ζωδια: αστροσκοπιο Δευτέρα 26/1

astrologia-anadromoi-planites

ζωδια: αστροσκοπιο Δευτέρα 26/1

 

ζωδια: ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, κάτω από περίεργες συνθήκες. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις της μίας μέρας δεν εξαφανίζονται απλά την επόμενη. Αντί για αυτό, μένουν κάτω από την συνειδητή επιφάνεια –ικανές ακόμα να επηρεάσουν τις προσπάθειές μας ή τις ευνοϊκές όψεις, δίνοντας έξτρα ώθηση υποστήριξης.

 

Η Σεληνη στο ζωδιο του κριου, σχηματίζει μία εποικοδομητική συμμαχία με την αφροδιτη στο ζωδιο του υδροχοου. Αυτό ακούγεται ευχάριστο, όμως μην ξεχνάτε πως η σεληνη θα περάσει αργότερα στο ζωδιο του ταυρου. Η σεληνη στο γήινο ζωδιο του ταυρου μπορεί να σας βοηθήσει αν έχετε την ανάγκη να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις αγορές ή να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές όσον αφορά τις καθημερινές αποφάσεις. Ωστόσο, η αφροδιτη μετατρέπεται από φιλικός σύμμαχος σε δύσκολος ανταγωνιστής, λόγω της όψης της με τον πλανήτη πλούτωνα.

 

Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε εμφανή εμπόδια μπλοκάρουν το μονοπάτι της επιτυχίας σας. Διαχειριστείτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις με φινέτσα και μην γίνετε εσείς ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw