ΗΟΜΟ – Καλοκαίρι, Διακοπές, Έρωτες για όλους

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

ΗΟΜΟ – Καλοκαίρι, Διακοπές, Έρωτες για όλους

 

Η καλύτερη εποχή του χρόνου έφτασε. Τα μαγιό και τα αντηλιακά είναι ανά χείρας, και το μόνο που απομένει είναι ένας προορισμός και ένας νέος έρωτας. Σε όλα αυτά ο φλύαρος Ερμής και η ερωτική Αφροδίτη, έχουν μια κρυφή συμμαχία.

 

Ζωδια της Φωτιάς:
Ελεύθεροι: Ερωτικές περιπέτειες και εξελίξεις κρύβει ο Ιούνιος, για όλους όσους είναι μόνοι, και ίσως και σε μια φάση που δεν επιθυμούν να εμπλακούν ακόμη με κάποιον, σε σοβαρή σχέση – δέσμευση.

Σε Σχέση: Έχετε δει και έχετε τσεκάρει όλα αυτά που χρειαζόντουσαν, για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, για τον σύντροφο που υπάρχει στην ζωή σας. Πάντως, με σύμμαχο την ερωτική Αφροδίτη, για όλους αυτούς που τελικά έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν μαζί, όλα θα τους έρθουν πιο βολικά.

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζωδια της Γης:
Ελεύθεροι: Όλο το Καλοκαίρι είναι δικό σας. Ο Δίας έχει εξασφαλίσει την οικονομική σας σταθερότητα και εξέλιξη, άρα το μόνο που απομένει είναι να εξετάσετε πολύ πια προσεχτικά όλους αυτούς, που θα σας πλησιάσουν τις επόμενες εβδομάδες, και θα θελήσουν την ερωτική σας προσοχή.

Σε Σχέση: Είσαστε στο κατώφλι αποφάσεων. Αυτά που συνέβηκαν την Άνοιξη, σίγουρα δεν θα επιτρέψετε να επαναληφθούν το προσεχές διάστημα. Βάλτε τους λογικούς σας όρους, και μην κάνετε πίσω σε αυτά που λεει η ηθική σας.

tarw-taro-xartomanteia

Ζωδια του Αέρα:
Ελεύθεροι: Ο περισσότερος πληθυσμός των αέρινων ζωδίων είναι σε κατάσταση, που δεν υπάρχει διάθεση – χρόνος για δεσμεύσεις. Το πιο πιθανόν είναι να θέλετε να ζήσετε αυτό το Καλοκαίρι, μακριά από υπερβολές συναισθημάτων και όλα τα παρελκόμενα.

Σε Σχέση: Το Καλοκαίρι ξεκινάει, με τους σύμμαχους Αφροδίτη και Ερμή να συμπαραστέκονται στα ζευγάρια όσων έχουν απομακρυνθεί ή χωρίσει. Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη θα δώσουν τις κατάλληλες αφορμές για συναντήσεις και εκ βαθέων συζητήσεις, που θα οδηγήσουν και στο τελικό πόρισμα για την πορεία της σχέση.

taro-oroskopio-54

Ζωδια του Νερού:
Ελεύθεροι: Τρέχετε μακριά πλέον από καταστάσεις και πρόσωπα, που σας πλήγωσαν. Οι μέρες μέσα στον Ιούνιο, την εποχή των Διδύμων, ίσως να είναι και οι καλύτερες για να κάνετε καινούργιες επαφές, με κόσμο που μέχρι τώρα ίσως και μην παίρνατε στα σοβαρά.

Σε Σχέση: Η πλειοψηφία είναι με τις μπαταρίες μισοάδειες…. προς άδειες τελείως. Σε αυτό έχετε συμβάλει και εσείς με την μόνιμη αποδοχή των λάθος ατόμων και καταστάσεων, μόνο και μόνο από ανασφάλεια μην μείνετε μόνοι σας.