tarw: εβδομαδιαίες ερωτικες προβλεψεις 9-16/11

taro-sex

tarw: εβδομαδιαίες ερωτικες προβλεψεις 9-16/11

 

tarw-Κριός

tarw: Την Κυριακή μπορεί να βρείτε κάποια μηνύματα στο κινητό σας από έναν παλιό εραστή ή να έχετε έντονη την επιθυμία να κάνετε και εσείς κάτι παρόμοιο .  Την Δευτέρα θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες ή πράγματα της καθημερινής σας ζωής. Η Τρίτη σας βρίσκει γεμάτους με τόσο αυθορμητισμό που δεν τον είχατε νοιώσει εδώ και αρκετό καιρό .

Την Τετάρτη, η   αυτοπεποίθησή σας θα  λάμπει τόσο πολύ στα μάτια σας, δίνοντας την εντύπωση στους άλλους ότι έχετε την δύναμη να αλλάξετε το πεπρωμένο σας . Η πρακτική μαγεία μεταφράζεται σε σοφία και  ικανότητα, δύο από τα ουσιαστικά στοιχεία, για την αναρρίχηση στην σκάλα της επιτυχίας. Την Πέμπτη πιθανόν να υπάρξει μια αντιπαράθεση μεταξύ  εσάς  και του συντρόφου σας που ρωτάτε : «ποιος αγαπάει  περισσότερο ποιον;”  όταν στην πραγματικότητα η αγάπη δεν μπορεί να μετρηθεί σε δόσεις. Την Παρασκευή μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα σοβαρό δίλλημα ή στα αισθηματικά ή στα οικονομικά. Το Σάββατο φέρνει  ένα τέλος στη σύγχυση ή την έλλειψη σαφήνειας τη σχέσης σας  Όπως  οι  φάσεις της Σελήνης, συνεχώς μεταβάλλονται ,οι δύο σας θα βρείτε όλους τους πιθανούς τρόπους να είστε μαζί.

 

tarw-Ταυρος

Την Κυριακή υπάρχει η πιθανότητα μιας νέας σχέσης . Θα μπορούσε να είναι κάποιος από το παρελθόν, ή έχετε την αίσθηση ότι μια εμπειρία του παρελθόντος μπορεί να επαναληφθεί φορώντας ένα νέο πρόσωπο

zodia-taro-45

Τη Δευτέρα  θα ξυπνήστε με το ερώτημα: “Ποιος να με  στηρίξει, όταν δεν μπορώ να υποστηρίξω εγώ τον εαυτό μου;”  Η καρτα του ερημιτη υπαινίσσεται ότι σύντομα  το σκοτάδι θα τελειώσει και η αυγή θα προβάλλει ακόμα μια φορά.

Την Τρίτη μπορεί να διαπιστώσετε ότι αν δεν παρουσιάζετε τον  αυθεντικό σας  εαυτό, πολλά πράγματα μπορούν να ανατραπούν

Την Τετάρτη  ακολουθήστε τις αληθινές επιθυμίες της καρδιάς σας όπου κι αν οδηγούν. Κάτι τόσο απλό όσο ένα προκλητική e-mail ή ένα τηλεφώνημα έκπληξη σε έναν πρώην σύντροφο, θα μπορούσε να αποφέρει μεγάλα οφέλη.

Την Πέμπτη μπορεί να μην είστε έτοιμοι για μια αλλαγή αλλά η ισχυρή  σύνδεση σας με την εσωτερική γνώση θα σας αποκαλύψει  την αλήθεια

Την Παρασκευή μπορείτε να πάρετε ένα νέο και καινοτόμο δρόμο ως σωστή προσέγγιση  της επίλυσης κάποιου προβλήματος που σας απασχολεί, αφού οι προηγούμενοι τρόποι δεν απέδωσαν .

Το Σάββατο το καινούριο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σας της δίνει μια νέα διάσταση.

 

tarw-Διδυμοι

Η Κυριακή σας βρίσκει σε μια περίεργη κατάσταση με συναισθήματα θλίψης αλλά και αισιοδοξίας.

Η Δευτέρα σας βρίσκει σε μια παρόμοια κατάσταση χωρίς σημαντικές αλλαγές. Την Τρίτη  μπορεί να θελήσετε να επίδείξετε ένα είδος  προστασίας σε κάποιο δικό σας πρόσωπο. Κάτω από μια  φαινομενικά ειρηνική μορφή  υπάρχει ενέργεια, ένταση, και μια ισχυρή θέληση .

Κάποιο αγαπητό  σας πρόσωπο θα είναι σε  αμηχανία από τη συμπεριφορά σας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε.  Την Τετάρτη κάποιος που αγαπά θα  προσπαθήσει να σας πείσει ότι κάνετε λάθος επιλογή.

Την Πέμπτη  κάποιες από τις επιθυμίες σας υλοποιούνται.

Η Παρασκευή  Σας βρίσκει και πάλι σε χαμηλά επίπεδα  και μια νέα αρχή χρειάζεται. Θα υπάρξει μια προσωρινή ανάπαυλα στη ζωή σας και μια εσωτερική φωνή σας ωθεί να ακούσετε κάτι μεγάλο έρχεται.

Το Σάββατο  ξεκινάει με καλή διάθεση

 

 

tarw-Καρκινος

Σήμερα μπορεί να μπείτε σε μια ελεύθερη σχέση χωρίς δισταγμό. Η εμπιστοσύνη που αποπνέετε λειτουργεί υπέρ σας. Θα βιώσετε μια εμπειρία που μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης στην προσωπική σας ζωή.

Την Δευτέρα η  καρτα του ιεροφάντη σας προτείνει  να συμμορφώνεστε με το σύστημα, την οργάνωση, ή τις οικογενειακές παραδόσεις. Την Τρίτη, η διαισθητική σας φύση θα  δουλέψει υπερωρίες προκειμένου να πάρετε  μια δύσκολη επιχειρηματική απόφαση. Ακούστε τα μηνύματα τής εσωτερική σας γνώσης . Επίσης σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για εκείνους που βρίσκονται σε σχέση ουσίας και πρόκειται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Ημέρα Τετάρτη ένα προσωπικό ζήτημα που προκύπτει ξαφνικά , σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι μακριά από το γνώριμες ακτές.

Την Πέμπτη  μπορεί να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Την Παρασκευή καθαρίστε το μυαλό σας από σκιές του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούν. Το Σάββατο σας βρίσκει σε έναν κινηματογράφο, ένα μπιστρό γειτονιάς, ή ακόμα και στη δουλειά ικανοποιημένους όμως γιατί έχετε πετύχει τους στόχους σας.

 

 

tarw-Λεων

Σήμερα κάποιο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στα οικογενειακά θα επιλυθεί μόνο δια μέσου λογικής και ήρεμης συζήτησηςΤη Δευτέρα, η καρτα του  “κρεμασμένου”  δείχνει ότι έχετε  παραδοθεί προσωρινά στη μοίρα σας ..

Ημέρα Τρίτη θα προσπαθήσετε να ωθήσετε κάποιες καταστάσεις προς τα εμπρός χωρίς όμως την κατάλληλη πληροφόρηση.

Την Τετάρτη εάν εθελοντικά εκθέσετε περισσότερα στοιχεία από το παρελθόν σας στον σύντροφο σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει  θα γίνετε  πιο προσφιλής σε αυτόν και θα υπάρξει μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσα σας.

Η Πέμπτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο αρμονική μέρα της εβδομάδος. Παρασκευή υπάρχουν αυξημένες  πιθανότητες  ενός ταξιδιού που θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο σας.

Ημέρα Σάββατο::  η καρτα το αρμα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα με έξυπνους χειρισμούς πετυχαίνετε μια ισορροπημένη κατάσταση .

 

tarw-Παρθενος

Παρότι σήμερα η κατάσταση εξελίσσετε και μπορεί να υπάρχουν ευχάριστες συζητήσεις για την αγάπη μην  σκοντάψετε σε καμιά δεσμευτική λέξη  προτού να είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη δέσμευση. Η Δευτέρα σας βρίσκει έτοιμους να αναλάβετε τις ευθύνες σας και κάποιος που νομίζει ότι είστε ευάλωτοι θα υποστεί  ένα  μικρό σοκάρισμα..

Η καρτα του διάβολου κυριαρχεί σε εσάς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν οι άμυνες σας  θα είναι στα χαμηλότερα επίπεδα τους .Κάποιο φόβοι και  αμφιβολίες  σε αυτές τις ώρες, σας  δίνουν την  αντίληψη ‘ότι  είναι δύσκολο να δείτε ολόκληρη την εικόνα με σαφήνεια.

Την Τετάρτη, η αυτοπεποίθησή σας επανέρχεται. Την Πέμπτη συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις στο πεπρωμένο σας.

Παρασκευή:. Η ημέρα μπορεί να καταλήξει ως μια παιχνιδιάρικη ανταλλαγή εμπειριών ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας.

Η εξισορρόπηση συναισθημάτων μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη δουλειά.,  αλλά η  καρτα εγκρατεια σας συμβουλεύει για το Σάββατο να μην αναμείξετε τα συναισθήματα σας και βρεθείτε σε άσχημα ξεσπάσματα.

 

 

 

tarw-Ζυγος

Σήμερα Κυριακή. Η παραδοσιακή ημέρα ανάπαυσης. Η καρτα της εγκράτειας, σας υπενθυμίζει ότι έχετε σηκώσει  περισσότερα βάρη από αυτά που μπορείτε  να χειριστείτε. Τη Δευτέρα καθώς θα μπαίνετε στο χώρο εργασίας φροντίστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες  ενός προϊσταμένου ο οποίος είναι υπεύθυνος στον εν λόγω τομέα  για την επιτυχία του. Θα μπορούσε να είναι το πρότυπο σας και να τον  μιμηθείτε με τον δικό σας τρόπο .

Η καρτα  του θανάτου την Τρίτη  συμβολίζει καταλήξεις και νέα ξεκινήματα με  νέες ευκαιρίες στον ορίζοντα, αλλά  θα είναι δύσκολο να  τις εκμεταλλευτείτε αν δεν κάψετε  τα απομεινάρια του παρελθόντος. Πολλές αλλαγές θα συμβούν εντός του διαστήματος 15:00- 18:00 και μια νέα κατάσταση  αναδύεται . Η Τετάρτη φαίνεται μια εντελώς ουδέτερη μέρα. Την Πέμπτη η ανταγωνιστικότητα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας θα σας φέρει σε αδιέξοδο.

Την Παρασκευή δώστε προσοχή  σε .λόγια που μπορεί να πληγώσουν.

Το Σάββατο αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας δεν συνεργάζεται και δοκιμάζει τα νεύρα σας Μιλάμε για μια πραγματική δοκιμασία της αντοχής σας.

 

tarw-Σκορπιος

Η Κυριακή σας βρίσκει εντελώς παθητικούς καθώς ορισμένοι από εσάς προσπαθείτε να βρείτε τρόπο για να ξεκολλήσετε από το χάος.  Δευτέρα: H καρτα με το αρμα συμβολίζει ότι κάποιες παρεξηγήσεις και φιλονικίες με τον σύντροφο σας επιτέλους τερματίζονται.

Την Τρίτη θα αισθανθείτε προβληματισμένοι από μια κατάσταση ή ένα δίλημμα που σας απασχολεί του τύπου, “Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα”. Την Τετάρτη  τα πράγματα φαίνονται λιγότερο επώδυνα. Την Πέμπτη μπορεί να ακούσετε κάποιες καλές ειδήσεις. Την Παρασκευή προσοχή σε κολακείες και σε άτομα που θα θελήσουν να σας βλάψουν με λανθασμένες συμβουλές . Το Σάββατο εγκλωβίζεστε ξανά σε μια δυσάρεστη κατάσταση.

 

 

tarw-Τοξοτης

Σήμερα Κυριακή βρίσκετε το σωστό σας μέτρο . Ευχάριστές στιγμές με τον σύντροφο σας

Αύριο Δευτέρα, κάποιες νέες και σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην ζωή σας , Νοιώθετε σαν να ξαναγεννιέστε! Τρίτη τίποτα το ιδιαίτερο αλλά την Τετάρτη  δώστε ιδιαίτερη προσοχή  στο τι σας υπαγορεύει η συνείδησή σας.  Κάντε το σωστό  σε μια συγκεκριμένη κατάσταση άσχετα το πόσο ασήμαντη μπορεί να φαίνεται. Μια προσωπική σχέση μπορεί να χρειαστεί περισσότερη ζεστασιά, Την Πέμπτη , συμπεριφερθείτε  με το δικό σας αυθεντικό στυλ.  Γελώντας μαζί με τους φίλους σας είναι το καλύτερο φάρμακο, και ίσως να καταλάβετε  ποιος είναι στο  ίδιο  μήκος κύματος μαζί  σας .Την Παρασκευή θα χρειαστεί να φανείτε ιδιαίτερα σοβαροί αλλά και γεμάτοι αυτοπεποίθηση προκειμένου να πάρετε τον έλεγχο μιας κατάστασης

Σάββατο : Εκφράστε τις προσωπικές σας επιθυμίες στον σύντροφο σας

 

tarw-Αιγοκερως

Σήμερα ο σύντροφος σας ή κάποιοι άλλοι θα θελήσουν να σας τεστάρουν. Δείξτε σιγουριά

Για αύριο Τρίτη όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά ,μουσική, γράψιμο κ.τ.λ.  θα βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης, Την Τετάρτη κάποια θέματα που σας απασχολούν δεν φαίνεται να λύνονται άμεσα. Δείξτε υπομονή! Την Πέμπτη  κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις σας κάνουν να πέσετε σε κατάθλιψη. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από αυτές.

Την Παρασκευή κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιρρίψουν τα βάρη και τις ενοχές τους σε εσάς. Αμυνθείτε! Το Σάββατο θα είναι γενικά μια καλή μέρα σε όλους τους τομείς

 

tarw-Υδροχοος

Την Κυριακή  το απόγευμα θα υπάρξουν κάποιες ουσιώδεις συζητήσεις με τον σύντροφο σας.

Η Δευτέρα σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους ψυχολογικά ώστε να θελήσετε να δώσετε μια άδεια στον εαυτό σας. Ημέρα Τρίτη ορισμένοι από εσάς που περιμένετε  κάποιες αποφάσεις από νομικά θέματα θα είναι υπέρ σας. Οι υπόλοιποι συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας για ένα εντυπωσιακό φινάλε. Την Τετάρτη η καθυστέρηση κάποιων σχεδίων σας απογοητεύει . Την Πέμπτη, η δημιουργία μιας σχέσης ή επιχείρησης θα υλοποιηθεί, κοιτώντας άφοβα προς το μέλλον. Την Παρασκευή κλείνουν παλιές εκρεμμότητες και υιοθετούνται νέες μέθοδοι επίλυσης προβλημάτων. Το Σάββατο σας βρίσκει γεμάτους φιλοδοξίες και ανακαλύπτετε ότι η επιτυχία είναι πολύ πιο εύκολη αν είστε έντιμοι με τον εαυτό σας.

 

tarw-Ιχθυες

Σήμερα είναι ανάγκη να πάρετε θέση σε κάποια θέματα  είτε αισθηματικά είτε οικονομικά. Αύριο Δευτέρα για πολλούς από εσάς θα υπάρξει καινούριο ξεκίνημα σχέσης ή δουλειάς.

Την Τρίτη μετά τη δουλειά θα υπάρξει ένα υπέροχο απόγευμα με τον σύντροφο σας.

Τετάρτη αυξημένες οι πιθανότητες για να απελευθερωθείτε από μια δύσκολη κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, ενώ την Πέμπτη θα νοιώσετε πιο ανανεωμένοι σωματικά ,ψυχολογικά, και πνευματικά .Την Παρασκευή με την συνδρομή του τροχού της τύχης νοιώθετε ότι η επιρροή σας έχει ανέβει και ότι μπορείτε να επιλύσετε πράγματα που σας φαίνονταν άλυτα μέχρι τώρα. Τέλος το Σάββατο αποφασίζετε να ξεκουραστείτε αφού έχετε μείνει τελείως ικανοποιημένοι.

 

Καίσαρας

 

tarw διαβάστε επίσης