zwdia: αστροσκοπιο Δευτέρας 22/12

astrologia-anadromoi-planites

zwdia: αστροσκοπιο Δευτέρας 22/12

 

zwdia: η πλανητική ευθυγράμμιση της Κυριακής, μπέρδεψε κάπως τα πράγματα πάνω στην ώρα που ξεκινάει η επόμενη εβδομάδα. Η ενέργεια του ουρανού μας επηρεάζει ακόμα, όσο η νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω προσπαθεί να μας βοηθήσει να βάλουμε σε εφαρμογή σημαντικά επαγγελματικά σχέδια. Τα παράπονα ξεκινούν από νωρίς για να μας δοκιμάσουν, χάρη στον πλανήτη πλουτωνα, όσο η αφροδιτη και ο κρονος συγκρούονται, κάνοντας το δικό τους κομμάτι για να επιλυθούν καταστάσεις. Ευτυχώς, αυτές οι αφυπνίσεις αδρανοποιούνται από την μηνιαία επικοινωνιακή ενίσχυση της ένωσης της σεληνης με τον ερμή στο ζωδιο του αιγοκερω. Η σεληνη μας δίνει επίσης ώθηση να φροντίσουμε την ασφάλεια των ζητημάτων που αφορούν την κατοικία και την επαγγελματική μας θέση.

 

Συγχρονιστείτε με την πνευματική θέληση και την πνευματική συγκέντρωση, όσο προχωράτε σε σημαντικά πρότζεκτ έρευνας, όταν η σεληνη προχωρήσει για να ενωθεί με τον πλουτωνα. Η εργασία αυτή θα αποδειχθεί αρκετά παραγωγική με την βοήθεια του ποσειδώνα. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που έχουν πολλά νεύρα καθώς η σεληνη παραλληλίζεται με τον πλανητη άρη.

 

Τέσσερις ώρες αργότερα, η σεληνη δημιουργεί την τέταρτη σημαντική της σύνοδο για την συγκεκριμένη μέρα –μία σύνοδο με την βασίλισσα της παραδοσιακής ομορφιάς και του ρομάντζου –την αφροδιτη. Ενώ χτίζεται δημιουργικός, καλλιτεχνικός και ευαίσθητος συναισθηματισμός από την ένωση της αφροδιτης με την σεληνη, η ευθυγράμμιση της σεληνης μας βάσει σε αρκετά άβολη θέση σχεδόν για τις επόμενες εικοσιτέσσερις ώρες. Φροντίστε να κοιμηθείτε σωστά το βράδυ για να αποφύγετε την εξάντληση.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia