Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 25/05

zodia

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 25/05

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Η τύχη που υπάρχει στο σύμπαν, για το δικό σας ζώδιο είναι πραγματικά μεγάλη, και θα το δείτε και πρακτικά στα έσοδα σας άμεσα.

zodia-zvdia-22

Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

 

Ταύρος

Θέλετε μια ηθική επιβεβαίωση τελικά, από τον άνθρωπο σας, που ζητά και αυτός από την μεριά του, να απομακρύνετε όλα αυτά που σας χωρίζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Νέες και σημαντικές φιλίες και γνωριμίες, θα έρθουν στην διαδρομή σας και ίσως και μέσα από αυτό το καλό κλίμα, μια νέα αγάπη να γίνει γεγονός.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος

Θα πρέπει να αξιολογήσετε πια τις καταστάσεις που ζείτε, μέσα στην σχέση σας, και σε δεύτερο βαθμό, να πάρετε την απόφαση για το αν θα συνεχίσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

chartomanteia-44

Λέων

Κάθε χωρισμός έχει τον πόνο του. Στην δική σας μοναδική περίπτωση, έχει ζημιωθεί και η τσέπη σας, που μάλλον την προβάλατε και από την αρχή της σχέσης σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος

Χειριστείτε τα οικονομικά σας, με τον πιο συνετό τρόπο αυτήν την εποχή. Θα έχετε την εύνοια για να τα πολλαπλασιάσετε …και να διορθώσετε την ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Οι πραγματικές αγάπες, δεν έχουν πόνο. Αν τελικά αυτό που ζείτε, η σχέση σας, δεν έχει κάτι σημαντικό να σας προσφέρει πιθανόν και να πρέπει να μείνετε εκτός.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων

Σκορπιός

Αν έχετε μια ακατάλληλη εργασία, που μόνο σας ταλαιπωρεί, πρέπει να κινητοποιηθείτε. Οι ευκαιρίες από την νέα εβδομάδα θα έρθουν από φιλικά πρόσωπα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Τοξότης

Μην κατηγορείτε μόνο την άλλη πλευρά, της σχέσης για τα λάθη που συμβαίνουν. Φέρετε και εσείς ευθύνες που υπηρετείτε μην σωστές πρακτικές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως

Αυτό που ηρεμεί το μυαλό σας, είναι η οικονομική σας σταθερότητα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσο για την σχέση σας, μάλλον σας ταλαιπωρεί.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος

Η σχέση σας είναι τόσο ισχυρή, που ότι και να συμβαίνει, από εξωγενείς παράγοντες δεν πρόκειται, να υποστεί κάποιο πλήγμα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Αναζητάτε την ερωτική περιπέτεια, αλλά ακόμη δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις σχέσεις σας με το παρελθόν. Αν σας πέσουν όλα μαζί, τι θα κάνετε?
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.