Χαρτομαντεία, Η τράπουλα Hal μιλάει για τις σχέσεις των ζωδίων!

taro-mythoi-alitheies

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα Hal μιλάει για τις σχέσεις των ζωδίων!

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια 5-10 ημέρες

Κριός: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Αλλάζουν κάποιες καταστάσεις μέσα στον μήνα αυτό, που θα σας δώσουν και την πρακτική βοήθεια για να φύγετε από την οικονομική μετριότητα και να φτιάξετε γενικότερα την ζωή σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Περνάτε μια δύσκολη φάση στην ερωτική σας ζωή, η οποία πρέπει άμεσα και να λήξει. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας, που θέλει και αυτός από την δική του την μεριά να σας παρουσιάσει κάποιες ιδέες του.

Δίδυμοι: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δείχνετε ότι έχετε ερωτευτεί κάποιον που δεν είναι όμως ακόμη διαθέσιμος – ελεύθερος. Αυτό θα πρέπει να το κρατήσετε όμως μόνο για εσάς, καθώς κάτι άλλο θα ήταν παρεξηγήσιμο.

Καρκίνος: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Όλα τείνουν να τακτοποιηθούν, μέσα στην εργασία και την ερωτική σας ζωή, πλέον. Αυτό δεν είναι και κάτι που πρέπει να το αφήσετε να ξανα- χαλαρώσει. Δεν είστε για πειράματα.

chartomantia-087

Λέων: ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Τα φιλικά πρόσωπα που σας περιβάλλουν, σίγουρα σας έχουν πια φτιάξει την ψυχολογία! Από τον νέο μήνα του Σεπτεμβρίου, κάποια νέα αγάπη θα σας ψάξει.

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα Hal μιλάει για τις σχέσεις των ζωδίων!

Παρθένος: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Έχετε πολλά νεύρα με τον πρώην σας, που συνεχίζει να σας προκαλεί διάφορα εμπόδια και προβλήματα, σε κάθε νέο σας βήμα με έναν καινούργιο σύντροφο.

Ζυγός: ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Δεν είναι μέσα στα σχέδια σας οι δεσμεύσεις. Πρέπει πρώτα να διορθώσετε τα οικονομικά και κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα. Όποιος αντέχει, μπορεί να σας περιμένει.

zodia-88

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Σκορπιός: Ο ΔΙΑΣ

Σκούρα τα πράματα μέσα στην σχέση σας, μιας και ο σύντροφος σας τείνει να ανακαλύψει κάποια λάθη σας. Προσέχετε πλέον τις υπερβολικές καταστάσεις… τις παράλληλες.

Τοξότης: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν είστε εσείς για να κάνετε υπομονή, για κανέναν έρωτα. Το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε μέσα σε μια σχέση, που θα έχετε δικό σας έναν άνθρωπο και όχι να τον μοιράζεστε.

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα Hal μιλάει για τις σχέσεις των ζωδίων!

taro-zodia-76

Αιγόκερως: ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε αυτήν την εποχή. Να χαθείτε κυνηγώντας έναν έρωτα άπιαστο ή να δώσετε περισσότερη προσοχή, σε υποθέσεις εργασίας και σπιτιού.

Υδροχόος: Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Αν έχετε μείνει πολύ καιρό τώρα μόνοι σας, θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, σε προτάσεις που θα σας έρθουν, μιας και οι εποχές έχουν αλλάξει.

Ιχθείς: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Εσείς που μένετε μακριά από επανασυνδέσεις, να είστε σε μια υποψία, ότι αυτό το παιχνίδι ακόμη για το ζώδιο σας δεν έχει τελειώσει και από τα τέλη του μήνα, ξεκινάει νέος γύρος επικοινωνιών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia