2018 ζωδια Ιανουαριος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

parthenos-rantevou

Ο Ιανουάριος του 2018 προβλέπεται να είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για όλους τους Παρθένους – αν και θα είναι λίγο περίπλοκη, ειδικά όσο αφορά τα συναισθήματα και τις σχέσεις σας.

Να ξέρετε ότι ο παράγοντας κλειδί για το ζώδιό σας, ο Ερμής, δεν θα βρίσκεται σε ιδιαίτερα αίσια θέση απέναντί σας… Όμως ακόμη κι αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει!

 

Το μόνο που χρειάζεστε για να στρέψετε τις συγκυρίες υπέρ σας μέσα στον Ιανουάριο, είναι να λάβετε υπόψιν σας δύο καίριους παράγοντες. Ο πρώτος και πιο σημαντικός, θα είναι η ανεξαρτησία σας. Μην μπείτε καν στη διαδικασία να αναζητήσετε στήριξη από οποιονδήποτε, γιατί όποια βοήθεια και να σας δοθεί θα αποδειχθεί ασήμαντη ή εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτό που αναμένατε – άρα ανίκανη για χρήση!

zodia-taro-45

Ο δεύτερος παράγοντας αφορά τις εκπλήξεις που σας αναμένουν, μιας και η διαίσθησή σας θα διανύει μια περίοδο «αλάθητου»… Με απλά λόγια, αν νιώθετε ότι πρέπει να δράσετε κάποια δεδομένη στιγμή, να δράσετε χωρίς να υπολογίσετε πιθανά εμπόδια ή προειδοποιήσεις! Ακόμα κι αν ο κόσμος ολόκληρος είναι αντίθετος με μια κίνηση που προτίθεστε να κάνετε, εσείς να την κάνετε αν την νιώθετε απαραίτητη. Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται να χάσετε μια ευκαιρία που παρέχετε μία φορά στη ζωή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Φυσικά θα πρέπει να διαχωρίσετε στο μυαλό σας τα ρίσκα χωρίς διάκριση, από τα τολμήματα που η έκτη αίσθησή σας θα σας παρακινεί να κάνετε. Μάλιστα η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να παράσχετε συμβουλές σε όποιους σας τις ζητήσουν, γιατί θα βοηθήσετε και θα αναδείξετε την αλτρουιστική σας πλευρά.

Ίσως να σας φανεί λίγο δύσκολο μέσα στον Ιανουάριο να προσδιορίσετε τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σας. Κάποιες στιγμές θα νιώθετε να αμφιβάλετε για τις θέσεις σας, γι’ αυτό θα είναι συνετό να κάνετε και έναν δεύτερο έλεγχο στα δεδομένα σας πριν προχωρήσετε στις κινήσεις. Δεν έχετε κανέναν λόγο να βιάζεστε!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι Παρθένοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, δεν πρέπει να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Αν μέσα στον Ιανουάριο προετοιμάζετε για κάτι σημαντικό, ελέγξτε επανειλημμένα όλα τα στοιχεία σας μήπως σας έχει διαφύγει κάτι από απροσεξία. Αυτός ο μήνας δεν σας επιτρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη προς κανέναν, περιλαμβανομένων των πιο κοντινών σας ανθρώπων…

Αυτή η συμβουλή δεν αφορά ατασθαλίες από πλευράς τρίτων, αφορά την ρεαλιστική αλήθεια ότι κανείς δεν έχει ανοσία στα λάθη! Η λεπτολογία που χαρακτηρίζει εσάς, θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε πιο εύκολα κάποια αβλεψία – ειδικά αν κάτι το θέλετε πάρα πολύ.

Για όσους Παρθένους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση και είστε σε ανώτερη θέση ή σχεδιάζετε να κάνετε κάποιο ατομικό σας εγχείρημα, το σύμπαν συμβουλεύει να μην παραμελήσετε καμία εξωγενή ευκαιρία. Όσο πιο ευρύ είναι το πεδίο που μπορεί να περικλείσει το βλέμμα σας, τόσες πιο πολλές ευκαιρίες θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να κάνετε πιο εύκολο το μέλλον σας!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66
Αν η θέση σας στον χώρο που εργάζεστε δεν είναι ανώτερη, να έχετε συνεχώς τα μάτια σας ανοικτά στη διάρκεια του Ιανουαρίου… Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ριζικές αλλαγές και αν καταφέρετε να αδράξετε τις ευκαιρίες, θα βρεθείτε σε πολύ πιο προνομιούχα και προσοδοφόρα θέση! Ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν πραγματωθεί άμεσα, μέσα στον Ιανουάριο είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να θέσετε τα θεμέλια για κάποιες που επίκεινται.

Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς να μην αφεθείτε να σας καθοδηγήσει κανείς υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, μιας και οι συγκυρίες θα είναι απόλυτα ατομικές! Επίσης, αυτή την περίοδο θα είναι συνετό για εσάς να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11