Αύγουστος – Επανασυνδεσεις και επιστροφές συντρόφων

62539

Επανασυνδέσεις και επιστροφές Συντρόφων – Αύγουστος

Ο πιο ζεστός μήνας έρχεται, και μαζί του φέρνει και τις ευκαιρίες για θετικές αλλαγές σε υποθέσεις καρδιάς.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05/01, 06/02, 07/03, 02/04, 14/05, 21/05, 03/06, 07/08, 10/09, 12/10, 19/11, 30/11, 08/12, 20/12.

Αναλυτικά:

Κριός: Σταθείτε και ακούστε τι σας λένε. Ίσως και κάπου εκεί να είναι η λύση του προβλήματος μέσα στην σχέση σας, που έχει τόσα σκαμπανεβάσματα. Είσαστε με πολλές αστρολογικές όψεις, να σας ευνοούν από την νέα σελήνη και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, άρα πράξτε εποικοδομητικά.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια της Γης

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Είσαστε αρκετά ικανοποιημένοι, από την εξελικτική πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Μέσα σε αυτά θα αισθανθείτε και πολύ καλύτερα, από την πλευρά του ταιριού σας, που θα τον δείτε να κάνει φιλότιμες προσπάθειες να αποβάλει τελείως από το μεταξύ σας, παλιές αμαρτωλές ιστορίες.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια της Φωτιάς

Δίδυμοι: Κρατάτε κλειστό το στόμα αυτήν την περίοδο. Δεν είστε και στα πολύ καλά σας, με τόσα που σας έχουν συμβεί. Η καρδιά σας ακόμη ψάχνει να βρει τον τρόπο, να ανασυνταχθεί. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε. Όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι έχετε τον χρόνο, να κάνετε τους απολογισμούς σας, παράλληλα με το να απολαμβάνετε τις διακοπές σας.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια του Νερού

Καρκίνος: Προσπαθείτε να κάνετε κάποιον να σας ερωτευτεί και το κάνετε με πολύ λάθος τρόπο. Δείξτε εσείς το σινιάλο εκεί που σας ενδιαφέρει, και αφήστε την άλλη πλευρά, να δείξει το πράσινο φως. Όλος ο Αύγουστος προσφέρετε για αλλαγές, αλλά και γνωριμίες που μπορούν πια να κάνουν την καρδιά σας να αισθανθεί γαλήνη.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια του Αέρα

Λέων: Απολαμβάνετε μια πολλή καλή περίοδο, που όλα κυλούν ήρεμα και χωρίς άλλες εκπλήξεις. Ανάμεσα σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε, το επόμενο διάστημα, μην αμελήσετε και κάποια οικογενειακή σας υπόθεση (εκκρεμή διαζύγιο – περιουσιακά), που ζητούν την προσοχή σας. Πολλές και οι αισθηματικές κατακτήσεις, που έρχονται στους αδέσμευτους.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Απέχετε από τα αισθηματικά δρώμενα γενικότερα. Η διάθεση σας έχει επηρεαστεί άρδην, από καταστάσεις της ζωής σας που απλά δεν μπορείτε στο τώρα να διαχειριστείτε. Από την ώρα που η Αφροδίτη, θα έρθει πάνω σας, θα αισθανθείτε την ανάγκη να γυρίσετε τον τροχό των αλλαγών. Αυτό θα σας φέρει μπροστά και σε μια επανένωση.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια της Γης

Ζυγός: Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη. Έχετε καταφέρει να αποβάλετε από την καθημερινότητα σας συμπεριφορές και άτομα, που δεν σας ταίριαζαν. Είσαστε σε ετοιμότητα για όλα. Αυτοί που είναι μόνοι τους θα μπορέσουν να βρουν άτομα που να ταιριάζουν, στα χαρακτηριστικά της καρδιάς τους.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια του Νερού

Σκορπιός: Διατηρείστε μικρό το καλάθι των εισπράξεων, σε αισθήματα αυτόν τον μήνα. Πολλά αυτά που συνέβηκαν, από τις αρχές του Καλοκαιριού. Είσαστε σε σκέψεις πια να μείνετε μόνοι σας, και χωρίς πια την μόνιμη αγωνία του ποιος θα κάνει την επανασύνδεση. Οργανώστε άνετα τις διακοπές σας και μην απομακρύνεστε από τα δεδομένα.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια του Αέρα

Τοξότης: Το καλό σας κάρμα αυτήν την εποχή, σας σπρώχνει σε νέες εξερευνήσεις που θα αποκαλύψουν καινούργιες αγάπες. Όλος ο Αύγουστος είναι ένας δημιουργικός μήνας, για εσάς και ιδιαίτερα για τα ζητήματα της αγάπης. Αδιαφορήστε για το έγινε παλαιότερα, και ανοίξτε τις πόρτες για αυτούς που τελικά μπορούν να σας κατακτήσουν.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια της Φωτιάς

Αιγόκερως: Έχετε σίγουρα εκτιμήσει κάποιες καταστάσεις λάθος. Αυτό το αντιλαμβάνεστε και στο τώρα που όλα δείχνουν να είναι πάνω σε μια τεθλασμένη γραμμή. Από την νέα σελήνη του Αυγούστου και μέχρι την πανσέληνο, θα δείτε και θα ακούστε ακόμη περισσότερα, που θα σας ωθήσουν στις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Αδιαφορείτε για το τι έγινε στο παρελθόν. Εστιάζετε την προσοχή σας στο δημιουργικό μέλλον, και απλά έχετε αφήσει μια χαραμάδα για να χωρέσουν μόνο σοβαρές προτάσεις και αληθινά συναισθήματα. Το υπόλοιπο του Αυγουστιάτικου Καλοκαιριού, θα είναι γεμάτο από φλερτ και ενδιαφέρουσες επαφές.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια του Νερού

Ιχθείς: Έχετε διδαχτεί από τα λάθη του παρελθόντος. Δεν σας ενδιαφέρει να είστε μέσα σε σχέσεις που δεν σας ανταποδίδουν κάτι περισσότερο. Κρατάτε τα ηνία σε χωρισμούς αυτό το Καλοκαίρι, αλλά και σε επανασυνδέσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν με πήγαινε και έλα. Φυσικά είναι στο χέρι σας, η τελική απόφαση.
Ερωτική εξωστρέφεια από: ζωδια του Αέρα

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ζώντας με την ελπίδα… απλά καθυστερείτε την ζωή σας. Μια λογική πίστωση χρόνου, είναι ανεκτή! Όποιος σας θέλει και μπορεί να σας έχει, ας κινητοποιηθεί πρώτος.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις