zodia εβδομάδας 30/3 έως 5/4

astrologia-planitis-ploytwnas

zodia εβδομάδας 30/3 έως 5/4

 

zodia: ετοιμαστείτε για μία αρκετά πολυάσχολη εβδομάδα στην αστρολογια! Ο άρης αλλάζει ζωδιο, υπάρχει μία έντονη σεληνιακή έκλειψη, και αρκετές ακόμα δραστηριότητες…

 

zodia 30/3: τρίγωνο αφροδιτης-πλουτωνα, ερμής στον κριο

Αυτή η Δευτέρα θα είναι η καλύτερη ημέρα για τον έρωτα. Η αφροδιτη στο ζωδιο του ταυρου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον πλούτωνα, που έχει να κάνει με την ένταση και την ικανοποίηση (σε αυτή τη περίπτωση, γη και αισθησιασμός). Ο ερμής  αλλάζει ζωδιο και περνά στον κριο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Απριλίου. Με τον ερμή στο ζωδιο του κριου, δεν θα δυσκολευτείτε να ζητήσετε αυτό που θέλετε!

 

zodia 31/3: άρης στον ταυρο

Την Τρίτη, ο άρης περνά στο ζωδιο του ταυρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Μαΐου. Η δύναμη της δράσης θα είναι αποφασισμένη και ορμητική. Σίγουρα η θέση του αρη στο ζωδιο του ταυρου είναι πιο αργή από άλλες θέσεις, αλλά μην γελιέστε –ποτέ δεν χάνει τον στόχο του! Αν ψάχνετε για έναν αργό, σταθερό ρυθμό για να κάνετε τη δουλειά σας, θα λατρέψετε τις επόμενες εβδομάδες. Επίσης, με τον αρη στο ζωδιο του ταυρου, να περιμένετε περισσότερο πάθος όσον αφορά την επιδίωξη των σωματικών απολαύσεων.

zodia-taro-45

 

zodia 2/4: τρίγωνο ερμή-κρονου, τρίγωνο ήλιου-δια

Αυτή την Πέμπτη, ο ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον κρόνο όσο ο ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον δια. Να περιμένετε μία θετική και ειρηνική ημέρα στην οποία θα απολαύσετε παραγωγικές συζητήσεις και εμπνευσμένες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Απολαύστε την ημέρα όσο κρατήσει διότι το σαββατοκύριακο θα είναι έντονο!

 

zodia-astra-tarot

 

zodia 4/4: σεληνιακή έκλειψη στον ζυγο

Μία προκλητική σεληνιακή έκλειψη στο ζωδιο του ζυγου το Σάββατο ίσως φέρει ένα άσχημο τέλος σε μία σχέση (επαγγελματική ή προσωπική).

 

zodia 5/4: τετράγωνο ήλιου-πλουτωνα

Ύστερα, την Κυριακή, ο ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον πλούτωνα. Τίποτα δεν θα είναι πολλά υποσχόμενο κάτω από αυτή την ενέργεια. Προσοχή!

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zodia-tarw