερως

Ίσως θέλετε να πιστεύετε ότι έχετε πετύχει την επιθυμητή ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και το σπίτι σας. Αυτή η διφορούμενη Νέα Σελήνη στον Ζυγού θα ρίξει άπλετο φως στον 10 Οίκο σας της Καριέρας, προκαλώντας την ικανότητά σας να κατηγοριοποιείτε τα πάντα! Κάποιες διασπάσεις στο περιβάλλον του σπιτιού θα διαταράξουν την επαγγελματική σας ζωή – και η άρνηση δεν είναι εφαρμόσιμη επιλογή.

Το θετικό της συγκυρίας είναι ότι αν δράσετε προληπτικά με τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους σας, θα εγκαθιδρύσετε μια ατμόσφαιρα συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Η κλήση όσων σας δημιουργούν εσωτερική ηρεμία, θα σας επιτρέψει να ξαναπάρετε τον έλεγχο της κατάστασης και να κερδίσετε την εκτίμηση όλων των εμπλεκομένων. Κάποια θεμέλια πρέπει να γκρεμιστούν, προκειμένου να χτιστούν τα καινούργια και πιο στιβαρά!

Ο σπόρος σας: αναγνώριση και ανταμοιβή

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10  αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Νέα Σελήνη – Υδροχόος

Η απόδραση σπάνια βοηθά στην επίλυση θεμάτων – αλλά αυτό μπορεί να μην σας σταματήσει από το να πάρετε το πρώτο αεροπλάνο προκειμένου να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία! Η πανέμορφη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα χτυπήσει την πόρτα του 9ου Οίκου σας των Ταξιδιών, γι’ αυτό ο ορίζοντας θα είναι το μόνο που θα βλέπετε μπροστά σας.

Η αλλαγή πλανάται στον αέρα! Κανείς δεν ξέρει αν η καταιγίδα θα σας χτυπήσει πριν προλάβετε να την χτυπήσετε εσείς… Φανείτε αποφασιστικοί και διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν δικαιωματικά. Η ενημέρωση για τα σχέδιά σας θα επιφέρει τη λιγότερη δυνατή ζημία. Κάθε προσωπική επανάσταση έχει το κόστος της, όμως μόνο απλώνοντας τα φτερά σας θα μάθετε να πετάτε!

Ο σπόρος σας: υπέροχες περιπέτειες

zwdia

Νέα Σελήνη – Ιχθύες

Σας αρέσει να κολυμπάτε με τη συντροφιά ομοϊδεατών σας. Ωστόσο δεν αποκλείεται να αρχίσετε να αμφισβητείτε τη δυναμική μιας στενής σχέσης, αν νιώσετε να υπάρχει ανισορροπία ισχύων ή απροθυμία στη διανομή των πόρων! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό που αποζητά την ευχαρίστηση για εσάς, θα αναδυθεί στον 8ο Οίκο σας της Οικειότητας και προαγγέλλει αλλαγές στις σχέσεις σας.

Ρίξτε το φως της αυτογνωσίας, αποδεχόμενοι την πρόσκληση να χορέψετε με τη σκιά σας. Όσο περίπλοκο κι αν είναι να αποσπάσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες από τις ανάγκες των άλλων, είναι απαραίτητο για να διαχωρίσετε τους στόχους από τα όνειρά σας. Ξαφνικά θα δείτε τις προτεραιότητές σας με κρυστάλλινη διαύγεια, αν φανείτε πρόθυμοι να προσπεράσετε τους φόβους σας και να ακολουθήσετε την καρδιά σας!

Ο σπόρος σας: προσωπική μεταμόρφωση

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10  αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw