zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 10/5

astrologia-dieleysi-dia

zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 10/5

 

zodia: αν εκμεταλλευτήκατε την χθεσινή επιρροή του ηλιου και του δια, φροντίστε να συνεχίσετε τη χρήση της πνευματικής στρατόσφαιρας.  Οι επαφές της μίας ημέρας δεν εξαφανίζονται απλά την επόμενη ημέρα. Συνεχίζουν να μας επηρεάζουν –κατά κάποιο τρόπο υποσυνείδητα, αλλά ακόμα με δυναμικό αντίκτυπο στην ανθρωπότητα.

 

Για σήμερα οι ευνοϊκές και μη ευνοϊκές όψεις και διελεύσεις, θα σχηματιστούν όλες μέσα σε δέκα ώρες, και μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται η θέση του άρη, η επαφή της αφροδιτης με τον κρονο και το τρίγωνο της σεληνης με τον ερμή σε αέρινα zodia.

 

Ενώ η θέση του ήλιου και η συμμαχία της σεληνης με τον ερμή προσφέρουν όμορφες ευκαιρίες για να υπάρξει πρόοδο όσον αφορά τις επενδύσεις και την διατροφή, όπως επίσης και την επικοινωνία, η δυσαρμονική επαφή της αφροδιτης με τον κρονο και η θέση του άρη, θα προσθέσουν στην εξίσωση μία σωματική, συναισθηματική και πνευματική δυσκολία. Τα ομαδικά αθλήματα καθώς και οτιδήποτε μπορεί να βάλει το μυαλό σας σε σκέψεις, μπορεί να σας βγάλει από το λήθαργο.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00