zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 29-31/5

erwtas-vres-agapi-zwdia

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 29-31/5

 

zodia: δεν έχει πραγματικά σημασία τι ακριβώς θα κάνει η σεληνη αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς ο πλανήτης ποσειδώνας θα μας επισκιάσει με την ομίχλη του. Την Παρασκευή, η σεληνη θα βρίσκεται στο ζωδιο των σχέσεων, στον ζυγο, αλλά δεν θα είναι ακριβώς σε ηρεμία. Στην ίδια εξίσωση προστίθεται το τετράγωνο ανάμεσα στον πλανήτη της επικοινωνίας, ερμή, με τον ποσειδώνα. Και ας μην ξεχνάμε πως ο ερμής είναι ταυτόχρονα ανάδρομος! Οι συζητήσεις για τον έρωτα δεν θα είναι μόνο παραπλανητικές, αλλά ίσως νιώσετε πως συνεχίζετε να επαναλαμβάνετε τα λόγια σας σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σας ακούσουν.

 

Ύστερα, το Σάββατο, η σεληνη θα περάσει στο ζωδιο του σκορπιου, αλλά πάλι επισκιάζεται από το τετράγωνο του ήλιου με τον πλανήτη ποσειδώνα, που τελειοποιείται την Κυριακή. Ίσως νιώσετε ιδιαίτερη ένταση στον συναισθηματικό τομέα, αλλά ταυτόχρονα θα νιώσετε και σύγχυση –σαν να μην μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτό που αισθάνεστε. Οι αμφιβολίες στα ερωτικά θέματα θα είναι κάτι το συνηθισμένο αυτό το σαββατοκύριακο. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας και να θυμάστε πως πίσω από τα σύννεφα υπάρχει πάντα ο ήλιος.

 

Κανένα από τα δώδεκα zwdia δεν ευνοείται αυτό το σαββατοκύριακο στον έρωτα. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας με κάθε κόστος.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια