zwdia εβδομάδας 12-18/1

astrologia-maioy-2014

zwdia εβδομάδας 12-18/1

 

zwdia: Είναι μία εβδομάδα αλλαγών και πνευματικών ανακαλύψεων. Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ανατροπές πίσω από την εβδομαδιαία κίνηση των πλανητών και δείτε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.

 

zwdia 12/1: ο αρης στους ιχθυες

Την Δευτέρα, ο πλανήτης της δράσης, αρης, περνά στο ονειροπόλο ζωδιο των ιχθυων. Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, θα πάρετε αυτό που θέλετε αν επιδείξετε και καλλιεργήσετε τον πνευματικό πολεμιστή που κρύβετε μέσα σας. Το να παλεύετε με γροθιές δεν θα σας οδηγήσει πουθενά όσο ο αρης βρίσκεται στο ζωδιο των ιχθυων, αλλά η μάχη με συμπόνια και σκοπό, θα το κάνει. Αν έχετε κάποιο ιδανικό για να υποστηρίξετε, το σύμπαν θα σας ευνοήσει.

 

zwdia 13/1: εξάγωνο Αφροδιτης-ουρανού

Την Τρίτη, η αφροδιτη και ο ουρανός ενώνονται αρκετά σεξουαλικά. Θα απολαύσετε τις πιο αναπάντεχες ρομαντικές περιπέτειες με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως συναντήσετε κάποιο καινούριο πρόσωπο. Η φωτιά και ο αέρας ευνοούνται περισσότερο από αυτόν τον ερωτικό συνδυασμό.

zodia-taro-45

 

 

zwdia 14/1: εξάγωνο ερμή –ουρανού

Την Τετάρτη, ο ερμής στο ζωδιο του υδροχοου και ο ουρανός θα σχηματίσουν φιλική όψη, και θα υπάρχουν παντού ευφυείς ιδέες. Αν ανακαλύψετε την διάνοια μέσα σας, γράψτε σε χαρτί όποια ιδέα σας έρθει στο μυαλό, όσο τρελή και αν ακούγεται.

 

zwdia 15/1: τετράγωνο αρη-κρονου

Την Πέμπτη, ο αρης στο ζωδιο των ιχθυων θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο στο ζωδιο του τοξοτη. Θα είναι δύσκολο να προχωρήσετε σε οτιδήποτε αυτή τη μέρα. Θα υπάρξει απογοήτευση ή σημαντική αντίσταση η οποία θα σας βάλει στον πειρασμό να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Μην τα παρατήσετε. Πιέστε περισσότερο. Αν πιστεύετε στον εαυτό σας, θα πετύχετε.

 

zwdia-3-zodia