ζωδια εβδομάδας 22-28/12

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

ζωδια εβδομάδας 22-28/12

 

ζωδια: αυτή η εβδομάδα κρύβει μία καρμική γροθιά, καθώς ο κρονος αλλάζει ζωδιο. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σας!

 

ζωδια 23/12: κρονος στον τοξοτη

Την Τρίτη, ο κρονος, ο πλανήτης των ορίων, των μαθημάτων και της υπευθυνότητας –ο μεγάλος καρμικός δάσκαλος –αλλάζει ζωδια, περνώντας από το ζωδιο του σκορπιου στο ζωδιο του τοξοτη. Ο τοξοτης είναι ένα ζωδιο που αφορά την επέκταση και την ελπίδα, ενώ ο κρονος είναι αρκετά περιοριστικός πλανήτης. Έτσι, πως θα εκφράσει ο κρονος την ενέργειά του στο ζωδιο του τοξοτη μέχρι το τέλος του 2017; Αρκετά περίεργο…

 

Αρχικά, ο κρονος στο ζωδιο του τοξοτη θα περιορίσει την αισιοδοξία σας και θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ρεαλιστικοί όσον αφορά τις θετικές σκέψεις. Ο νόμος της έλξης; Τι θα λέγατε για προβλήματα και κοινή λογική; Αυτό πρόκειται να κάνει ο κρονος στον τοξοτη.

zodia-taro-45

 

Ο κρονος στο ζωδιο του τοξοτη, θα απαιτήσει να χτίσετε γερά θεμέλια όσον αφορά τα ρεαλιστικά σας πιστεύω και θα έχετε την θέληση να βρείτε αποδείξεις για τις ιδέες σας. Τα καλά νέα είναι πως μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διέλευση στο ζωδιο του τοξοτη, θα έχετε την ικανότητα να φτάσετε στον ουρανό και ταυτόχρονα να κρατήσετε και τα δυο σας πόδια γερά στο έδαφος.

 

ζωδια 24-26/12: τετράγωνο ερμή-ουρανού

Την Τετάρτη, ο ερμής στο ζωδιο του αιγοκερω, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ουρανό, και την Πέμπτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον πλούτωνα. Η επικοινωνία θα είναι έντονη και επιθετική. Ύστερα, την Παρασκευή, θα υπάρξει ελπίδα. Ο ηλιος στο ζωδιο του αιγοκερω θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ποσειδώνα. Θα χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας χωρίς να νιώθετε πως έχετε τρελαθεί.

 

zwdia-3-zodia