zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 27/2-1/3

erwtas-vres-agapi-zwdia

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 27/2-1/3

 

zodia:Η σεληνη περνά στο κυκλοθυμικό ζωδιο του καρκινου, στο σπίτι της δηλαδή, την Παρασκευή το πρωί, και θα παραμείνει εκεί μέχρι την Κυριακή το απόγευμα. Έτσι, να περιμένετε πως το σαββατοκύριακο αυτό θα υιοθετήσει έναν τόνο που έχει να κάνει περισσότερο με την οικογένεια, την φωλιά σας και την ικανοποίηση αναγκών που αφορούν την ασφάλεια και όχι το ρομαντικό πάθος. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό θα αποτελέσει απίστευτη ανακούφιση –ειδικά αν το τελευταίο σαββατοκύριακο φτάσατε στα όριά σας.

 

Τώρα, εσείς και τα συναισθήματά σας θα έχετε την ευκαιρία να καθίσετε μαζί και να καταλάβετε αν είστε ή όχι πραγματικά ερωτευμένοι με κάποιον, ή αν είναι απλά σωματικό.

 

Ένα βαρόμετρο που θα μπορέσει να σας βοηθήσει σε αυτό είναι να ρωτήσετε τον εαυτό σας αν θέλετε ή όχι να συστήσετε τον σύντροφο σας στην οικογένεια. Η απάντηση θα είναι αποκαλυπτική. Αν είστε σε σοβαρή σχέση, θα υπάρξει τέτοια συγκέντρωση πάνω σε οικογενειακά θέματα που το ρομάντζο θα έρθει δεύτερο.

zodia-taro-45

 

Κανένα από τα δώδεκα zodia δεν θεωρείτε απίστευτα τυχερό το σαββατοκύριακο που έρχεται αλλά υπάρχουν κάποια που θα έχουν κάποια τύχη με το μέρος τους. Αυτά είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων. Αντίθετα, τα zodia με την λιγότερη τύχη αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw