taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 27/5

taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 27/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το αστέρι ανεστραμμένη

 

taro το αστέρι: αναρωτηθείτε το εξής… που πηγαίνετε από εδώ και πέρα; Που ακριβώς πρέπει να εστιάσετε πάνω σας σήμερα; Μήπως έχετε εξωτερικευτεί τόσο πολύ που δεν θυμάστε πια ποιοι είστε; Αν εσείς είστε η πηγή, τι δημιουργείτε, που ρίχνετε το φως σας και κατά πόσο αντιπροσωπεύει τον κόσμο στον οποίο θέλετε να ζείτε;

 

Που πηγαίνετε από εδώ και πέρα; Αυτή φαίνεται πως είναι η ερώτηση της ημέρας. Είτε εφαρμοστεί σε γεγονότα του κόσμου που σας κάνουν να νιώθετε αβοήθητοι, είτε σε καταστάσεις της προσωπικής σας ζωής.

 

Υπάρχει η ανάγκη να γίνετε ξανά ο εαυτός σας, να επανασυνδεθείτε με αυτό που είστε στην πραγματικότητα. Περνάμε τόσο πολύ χρόνο κοιτάζοντας αλλού, έξω από τον εαυτό μας, για σκοπό, κατεύθυνση, κατανόηση, επαφή, εξήγηση.

zodia-taro-45

 

Ας σταματήσουμε και ας κάνουμε ένα διάλειμμα από αυτό. Ας αναζωογονήσουμε τον εαυτό μας γεμίζοντάς τον με ίαση, συμπόνια και κατανόηση.

 

Ας θυμηθούμε το πώς είναι να ζούμε στο επίκεντρο του εαυτού μας και όχι γύρω από κάποιο εξωτερικό κέντρο, για το οποίο έχουμε πείσει τον εαυτό μας πως αποτελεί πηγή ευτυχίας και σκοπού.

 

Ας βουτήξουμε βαθιά μέσα στην μνήμη της συλλογικής συνείδησης, για να επανασυνδεθούμε και να θυμηθούμε την αστείρευτη πηγή της θείας τελειότητας, μέσα από την οποία δημιουργηθήκαμε και χρησιμοποιούμε ακόμα.

 

Το φως βγαίνει από μέσα μας. Εμείς είμαστε η πηγή.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra