Ερωτικές συναστρίες 2017. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Ερωτικές συναστρίες 2017. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Μετράμε ανάποδα για το νέο έτος. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και σχετικά λίγος χρόνος για να λυθούν πάσης φύσεως εκκρεμότητες. Τα ζευγάρια σε οποιαδήποτε στάδιο της σχέσης τους και να βρίσκονται, θα έχουν ταχύτατες εξελίξεις, σίγουρα προς το καλύτερο.
Αναλυτικά για όλους:

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς
Αν δεν έχετε διάθεση να εμπλακείτε σε σοβαρές κουβέντες γύρω από δέσμευση, τότε καλύτερα μην ρίχνετε τυχαία πυροτεχνήματα. Η άλλη πλευρά μπορεί και να ελπίζει μάταια. Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας, είναι πιθανόν, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, να κάνετε και πιο σοβαρά βήματα. Τα οικονομικά σας θα σας υποστηρίξουν σε όλα.
Τύχη με ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης
Αν δεν κάνετε εσείς σας ισχυρό ζώδιο κάτι, όλα θα καθυστερήσουν να ολοκληρωθούν. Είναι από μόνος του ένας πολύ δύσκολος συνδυασμός που θα πρέπει συνεχώς, να βρίσκονται οι τρόποι, για να κρατιούνται οι αισθηματικές ισορροπίες. Ακόμη και αυτοί που το προηγούμενο διάστημα, χώρισαν θα βρουν τον τρόπο για να είναι μαζί και καλά.
Τύχη με ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

zodia-taro-45

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει τον ζωδιακό σας συνδυασμό, είναι η Πυρκαγιά. Με τόσα αστρολογικά γεγονότα από τις πρώτες ημέρες του νέου έτους να σας υποστηρίζουν, μόνο για κάτι περισσότερο και καλύτερο μπορείτε να πάτε εσείς οι δύο. Τα οικονομικά ιδίως των αερικών θα πάνε πολύ πιο δυνατά από τον Φεβρουάριο και μετά, έτσι ώστε πολλά σχέδια να γίνουν πραγματικότητα.
Τύχη με ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Ερωτικές συναστρίες 2017. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Ο νέος χρόνος εισέρχεται με πολλές εκπλήξεις για τον ιδιαίτερο αστρολογικό σας συνδυασμό. Αυτό σημαίνει ότι έχετε αρκετό χρόνο για να καταστρώσετε τα κοινά σας σχέδια. Το νέο έτος θα σας δώσει μέχρι και τους στρωμένους δρόμους προς την κατεύθυνση ενός γάμου, και ίσως και την ολοκλήρωση ενός ταλαιπωρημένου – παλιού διαζυγίου. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν άμεσα.
Τύχη με ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης
Ένας ζωδιακός δεσμός, που είναι σίγουρα αξιοζήλευτος. Με τον Ήλιο πάνω στον Αιγόκερω, όλος ο πρώτος μήνας του έτους, θα σας δώσει όλα αυτά που αποζητάτε και σε ύλη και σε συναίσθημα. Κρατάτε τα ηνία πάνω σε υποθέσεις γάμων αλλά και συμπορεύσεων κάθε είδους. Πολλές και οι εγκυμοσύνες, που θα δώσουν ανέλπιστη χαρά σε όλους.
Τύχη με ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Και οι δύο με τον ανάδρομο Ερμή, μόνο πιο κοντά μπορείτε να έρθετε και με εύκολο πια τρόπο. Το 2017 εισέρχεται με ιδιαίτερα αστρολογικά φαινόμενα που όμως θα σας κάνουν να δείτε, με μια πιο καθαρή ματιά, τις επιλογές που θα έχετε. Μέσα από την σκληρή εργασία, και οι δύο θα καταφέρετε να αποκτήσετε την οικονομική σας ανεξαρτησία και καλύτερη ψυχολογία.
Τύχη με ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Εισέρχεστε με χαρά σε μια πιο γόνιμη επιτέλους περίοδο της καθημερινότητα σας, που θα σας δώσει λύσεις, για όλα αυτά που ήταν μέχρι τώρα στάσιμα. Μετά την Πανσέληνο του Ιανουαρίου, ακόμη και οι πρώην πειρασμοί θα τερματιστούν μια για πάντα. Ευχάριστα γεγονότα και εκπλήξεις, που θα οδηγήσουν πολλά ζευγάρια στην εκκλησία. Δικαίωση και σε οικονομικά – νομικά ζητήματα.
Τύχη με ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Όλα είναι φτιαγμένα σε αυτήν την νέα χρονιά για εσάς. Μπορεί να αστρολογικά δεδομένα να σας κοντράρουν λίγο παραπάνω, αλλά αυτό θα είναι καλό για την σχέση σας. Πολλά και αυτά που θα σας αποκαλυφθούν και θα είναι και ευχάριστα. Τυχόν διαφωνίες, θα διαγραφούν και τα οικονομικά που θα προοδεύσουν θα δώσουν λύσεις και πολλά χαμόγελα.
Τύχη με ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Μεγάλες αλλαγές προμηνύονται για όλους εσάς, που έχετε πραγματικά πάρει τις αποφάσεις σας, για την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής. Σίγουρα αυτή η αισθηματική επένδυση μόνο σε δέσμευση και κάτι περισσότερο θα καταλήξει μέσα στο πρώτο 3μηνο του έτους 2017. Επιπροσθέτως σχέδια, για να μετοίκιση και μεγάλες αγορές, ευνοούνται.
Τύχη με ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Πριν ακόμη λήξει το έτος αυτό, εσείς θα σαν ζευγάρι θα έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, για όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Παιδιά, γάμοι, συγκατοικήσεις είναι στο μενού του πρώτου εξαμήνου. Η Αφροδίτη σε όψεις με τον Ποσειδώνα, θα επαναφέρουν και πάλι τους χωρισμένους σε κοινή αισθηματική πορεία.
Τύχη με ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Ερωτικές συναστρίες 2017. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν