ερωτοσκοπιο Δευτέρα 24 Νοεμβρίου

erwtas-sxeseis

ερωτοσκοπιο  Δευτέρα 24 Νοεμβρίου

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Η έναρξη της εβδομάδας θα σας βρει σε μια υπέροχη εξωστρεφή διάθεση, που θα κάνει το συντροφικό σας ταίρι να αισθανθεί πιο κοντά σας. Το βράδυ με την υποστήριξή του Άρη, θα γίνετε σημείο αναφοράς ατόμου που σας έχει ‘κεντράρει’ από καιρό!

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα εν την γενέσει της, μιας και το άτομο που σας αγαπάει θα σας κάνει αναφορές και μικροπαράπονα για την έλλειψη πρωτοβουλίας και εξέλιξης του δεσμού σας σε κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη έχετε. Ακούστε και πράξτε αναλόγως.

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι:  Όλο το αστρολογικό σκηνικό σας σπρώχνει σήμερα, να δείξετε εγκράτεια και να μην να κάνετε λάθος κινήσεις ως προς τις σοβαρές ανακοινώσεις στο συντροφικό σας ταίρι. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και περάστε καλά σήμερα!

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Στους περισσότερους Καρκίνους έχουν τελειώσει τα χαρτομάντιλα…επιτέλους αφήστε τον/την, να φύγει αφού αυτό θέλει! Η Αφροδίτη στον Τοξότη  θα απομακρύνει τις μετριότητες. Η μέρα είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένη με  αποφάσεις ζωής.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Η μέρα και η νύχτα θα είναι γεμάτη από όμορφες προτάσεις και εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα από το έτερο της καρδιάς σας. Αν έχετε εκκρεμότητες ανοιχτές…κάτι ξαφνικό θα εμφανιστεί και θα σας προβληματίσει.

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος:  Όλο το 24ωρο θα είναι υπέροχο, μιας και τα λόγια καρδιάς και η έκφραση αληθινών συναισθημάτων να έρθουν από το άνθρωπο που αγαπάτε και σίγουρα σας αγαπάει. Γενικά ένα υπέροχο ξεκίνημα εβδομάδας, και ακόμα καλύτερο για τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου.

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Ο Άρης και ο Δίας θα σας δώσουν μια απίστευτη ενέργεια από τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου θα σας γεμίσει ζωντάνια και διάθεση για περιπέτειες. Για τους ελεύθερους επιτρέπονται τα πάντα…για τους δεσμευμένους…αφήστε τις υπερβολές! Ένα και καλό!

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Τι και αν ο Ήλιος έφυγε από τον οίκο σας?!!, Η τύχη ακόμα σας χαμογελά με νέες γνωριμίες και ιδίως σήμερα, ίσως και κάτι που εδώ και καιρό σας ενδιαφέρει να εκφραστεί συναισθηματικά!

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Λάμπετε και το ξέρετε ….. και το ξέρουν και οι άλλοι! Το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει από σήμερα, και για έναν ολόκληρο μήνα τα φόντα να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Για τα ελεύθερα παιδιά, πολλές θα είναι οι καλές και ποιοτικές γνωριμίες.

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Ένα ζωδιο που από σήμερα, θα αρχίσει να αισθάνεται ότι η συναισθηματική του επιλογή τον εκφράζει απόλυτα. Είστε οι τυχεροί της ημέρας, καθώς το έτερον τους ήμισυ θα είναι πιο εξωστρεφές στα λόγια και τις πράξεις. Για τους ελεύθερους…σταματήστε να αδειάζετε τις μπαταρίες του τηλεκοντρόλ, και βγείτε έξω!

 

ερωτοσκοπιο -Υδροχόος: Μια Δευτέρα που θα είναι πάρα πολύ φορτισμένη με αποφάσεις, που θα κλιθείτε εντός των επόμενων ημερών να πάρετε, εν σχέση με μια νέα γνωριμία που έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό και έχει την προσοχή σας. Ακούστε και μετά δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει!

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Οι μπαταρίες σας θα γεμίσουν από το μεσημέρι και μετά, από το άτομο που στέκεται δίπλα σας εδώ και καιρό. Κάτι ευχάριστο που θα σας συγκινήσει θα ακούστε σήμερα. Για τα ελεύθερα Ψαράκια, κάτι θα ‘τσιμπήσετε’ σήμερα σε νυχτερινή σας έξοδο!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αφροδίτη και Ήλιος στον Τοξότη…παρασκήνιο, επανασυνδέσεις, αποφάσεις ζωής, βήματα δέσμευσης, οριστικοί χωρισμοί….και για έναν μήνα θα είναι στην διάθεση όλων να διαλέξουν !!!

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης

 

zwdia