Zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτη 27/11

astrologia-kronos-20-7

Zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτη 27/11

 

Zwdia: όλοι  μας σήμερα θα έχουμε την εντύπωση πως το σύμπαν προσπαθεί να επηρεάσει τις αισθήσεις μας, να καταστρέψει τα οράματά μας και να μας αρνηθεί τις επιτεύξεις μας, μέσα από δύσκολες πλανητικές όψεις. Η αλήθεια είναι πως στον ουρανό υπάρχει μία περίεργη ευθυγράμμιση που μπορεί να επηρεάσει έντονα την αρμονία της ζωής μας και να ενισχύσει τη σύγχυση. Οι περισσότερες ημέρες έχουν έναν δίκαιο αριθμό ευνοϊκών και δύσκολων όψεων, και εξαρτάται από εμάς εξαρτάται να κάνουμε πρόοδο στις θετικές στιγμές και να είμαστε πιο συντηρητικοί στις προκλητικές στιγμές. Σήμερα, η σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου, δίνει μία ανανεωμένη έμφαση στα ομαδικά πρότζεκτ, στα ομαδικά αθλήματα, στις κοινωνικές δραστηριότητες και στον εθελοντισμό, και σε οτιδήποτε βρίσκεται κοντά στην καρδιά της φιλοσοφίας.

 

Η αφροδίτη και ο αρης μας δίνουν μία αξιέπαινη ώθηση –καλλιτεχνικά και κοινωνικά, αλλά μετά από λίγο ο κρονος σχηματίζει ένα προκλητικό και δύσκολο τετράγωνο με τον πλούτωνα, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με αρνητισμό. Αν μπορέσετε να επανέλθετε γρήγορα από αυτή την ανατροπή των γεγονότων, να θυμάστε πως η σεληνη θα σχηματίσει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με την αφροδίτη, φέρνοντας πίσω την αισιοδοξία και ενισχύοντας τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές σχέσεις. Ο ουρανός από τη πλευρά του, μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε περισσότερο παραγωγικοί στους τομείς της καθημερινότητάς μας.

 

Ο ερμής προσθέτει αφθονία και καλή τύχη μπαίνοντας στον τοξότη –ένας κύκλος που θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου. Βγείτε έξω σήμερα και αφήστε στην άκρη όλες σας τις ανησυχίες, τις οποίες σίγουρα θα προκαλέσει η όψη κρόνου-πλούτωνα.

zodia-taro-45

 

zwdia