zodia: αστρολογια εβδομάδας 11-17/5

astrologia-dias-kronos

zodia: αστρολογια εβδομάδας 11-17/5

 

zodia: Υπάρχει μία τεράστια αλλαγή στην ενέργεια αυτή την εβδομάδα, καθώς ο αρης, θα αλλάξει zodia. Αρχικά, ίσως να μην ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε, όμως μην ανησυχείτε –δεν θα κρατήσει για πάντα. Συμβιβαστείτε με το γεγονός πως θα είστε περισσότερο ονειροπόλοι και ρομαντικοί αυτή την εβδομάδα παρά παραγωγικοί. Βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο κακό!

 

zodia 11/5: ο άρης στους διδυμους

Την Δευτέρα, ο αρης θα περάσει στο ζωδιο των διδυμω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου. Όταν ο πλανήτης της ενέργειας περάσει στο περίεργο και πνευματικό ζωδιο των διδυμων, να είστε σίγουροι πως θα έχετε το κίνητρο για πνευματικές επιδιώξεις. Στην πραγματικότητα, θα υπάρξει πάθος για μάθηση. Θα σκέφτεστε, θα μιλάτε και θα παίρνετε αποφάσεις με ταχύτητα φωτός! Επίσης, θα αλλάζετε τα σχέδιά σας αρκετά αυτή την εβδομάδα.

 

zodia 15/5: αντίθεση άρη-κρονου

Δυστυχώς δεν θα παρατηρήσετε μόνο την καλοσύνη του άρη στο ζωδιο των διδυμων αυτή την εβδομάδα. Την Παρασκευή θα σχηματίσει μία κοφτερή αντίθεση με τον κρονο, πράγμα που θα βάλει φρένο σε οτιδήποτε προσπαθείτε να πετύχετε. Σκεφτείτε το σαν σημάδι πως πρέπει να σιγουρευτείτε για τα σχέδιά σας και τα λόγια σας.

zodia-taro-45

 

zodia 16/5: τρίγωνο αφροδιτης-ποσειδώνα

Το Σάββατο, η αφροδιτη στο ζωδιο του καρκινου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ποσειδώνα, και ένα παραμύθι είναι πιθανό για όλους. Αν δεν είστε σε σχέση, θα φαντασιώνεστε αρκετά τον έρωτα. Είναι ιδανική περίοδος να προγραμματίσετε ένα πρώτο ραντεβού. Αν είστε σε σχέση, θα ξέρετε πως τουλάχιστον για τώρα έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια