Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 02/06 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς κάποια στιγμή θα πρέπει να βγείτε από την ακινησία και να έρθετε και πάλι στο φως. Μια ερωτική απογοήτευση, δεν μπορεί να σας βάλει εμπόδια.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Η θέση σας είναι λεπτή, και σε λίγο θα γίνει δύσκολη, καθώς θα πρέπει να πάρετε τελικές αποφάσεις, για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από την ζωή σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Όλα έχουν κάτι που σας ενοχλεί. Μπορεί να έχετε και κάποια παλιά απωθημένα, αλλά στο τώρα, κρατήστε την εσώτερη σας ισορροπία.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Με τον μοναδικό σας τρόπο, έχετε περάσει το μήνυμα σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις σχετικές θετικές του αντιδράσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Ο άνθρωπος σας, τώρα που εισήλθε ο Ιούνιος, έχει σκεφτεί κάποια πράματα που θέλει να τα συζητήσει μαζί σας, και να πάρετε κοινές αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love

Παρθένος
Αυτό το Σ / Κ, έχει πολλές εκπλήξεις για το ζώδιο σας, και όχι μόνο. Κάποιος που σας κοιτά κρυφά, θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει εξομολόγηση, που θα σας σοκάρει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Με τα άστρα να σας δίνουν την μέγιστη εύνοια τους, εσείς μπορείτε πια να μιλήσετε για όλα αυτά που σας απασχολούν, μέσα στην ερωτική σας σχέση.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Είναι μια ευνοϊκή περίοδος που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για να κάνετε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις, σε οικονομικά, συνεργασίες και σχέσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Ετοιμαστείτε για καταστάσεις, που θα σας αφήσουν άφωνους. Υπάρχουν κάποια άτομα, που πιθανόν – μπορεί να σας κάνουν ερωτικής πολιορκία.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Δύο άτομα που είναι ερωτευμένα με το πρόσωπο σας, έχουν την τάση, να σας πλησιάσουν και να σας εκφράσουν όλα αυτά που έχουν για εσάς.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Έχετε ένα μεγάλο άγχος, για όλα αυτά που ζείτε μέσα στην σχέση σας, αυτό διάστημα. Μην το επωμίζεστε μόνο εσείς. Δώστε και ένα μέρος στον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Εσείς που είστε μόνοι σας, αυτό το χρονικό διάστημα, σας έρχονται δώρα. Νέος έρωτας σας περιμένει όπου και θα σας βάλει σε σοβαρές δεσμεύσεις μέσα στο Καλοκαίρι.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zodia-astrologia-65