2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις καρκινος

miniaies-zwdio-karkinos

2016  Γνωρίζετε ήδη ότι το σπίτι, η καριέρα και η αγάπη είναι οι τομείς της ζωής που παρουσιάζουν τις περισσότερες κρίσιμες προκλήσεις όσο αφορά την πορεία που θα πάρει η ζωή σας γενικότερα. Και το έτος αυτό , ο κόσμος αποφάσισε ότι πρέπει να κάνετε μία αναδρομή ή να εξευγενίσετε κάθε έναν από τους τομείς αυτούς ξεχωριστά.

Είστε δεμένοι με το σπίτι περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο και πιθανότατα το πρώτο σημάδι που στέλνει το σύμπαν για τον τομέα αυτόν , είναι τον μήνα Μάρτιο 2016 όπου η Σεληνιακή έκλειψη θα ρίξει όλο το φως της επάνω στο καταφύγιο σας.

Αν και αυτό γίνεται σχετικά νωρίς δηλαδή τον Μάρτιο, όπου λαμβάνετε τα αρχικά σημάδια αλλαγής που πρέπει να γίνουν στον τομέα αυτό, μόνο κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου 2016 όπου Δίας θα βρίσκεται στον 5ο οίκο του ζωδίου σας, θα είστε σε θέση να ξέρετε επακριβώς τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε εκεί , να τις πράξετε και μάλιστα να τις νομιμοποιήσετε και να τις ακολουθείτε από εκεί και έπειτα.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσο αφορά τις αλλαγές στο σπίτι μπορεί να είναι : από μία απλή ανακαίνιση του χώρου σας, ως το να μετακομίσει κάποιο άλλο άτομο και να αρχίσει να συζεί μαζί σας, ως να μετακομίσετε εσείς σε κάποιο άλλο σπίτι ή να αλλάξετε ακόμα και εντελώς πόλη, περιοχή ή και χώρα διαμονής. Εδώ όμως σταθείτε ένα λεπτό. Η αλλαγή αυτή πρόκειται να συμβεί σε αντιστοιχία με τα ποσοστά ανασφάλειας που θα μπορέσετε να ανεχθείτε τελικά, που στην δική σας περίπτωση , είναι  ελάχιστα. Τα άτομα του ζωδίου σας, λατρεύουν να ζούνε μέσα στην ασφάλεια όμως αυτή την χρονιά θα αμφισβητήσετε τη σύνεση με την οποία ζείτε την κάθε ημέρα σας. Μία μεγάλη αλλαγή που σίγουρα αισθάνεστε τρομακτική στην αρχή, πρόκειται να αποδειχθεί λυτρωτική.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μετά υπάρχει ο πλανήτης Ουρανός πάνω στον 10 οίκο της καριέρας σας, που υπόσχεται περισσότερη δράση και πρόοδο στον τομέα εργασίας ή στην συνολική κοινωνική σας εικόνα. Η τελευταία περιοχή που εμφανίζεται είναι ο Πλούτωνας στον 11ο οίκο σας- ακόμα μιας και βρίσκεται εδώ και καιρό σε αυτήν, τον οίκο στης οικειότητας και της δέσμευσης, ο οποίος παίρνει από την ερωτική σας ζωή όλη την αρνητικότητα και ο οποίος ζητάει από εσάς να είστε όσο πιο ειλικρινείς και πιστοί γίνεται.

Ίσως να είναι αυτή η χρονιά, που όταν ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και ο Δίας γίνονται το ρόπαλο και όλα τα άλλα ζητήματα η μπάλα η οποία βγαίνει εκτός γηπέδου , όπου θα κατανοήσετε ότι τα πράγματα έχουν έτσι όχι επειδή το Σύμπαν έχει κάτι προσωπικά μαζί σας, αλλά επειδή απλά έτσι έχει το όλο σύστημα, Όπως λέμε δεν είναι προσωπικά είναι απλά μια δουλειά.

 

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Στον τομέα της αγάπης, ο Πλούτωνας, αυτός ο μικρός βράχος που βρίσκεται τελευταίος στην σειρά του Ζωδιακού μας κύκλου ,θα στέκεται στον 7ο οίκο σας από την αρχή ως το τέλος του 2016. Η καρδιά σας θα είναι ο αποδέκτης αυτού του δυνατού συναισθηματικού χτυπήματος και η οποία να περιμένετε να κλίνει προς νεφελώδη  ρομάντζα ή πιθανές λαθραίες σχέσεις

Δεν είναι μυστικό ότι τα άτομα του ζωδίου σας προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή και δεν τους αρέσουν καθόλου τα άτομα που κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή. Τον Μάρτιο, κατά τη διάρκεια της Σεληνιακής έκλειψης που θα φωτίζει ευδιάκριτα την κατοικία σας, θα σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μπορέσετε να κρατήσετε πέρα από το φως αυτό την προσωπική σας ζωή. Αυτή η δραματική έκλειψη σας δίνει μια πρώτη δόση για το τι πρόκειται να βιώσετε τον Σεπτέμβριο , όταν ο Δίας θα εμφανισθεί στο ουράνιο στερέωμα. Το δράμα που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και την οικογένεια σας, ιδίως ανάμεσα σε εσάς και τα μέλη της οικογενείας σας ή σε εσάς και τον σύντροφο σας θα αποτελεί μέρος της καθημερινότητας από τον Μάρτιο και μετά.

zwdia-fotia

Είναι θερμός αυτός ο χρόνος και όχι μόνο λόγω των κλιματικών αλλαγών. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο αφήστε χώρο για έναν έντονο καλοκαιρινό έρωτα και για τα ερωτικά μουδιάσματα που αυτός φέρνει. Επίσης με όλα αυτά τα άστρα να βρίσκονται στα παρασκήνια του ουρανού, θα υπάρξει και μία έντονη οικειότητα που αναπτύσσεται μεταξύ εσάς και ενός κρυφού σας έρωτα.

Αν ήδη βρίσκεστε σε ερωτική σχέση είτε αυτή είναι χρόνια , είτε μόλις άρχισε, τότε να ξέρετε ότι ο μεταξύ σας δεσμός θα ενταθεί με την πρώτη σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου , ή θα ξεκινήσει να γίνεται έντονος. Επειδή συνήθως είστε πολύ επιφυλακτικοί όταν πρόκειται να δεσμευτείτε απέναντι σε κάποιον, και θέλετε πάση θυσία να αποφεύγετε τα δράματα, θα σας έβλεπε κανείς απλά να αφήνατε αυτόν τον δεσμό, φεύγοντας με το κεφάλι ψηλά και συνεχίζοντας την ζωή σας λες και δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Όχι όμως αυτή την φορά. Φέτος προβλέπεται να απολαύσετε τόσο τα ρίσκα που εμπεριέχει η σχέση αυτή όσο και τα φρούτα του πάθους που θα σας αποδώσει.

Είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό, όταν ο ανυπότακτος πολεμιστής Άρης είναι εκτός ορίων, όπως είναι όλο αυτό το έτος. Συμπεριφέρεται και σκέφτεται εντελώς εκτός της πεπατημένης και πρόκειται να περάσει μέσα από πέντε από τους οίκους του ζωδίου σας γεμάτος με θερμές και εύρωστες πράξεις. Ο Άρης μπορεί να πάρει τον ρόλο του υποβολέα και τον Σεπτέμβρη που θα είναι στον 11ο οίκο της δέσμευσης, και αυτό σημαίνει επικίνδυνα ρίσκα στην αγάπη. Πιθανότατα να κατακλύζεστε από υπερβολικά συναισθήματα τα οποία θα τα μοιράζεστε ανά πάσα στιγμή με τον σύντροφο σας, προκαλώντας στο τέλος την εξάντληση του μέσα στην σχέση αυτή, και αν και εσείς από την μεριά σας φτάσετε στο σημείο να αναλύετε το καθετί ή να βιώνετε στο έπακρο το κάθε συναίσθημα τότε θα αρχίσετε να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν

zwdia-zodia-astrologia-65

Έχετε έντονη θέληση όπως επίσης και αρκετό ερωτικό λόγο που μπορεί να γίνει αρκετά δελεαστικός, όμως μπορεί επίσης να έχει και απρόβλεπτη έκβαση. Τον Οκτώβριο ο κόσμος θα ακτινοβολεί μία υπερδύναμη ενέργεια η οποία μπορεί να σας φέρει σε βαθύτερα επίπεδα οικειότητας. Και τότε οι γύρω σας θα δούνε ότι , εσείς που κατά τα συνήθη φαίνεστε εξωτερικά ως έναν ιδιαίτερα συγκροτημένο άτομο με αρκετό αυτοέλεγχο, τελικά είστε μία αρκετά παθιασμένη και ιδιαίτερα συναισθηματική καρδιά.

Τέλος ο Ουρανός στον 10ο οίκο της εξωτερικής σας εικόνας, ή το πως παρουσιάζετε τον εαυτό σας στο κοινωνικό σύνολο , επίσης στέλνει μηνύματα ότι αλλαγές θα έρθουν στην ζωή σας. Ο Ουρανός είναι το άστρο των εκπλήξεων και εκεί που θα νομίζετε ότι επιλύσατε το ζήτημα της αγάπης, ή ότι είστε εκεί που ακριβώς επιθυμούσατε να είστε , μία νέα σειρά καταστάσεων θα ξεπροβάλει απότομα μπροστά σας. Για παράδειγμα εσείς οι πάντα συμβατικοί στην αγάπη , φέτος θα είστε σεξουαλικά απελευθερωμένοι

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

2016 ζωδια Καριέρα

Επιτύχατε τους στόχους καριέρας που είχατε ή μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο σκαλοπάτι σε αυτή την σκάλα που θέλετε να διεκδικήσετε; Ο Κρόνος, το άστρο της πειθαρχίας βρίσκεται στον 6ο οίκο του ζωδίου σας -τον οίκο των επαγγελματικών σας εδώ και ένα χρόνο και παραπάνω και θα παραμείνει στον ίδιο οίκο και αυτή την χρονιά προσθέτοντας ακόμα ένα σοβαρό βήμα στον τομέα της εργασίας σας. Είναι σε αυτόν τον τομέα που θα πάρετε την μυική δύναμη και την επιμονή του Κρόνου

Ο Άρης που είναι ένα άστρο αντάρτης οδεύει προς τον 6ο οίκο σας , και θα βρίσκεται εκεί από τις 5 Μαρτίου ως τις 27 Μαίου 2016 , έπειτα υποχωρεί από εκεί και ξανά έρχεται και πάλι στις 2 Αυγούστου όπου και παραμένει ως τις 27 Σεπτέμβρη. Βρίσκεται εκτός ορίων όλη αυτή την χρονιά και δεν ξέρετε τι πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια…. όμως σας προειδοποιήσαμε…. να αναμένετε λοιπόν το εξής: συγκρούσεις και κυρίως με τους υφιστάμενους σας.

Ο Άρης επίσης θα σας εμποτίσει με περισσότερη ενέργεια από ότι είστε συνηθισμένοι. Για αυτό και σας προτείνουμε να προσπαθήσετε να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από την έντονη δράση καθώς και την έντονη επαφή με άλλα άτομα. Καλύτερα να φροντίσετε ώστε τις περιόδους που προαναφέραμε θα μπορείτε να εργάζεστε πάνω στα πρότζεκτ που σας ενδιαφέρον κυρίως μόνοι.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-agnh

Όσο αφορά το ζήτημα των χρημάτων, αυτή είναι μια καταπληκτική επαγγελματική χρονιά για εσάς τους Καρκίνους, ιδίως με την Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα αναταράξει τα οικονομικά σας και την καριέρα σας μαζί, θετικά προς τα επάνω από την στιγμή που θα πέσετε με τα μούτρα στην δράση. Με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σας, είναι λογικό να επιθυμείτε μία αλλαγή σκηνικού στην δουλειά σας όπως και στην εξωτερική σας εικόνα, και θα σας δώσει και τα δυο.

Αυτή είναι η στιγμή που μπορεί κάποιες στιγμές τα οικονομικά σας να έρθουν στην δεύτερη θέση μετά το στάτους. Το κοινό σας θέλει να δει την εικόνα ενός επιτυχημένου επαγγελματία και ακριβώς αυτό θα τους δώσετε.

Για εσάς ιδιαίτερα δεν θα σας είναι δύσκολο το να χειριστείτε τους ανθρώπους με την διαίσθηση που κατέχετε, και με το ταλέντο σας , να κρατάτε το προφίλ σας σε χαμηλά επίπεδα την στιγμή που επαγγελματικά προχωράτε στο να επιτύχετε κάτι το μεγάλο και σημαντικό. Τα πράγματα γύρω σας αλλάζουν μέσα στο δευτερόλεπτο , το ίδιο και εσείς και αν υιοθετήσετε την αντίδραση “είναι αυτό που είναι” , το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσετε την ροή της κοινωνίας.

zodia-astra-tarot