2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις Ιχθεις

epanasyndesi-antras-ixthys

 

2016   Εδώ είστε το έτος 2016 Ιχθείς, βαθιά μέσα στην μαγεία για μια μετάβαση που θα συμβεί μόνο μια φορά σε ολόκληρη την ζωή σας, του κυβερνήτη  πλανήτη σας Ποσειδώνα προς τον Ήλιο. Περισσότερο λοιπόν από πιθανόν είναι να αναδιαμορφώσετε τον ερωτικό σας κόσμο, την γενική εικόνα του σώματος σας, ακόμα και να τελειώσετε την γραφή εκείνης της νουβέλας.

Αν και ήδη έχετε έτοιμη την λίστα των προτεραιοτήτων σας για την χρονιά αυτή, η αγάπη θα αποτελέσει την πρώτη σας επιλογή και η ρομαντική σας ζωή θα πάρει φωτιά.

Στην ατζέντα σας πρωταγωνιστούν οι όμορφες , καλές και διασκεδαστικές στιγμές που θα βιώσετε κατά την διάρκεια του 2016 και η ύπαρξη δυο εκλείψεων πάνω στο ζώδιο σας, όλο το έτος αυτό καταλήγει να έχει να κάνει αποκλειστικά με εσάς και μόνο- τι είναι αυτό που επιθυμείτε, ποιος είναι αυτός ή αυτή που αγαπάτε και τι είναι αυτό που ψάχνετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πίσω από την κεντρική σκηνή , βρίσκεται ο πανούργος μα συνάμα σοφός Πλούτωνας ο οποίος σας παρακινεί σταθερά στην καθημερινότητα σας, και ο οποίος κατοικεί στους οίκους που σχετίζονται με την υγεία σας.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το εν λόγω έτος , θα ξεκινήσετε ένα σταθερό και εντελώς καθορισμένο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής , και επειδή κάτι θα σας σπρώχνει προς αυτό , πρόκειται να το τηρήσετε ως το τέλος του 2016 και μάλιστα θα γίνει το πάθος σας με αποτέλεσμα στο τέλος να είναι απλά δικό σας επίτευγμα.

Από τον Ιανουάριο του 2016 ως τον Σεπτέμβριο του 2016 τα πάντα θα γυρίζουν γύρω από την αγάπη, τον ρομαντισμό και την εξωτερική σας εικόνα.

Τον Σεπτέμβριο 2016 τα προαναφερόμενα θα εξακολουθούν να βρίσκονται στην λίστα με τις προτεραιότητες σας , αν και στις υψηλές θέσεις θα είναι από την μία η ρομαντική σας ζωή και η έντονη σεξουαλικότητα που εκρέει από μέσα σας, ενώ το μυαλό σας θα στρέφετε γύρω από τα οικονομικά ζητήματα την καθημερινότητας σας.

 

2016  ζωδια Ρομαντισμός

Ο Ποσειδώνας που θα επηρεάσει τον Ήλιο σας, θα φέρει φέτος στην ζωή σας είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι περισσότερο έρωτα και αγάπη από όσο έχετε βιώσει ποτέ σας μέχρι τώρα. Ήδη με την θέση του Δία στον 5ο οίκο σας , τον οίκο της αγάπης , η ρομαντική σας ζωή είναι αρκετά καυτή. Το έτος αυτό αναμένετε να γνωρίσετε αρκετά ενδιαφέροντα και ευχάριστα άτομα καθώς για τους δεσμευμένους του ζωδίου ο γάμος είναι στα σκαριά

zwdia-zodia-tarw

Σίγουρα στο προσκήνιο θα εμφανιστεί και ο αποστάτης του ζωδίου σας, δηλαδή το άτομο που θα ερωτευτεί παράφορα το λάθος άτομο όπως για παράδειγμα το ήδη παντρεμένο αφεντικό του ή το κακό αγόρι ή κορίτσι της πόλης κλπ με τον .την οποία θα κάνει μία εντελώς καυτή και γεμάτη πάθος ερωτική σχέση.

Δυο μήνες οι οποίες θα είναι γεμάτοι από άστρα στο ουράνιο στερέωμα αυτό το έτος είναι ο Μάρτιος και ο Σεπτέμβριος του 2016. Ο Μάρτιος θα έχει σχεδόν τα μισά άστρα του Ζωδιακού κύκλου να ξεκινούν από το ζώδιο σας, ιδίως με την ύπαρξη και της έκλειψης στις 8 Μαρτίου -της ηλιακής έκλειψης . Οι δυνάμεις αποπλάνησης που κατέχετε καθώς και η πλήρης παράδοση του εαυτού σας στον ρομαντισμό θα είναι στο αποκορύφωμα τους σχεδόν κατά την διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς αυτής.

Έπειτα ακολουθεί και η σεληνιακή έκλειψη στις 23 του Μαρτίου 2016 , η οποία θα γίνει στο ζώδιο του Ζυγού και θα προσθέσει όχι μονάχα αύξηση της ερωτικής λαγνείας αλλά και μία χρηματική ανταμοιβή στον μήνα αυτό. Για όσους δεν γνωρίζουν περισσότερα μια έκλειψη λειτουργεί όπως έναν τζόκερ στην τράπουλα των χαρτιών που αν βρεθεί στα χέρια σας τότε αλλάζει όλη την κατεύθυνση του παιχνιδιού και κερδίζει την παρτίδα αυτή.

zvdia-zwdia-tarw

Την πρώτη του Σεπτέμβρη η εμφάνιση της σεληνιακής έκλειψης στον 7ο οίκο σας , ίσως φανεί κάπως αταίριαστη. Στην περίπτωση που τον μήνα Μάρτιο και ιδιαίτερα στις 8 Μαρτίου έπρεπε να κάνετε κάποια αλλαγή στην ζωή σας αλλά δεν την κάνατε τώρα έχετε ακόμα μια δεύτερη ευκαιρία να την πράξετε. Δύο εβδομάδες αργότερα στις 16 Σεπτεμβρίου μια δεύτερη έκλειψη θα συμβεί , αυτή θα γίνει μάλιστα στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να σας φέρει αντιμέτωπους με την προσωπική σας σχέση που έχετε αναπτύξει με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Για κάποιο διάστημα το ζήτημα σας θα είναι ο εαυτός σας, ο εαυτός σας και ο εαυτός σας. Φροντίστε να απολαύσετε το διάστημα αυτό, δείχνοντας επιεικής προς αυτόν, και με το να εξερευνήσετε τις μυριάδες ιδεών ή δυνατοτήτων που φαίνεται να βγάζει προς την επιφάνεια από διάφορες γωνίες και πτυχές του εσωτερικού σας είναι η προς το παρόν κάπως σκονισμένη δημιουργική σας φύση

Εδώ δεν πρόκειται απλά για την εμφάνιση μιας αγάπης, την ύπαρξη ενός νέου ερωτικού συντρόφου και την ανάπτυξη ενός ισχυρού ερωτικού δεσμού – λες και αυτά δεν είναι από μόνα τους ήδη αρκετά- αλλά με το να προσθέσετε και την πλέον λειτουργική και άριστη ονειρική και δημιουργική φαντασία σας , στην σχέση σας αυτή , τότε θα είστε σε θέση να μετατρέψετε την ήδη υπάρχουσα καλή σχέση σας σε ένα δείγμα ομορφιάς και πραγματικής ψυχικής ένωσης δύο ατόμων.

zwdia-zodia-astrologia-65

Για όλους τους τολμηρούς και περιπετειώδες του ζωδίου σας, όλες αυτές οι παλαιές κλασσικές ταινίες αγάπης που είναι γεμάτες από σκηνές αυθορμητισμού και ακραίας αγάπης, να είστε έτοιμοι να τις βιώσετε μέσα από την προσωπική σας οπτική του πεπρωμένου σας καθώς τα άστρα στον ουρανό θα σας δώσουν τον πράσινο φως. Γενικότερα η αγάπη θα λάμψει όλο το έτος 2016 στην ζωή σας, και θα μοιάζει σαν μια ατελείωτη σειρά από λαμπερά και όμορφα στολίδια -φωτάκια που δεν έχουν τέλος ,…. κάνοντας την χρονιά αυτή, αξέχαστη για το υπόλοιπο της ζωής σας.

2016 ζωδια Καριέρα

Ο Κρόνος ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου θα βρίσκεται στον 10 οίκο της καριέρας σας και φέτος θα σας ωθήσεις προς έργα τα οποία θεωρούσατε απλά άπιαστα όνειρα μέχρι στιγμής. Έχετε ήδη φτάσει στην ανοδική πορεία της καριέρας σας, όμως έχετε ακόμα με τις άκρες των παπουτσιών σας να ολοκληρώσετε το τελευταίο μίλι για την επιτυχία. Οπότε μην επαναπαύεστε στις δάφνες ακόμα Αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε για να κάνετε την παρουσία σας αισθητή ως ατομικότητα στον κόσμο όλο.

zwdia-agnh

Ο Ποσειδώνας στον Ήλιο σας έχει βοηθήσει να προσγειωθείτε στην ονειρική σας δουλειά τα τελευταία δυο έτη, όμως στην πραγματικότητα είναι οι συνεργάτες σας το κλειδί της επιτυχίας σας, για το που έχετε φτάσει επαγγελματικά. Ότι παρουσιάζεται ως τολμηρές κινήσεις από μεριάς σας είναι στην πραγματικότητα ειδικά αναλυμένες και επιλεγμένες κινήσεις ώστε να έχετε το άριστο αποτέλεσμα που έχετε.

Η αλλαγή σίγουρα είναι ένα δυνατό χαρτί στα χέρια σας και όταν αυτή η αγορά αφορά τον εργασιακό σας χώρο τότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι για αυτό, μιας και αυτή είναι και η περίπτωση που θα αντιμετωπίσετε τις εβδομάδες που ακολουθούν την έναρξη του έτους 2016. Αν και δεν είστε εσείς υπαίτιοι των αλλαγών αυτών, ο τρόπος που οι αλλαγές αυτές θα πραγματοποιηθούν μέσω πχ των αλλαγών που θα επηρεάσουν κάποιον συνάδελφο ή συνέταιρο σας, θα σας επηρεάσουν και εσάς.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Άρης , τώρα αυτός ο επαναστατικός πλανήτης θα είναι όλο τον χρόνο εκτός της φυσικής του ενεργητικότητας με αποτέλεσμα και εσείς καθ’όλη την χρονιά αυτή να σκέφτεστε εκτός της πεπατημένης σας.

Θα είναι σε ανάδρομη φάση από τις 17 Απριλίου ως τις 29 Ιουνίου και θα εκπλαγείτε με το πόσο παραγωγικοί θα είστε κατά το χρονικό αυτό διάστημα αν αποφασίσετε να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε.

Οι Ιχθείς ως χαρακτήρες ζωδίου, προτιμάτε να εργάζεστε κατά κύριον λόγο μόνοι σας, οπότε πιθανότατα να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή πρότζεκτ ολομόναχοι και το αποτέλεσμα που θα έχει , θα κινήσει το ενδιαφέρον όλων των κατάλληλων ατόμων που θα χρειαστεί να ασχοληθούν με το έργο σας αυτό για να υλοποιηθεί εκατό τοις εκατό , κάτι που ακριβώς με αυτή τη σειρά θα πραγματοποιηθεί αυτή την χρονιά.

Ο Ουρανός τώρα, ο πλανήτης της αλλαγής θα βρίσκεται στον 2ο οίκο των οικονομικών σας και θα σας επηρεάσει στην μεθοδολογία που είχατε , την οποία και θα αλλάξετε όσο αφορά την επίτευξη των οικονομικών αποτελεσμάτων που επιθυμείτε.

zwdia

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Να περιμένετε λοιπόν το 2016 άπειρες ευκαιρίες να εμφανιστούν καθ’οδόν, είτε ευρισκόμενοι στην ίδια εργασία με πέρσι είτε αρπάζοντας μια νέα ευκαιρία και αλλάζοντας εργασίας, επιλέγοντας αυτήν την θέση που πάντα ονειρευόσασταν, είτε δεχόμενοι μία αλλαγή μέσα στην ίδια εταιρεία που δουλεύατε την προηγούμενη χρονιά απλά φέτος δηλαδή το 2016 σας πρότειναν μία διαφορετική θέση με αποτέλεσμα φυσικά και την αύξηση των εσόδων και την ανόρθωση της οικονομικής σας θέσης και στάτους κβο.Πάντως το ζήτημα εδώ είναι ότι θα βρεθείτε απέναντι σε πληθώρα επιλογών στον χώρο εργασίας σας καθώς και θα ζήσετε νέες προκλήσεις.

Αυτή είναι η χρονιά που θα έχετε την μεγαλύτερη επαγγελματική σας επιτυχία, και θα χρειαστεί περισσότερα από ένα ή δύο δυνατά χτυπήματα για να μειώσουν κάπως την ταχύτητα της επιτυχίας σας, μιας και τίποτα δεν σας σταματά από το να παράγεται άριστα έργα στα επαγγελματικά σας , μαζί με όλα τα υπόλοιπα επιτεύγματα που έχουν να κάνουν με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Άρα το 2016 όντως είναι μια μαγική χρονιά για εσάς Ιχθείς…

zwdia-3-zodia