zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 23-25/1

erwtas-vres-agapi-zwdia

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 23-25/1

 

zodia: μην σας ξεγελάσει η σεληνη της Παρασκευής στο ευγενικό ζωδιο των ιχθυων. Αυτό που θα ξεκινήσει σαν ήρεμο σαββατοκύριακο, θα εξελιχθεί γρήγορα σε ένα διήμερο γεμάτο πάθος, ζέστη και πιθανότητες.

 

Η σεληνη περνάει στο ζωδιο του κριου το Σάββατο και συνεχίζει με ασταμάτητες όψεις μα αρκετούς πλανήτες του σύμπαντος. Ο κριος θέλει αυτό που θέλει, και αυτό το σαββατοκύριακο θα έχετε αρκετή υποστήριξη να σας βοηθήσει να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

 

Αν είστε ήδη σε σχέση, μαζί με τον αγαπημένο σας θα έχετε αρκετή ενέργεια να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ μαζί ή να αναζωογονήσετε την φλόγα στην σχέση σας. Ξεκινήστε μία φωτιά στην καρδιά αυτό το σαββατοκύριακο… δεν θα το μετανιώσετε.

zodia-taro-45

 

 

Τα ζωδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από όλα το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο στον ερωτικο τομέα είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του λεοντα και το ζωδιο του τοξοτη, δηλαδή τα ζωδια της φωτιάς.

 

Ευνοημένα θα είναι επίσης το ζωδιο των διδυμων, του ζυγου και το ζωδιο του υδροχοου, δηλαδή τα ζωδια του αέρα.

 

Τα λιγότερο ευνοημένα zodia αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο θα είναι το ζωδιο του ταυρου, του καρκινου, της παρθενου, του σκορπιου, του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων, δηλαδή τα ζωδια της γης και τα zodia του νερού.

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zwdia-zodia-tarw