zodia εβδομάδας 20-26/4

astrologia-dias-kronos

zodia εβδομάδας 20-26/4

 

zodia: να περιμένετε άφθονο αισθησιασμό και ερωτικές πιθανότητες αυτή την εβδομάδα.

 

zodia 20/4: ο ήλιος στον ταυρο

Την Δευτέρα, ο ήλιος περνάει στο ζωδιο του ταυρου και θα μπορέσετε να ρίξετε νέο φως στην ικανοποίηση των σωματικών σας αναγκών. Οι υλικές ανέσεις γίνονται πιο σημαντικές από ποτέ και είναι υπέροχη περίοδος για να δημιουργήσετε κάτι στο οποίο μπορείτε να αφεθείτε. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μία σχέση μέχρι ένα σπίτι –ή έναν τραπεζικό λογαριασμό.

 

zodia 21/4: τετράγωνο ερμή-δια, τρίγωνο αρη-πλουτωνα

Την Τρίτη, ο ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον δια και καλό θα ήταν να μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να τηρήσετε. Τα καλά νέα είναι πως με τον αρη να σχηματίζει τρίγωνο με τον πλούτωνα, αν υποσχεθείτε τον κόσμο, δεν θα σταματήσετε μέχρι να το πετύχετε. Είναι επίσης υπέροχη ημέρα για παθιασμένο, γήινο σεξ με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, χάρη στην επιρροή των πλανητών στον ταυρο και τον αιγοκερω.

zodia-taro-45

 

zodia 22/4: τρίγωνο ερμή-πλουτωνα, εξάγωνο αφροδιτης-δια, σύνοδος ερμή-αρη

Η Τετάρτη θα είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας χάρη στο τρίγωνο του ερμή με τον πλούτωνα και την σύνοδό του με τον αρη, μαζί και με το εξάγωνο της αφροδιτης με τον δια. Θα είστε παθιασμένοι με την επικοινωνία και δεν θα διστάσετε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας αυτό ακριβώς που θέλετε. Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως εκείνος θα σπεύσει να σας ικανοποιήσει!

 

zodia 26/4: εξάγωνο αφροδιτης-ουρανού

Ύστερα, την Κυριαή, η αφροδιτη και ο ουρανός θα συνδεθούν με τέτοιο τρόπο που σίγουρα θα δημιουργήσουν συναρπαστικές σπίθες στην ερωτική σας ζωή!

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

zwdia-zvdia-taro-00